Şimdi Ara

Dragon Age: The Veilguard (2024) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
15
Favori
24.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aldırma hocam seni bilen biliyor bu forumda boşa övmüyorsundur ben kefilim kendi adıma. Milletin oyun oynadığı falan yok iki üç inceleme izleyip linç vagonuna atlıyorlar. Al bak yakın bir örnek Silent Hill 2 çıkmadan çarşaf çarşaf eleştiri yağmuruna tutuldu sonra dilleri bir taraflarına kaçtı oyun çıkınca.

• Umarım yeni Mass Effect oyunu da bunun gibi garabet olmaz diyeceğim de sanırım aynı ekip yapıyormuş. ME serisi de yalan oldu büyük ihtimalle.

• Baldurs Gate 3 e başlayınca bunu gözüm hiç görnedi valla ama oda bitecek kıyamıyom bitmesin diye yavaş oynuyom sonra buna dönmek zor gelebilir 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yapanlar kovuldu ama yapılırken hiç mi bakmadınız bu ne diye

• Yaza kadar %80 indirim yiyecek gibi. Ne senaryo ekibi kaldı ne çalışanlar oyuna da son güncelleme gelmiş.

• Ben bunun kadar dandik oyun görmedim 5 saat zor dayandım bitirebilenlere Allah sabır versin.

• Selamlar
    Oyun açılışta "golgelendirici yapılandırma " işlemi ile sifirda yuze doğru aşırı uzun bekletiyor bunun bir çözümü varmı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Age The Veilguard'ın başarısızlığının arkasında EA'nin live-service kovalaması yattığı söyleniyor;

Küçük ve tek oyunculu olarak planlanan proje, 2017 yılında EA tarafından çok oyunculu live-service formata çevrildi

2020'de proje tekrardan tek oyunculuya döndü ve ekibe hikayeyi yeniden yazması ve oyunun yapısını değiştirmesi için 18 ay süre verildi

Ertelenmelerde yeniden tasarlamalara izin verilmedi. Sadece var olan şeylere eklenmeler yapıldı

Jason Schreier

x (formerly twitter)
    Synth Potato🥔 (@SynthPotato) on X
    https://x.com/SynthPotato/status/1932814069477642592

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.