Şimdi Ara

Dragon Age: Inquisition %100 TÜRKÇE YAMA V2 (MAKİNE ÇEVİRİ) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
15
Favori
82.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dil dosyalarını @azor ahaii ye attım kendisi yardımcı olacak.

@lıfenorm zartzurt ile konuştuk dün yapılsa bile garanti olarak beklemek daha iyisi diye düşünüyor.

• Team NINJA kullanıcısına yanıt
    Peki hocam kürek çıkma ihtimali var diyorlar bu ara ama acayip bir istek var şu oyuna karşı biliyorsun hevesimiz kursağimiz da kaldı mafiayi denedim aşırı memnun kaldım rdr bu kalite de olsa yeter merakla haberlerinizi bekliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Eline koluna sağlık yıllar sonra bu oyunuda türkçe oynamak varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şok yemin ediyorum öylesine girim bi bakim dedim hep yarıda kalıyordu oynun ymaları şuan sevinçten çıldırabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lıfenorm

Peki hocam kürek çıkma ihtimali var diyorlar bu ara ama acayip bir istek var şu oyuna karşı biliyorsun hevesimiz kursağimiz da kaldı mafiayi denedim aşırı memnun kaldım rdr bu kalite de olsa yeter merakla haberlerinizi bekliyoruz

işte ozaman arkadaş halleder büyük ihtimalle benim öyle hiç çevireyim diyede niyetim yok açıkcası.

bekleyelim bakalım.

Peki hocam son bir soru o da 2 milyon civarı kelime olarak ne kadar sürer sence program ile

• quote:

Orijinalden alıntı: lıfenorm

Peki hocam son bir soru o da 2 milyon civarı kelime olarak ne kadar sürer sence program ile

1 gün büyük ihtimalle.

kod felan sorun olmazsa.

çok sürmez açıkcası.

Of of lütfen kırılsın bir an önce 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

1 gün büyük ihtimalle.

kod felan sorun olmazsa.

çok sürmez açıkcası.

Alıntıları Göster
    Herhangi bir bilgi bulamadım merakımdan soruyorum. Oyun yapay zeka ya da translete ile mi çevrildi yoksa manuel olarak mı çevrildi?

Teşekkürler.

• BR9 kullanıcısına yanıt

Ben de merak içerisindeyim. Uzun zamandır bu oyunun çevirisini bekliyorum, bir anda bu konuyu görünce şok oldum. :)

Edit: Sitede yazan bilgiye göre yapay zeka çevirisiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDempseyRoll -- 21 Ekim 2020; 23:17:15 >
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Translate. Diğer konularına bakacak olursanız anlarsınız zaten direkt Translate olduğunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç siteye bakmanıza gerek yoktu aslında. Bu mesaj yazdığınız bölümün adı kendini belli ediyor başlıktan. Makine çevirisi (Translate) bölümü.

• Doğru hocam, forum amatörlüğü diyelim. :)

Bu arada 10-15 dakikadır oynuyorum, ilk bölümdeyim, şuana kadar çeviriyi gayet beğendim. Elbette yapay zeka olduğu anlaşılıyor ancak bence bu şekilde kesinlikle iş görür.

• Arkadaşlar, malum şekilde indirilen versiyonda çalışıyor mu? İlk önce o şekilde deneyip oyunu da beğenirsem Steam'den almak istiyorum. Pahalı geldi fiyatı bari alacağıma değsin. Bir iki chapter geçip göz atmak istiyorum. Teşekkürler.

• DDempseyRoll D kullanıcısına yanıt
    Ben Gandalf'ı beklemeye razıyım.

• omerfaruk9310 kullanıcısına yanıt

Evet 

• Tercihlerin ve hikayenin onemli oldugu bir RPG oyununda translate yama bana inanilmaz sacma geliyor.
    Yine de kisinin tercihi, iyi oyunlar dilerim. Sizin de emeginize saglik hocam.

• Hocam dark souls scholar of the first sini cevirebilir misiniz? Bu forumda cevirip forumla paylaşmayanlar var. Ricamı değerlendirin lütfen.

• DLC ler çevrildi link eklendi.

elinizize sağlık diğer oyunları bitrir bitirmez deneyeceğim bunu da. 1 haftada ne çok yama çıktı böyle  

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.