Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler zonda r nin upgead ve tunelerini özelden atabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRihsan53

quote:

Orijinalden alıntı: ot

quote:

Orijinalden alıntı: TRihsan53

Sevgili Arkadaşlar,

Öncelikle konuyu buraya taşıyan Wodoo2'ye çok çok teşekkür ediyorum. Burada bizlere samimiyetle yardımcı olmaya çalışıyor. Pro ligde çok Türk isimli kullanıcı görüyorum fakat ne yazık ki kimse buradaki arkadaşlarına yardımcı olmuyor.

Adım ihsan, yaklaşık 1 yıldır oyunu oynuyorum. Şu an KOD takımındayım ve lvl 3 ve lvl 6 da HOF ( 5000 RANK'e ulaşanlar Hall of frame oluyor ) sahibiyim. dragracingforum.net te KOD_ihsanTR_ olarak beni bulabilirsiniz. Oyunda da aynı şekilde ekleyebilir, derecelerimi görebilirsiniz.

Yeni başlayan arkadaşlarım için şöyle bir yol izlemelerini öneriyorum.

Lvl 1 için clio sport alın, upgrade şöyle: 1-1-1-0-5-2. Buradan BMW 3.28is gelecek, 1/4 için en iyi araçtır.

lvl 2 için SS Competition alın. Ben 0-0-1-0-1-0 ile geçtim. Tune ayarı ise: 1: 2,710-- 2:2.070 --3: 1.600 --4: 1200-- FD: 3,250

LVL 3 için SS Competition u upgrade ederek kullanın. Ben 0-1-1-2-2-4 upgrade ile tune ayarı da yaparak geçtim.

LVL 4 için SS Competition u yine upgrade ederek kullanın. Bu araç level 5 te 1/4 milde dünya rekoruna sahip. Pro ligde istediğiniz kadar para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde.

LVL 5 için lvl 4 ten gelen Charger SRT 8 i update yapın. Bu araç level 5 te 1/4 milde dünya rekoruna sahip. Pro ligde istediğiniz kadar para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde.

LVL 6 için Lamborgini Gallardo alın. Bu araç level 6 1/4 milde en hızlı araç Pro ligde para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde. Buradan Aston MArtin gelecek. Bu lvl 6 1/2 için en iyi araç. ama önce carreer levelleri bitirin. Daha sonra pro lig için bu aracı fullersiniz ve proligde yarışırsınız.

Lvl 7 için ford rs 200 Evo alın. ( Benim tavsiyem lvl 6 gallardo ile pro ligde 13000 RP biriktirin ve Agera R alın. Agera R ile lvl 7-8-9 geçilebiliyor. Ayrıca bu araç lvl 7 ve lvl 8 1/2 deki en hızlı araç olduğundan BEt and race ile 48000 RP biriktirirsiniz )

LVL 8 de Agera ile murcielago yu elde edersiniz. ister murci ile ister Agera ile bet and race ile RP biriktirip Tuatara alın. Boşuna Venom ile zaman, para ve RP kaybetmeyin. Sabırlı olun ve lvl 10 için Tuatara alın. ondan sonra bet and race ile 90 rp lik yarışlarla istediğinizi yaparsınız.

Bahsettiklerim dışında boş yere başka araçlara zaman, para ve rp kaybetmeyin.
    Tune ayarlarını grup üyesi olduğum için gönderemiyorum. PM yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

herşeyi anlattığıniz gibi olan bir ss comp.um var ama clio lvl1 daha hızlıydı ss compu tavsiye sebebiniz nedir ?

Lvl 2 için yazdım onu, belirttiğim upgrade ve tune ile geçersin SS ile lvl 2 yi. İş aracı iyi kullanmakta.

SS diyorum çünkü lvl 2-3-4 ve 5 te aynı araç ile yarışıyorsun ve daha az para ve rp ile lvl 6 ya uzanıyorsun.

Arkadaşlar uprgrade ve tune kadar pilotaj da önemli

Kalkışınızın ve vites geçişinin ( özellikle kalkış ) çok önemi var. Sadece perfect launch ile en iyi derece yapılmaz. Bazen ful gaz, bazen 3. Sarı ışık söner sonmez kalkacaksın. Deneme yanılma ile en iyisini bulun.

Alıntıları Göster
    Level 5 şu an çoktan tamamlanmıştır herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodoo2 -- 2 Eylül 2013; 0:21:27 >

• canerkaann C kullanıcısına yanıt
    Agera r yi sakın satma.......Tunelerini sana pm den göndereyim.O araçlar ile daha çok rekora imza atıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz254

Beyler zonda r nin upgead ve tunelerini özelden atabilirmisiniz

Zonda pek fazla sevmediğim bir araç ama zamanında en iyi yapabildiğim derece tunelerini pm den gönderiyorum...Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Level 5 şu an çoktan tamamlanmıştır herhalde

Sağolun RP kasıyorum daha :D

• Ya beyler bu 8lv yi bi geçemedim bi zonda r tuneleri yollayın woodoo arkadaşım saolsun bana yardımcı olmaya çalışıyo ancak olmuo bir türlü geçemedim bi tunelerini gönderin zonda r nin

• Arkadaslar adamlar Agera-R ile 1/2 yarista 11.600 falan yapiyor ben 12.000 nin altina inemiyorum o sureye inebilmem icin gerekli tune ve upgradeler nelerdir yardimci olur musunuz lutfen

• Level 8 Murcielago tune alabilir miyim en iyi 8 yaptım altına dusemiyorum:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey sorucam bana SS competition ve bmw m3 e92 nin tunelerini vereblirimisiniz pro leage kasıcam acill
  • Şöyle yapalım
    Fotograf nasıl paylaşılıyor
    Bana anlatın da tune paylaşayım

Pm den yetişemiyorum
    Bir de arkadaşlar kullanım da önemli
    Youtube dan izleyin biraz

• Abi
    Zonda ile boşa uğraşmayın valla
    Hadi zevk için alanları anlarım
    Ama lvl kasmak veya Pro lig için boş o araç söyleyim

Yazdım size 8 için murci veya agera r
    9 aero
    10 tuatara

• Mesaj bölümünün hemen altında resim yükle var ordan yapabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerkaann

Arkadaslar adamlar Agera-R ile 1/2 yarista 11.600 falan yapiyor ben 12.000 nin altina inemiyorum o sureye inebilmem icin gerekli tune ve upgradeler nelerdir yardimci olur musunuz lutfen

Yardim eder misiniz lutfen

• Arkadaslar adamlar Agera ile 1/2 yarista 11.600 yapiyor ama ben 11.900 un altina inemiyorum yalvaririm yardimci olun

• yolgezer99 Y kullanıcısına yanıt
    Pm den kontrol ediniz
  • canerkaann C kullanıcısına yanıt
    canerkaan bu işte benim anlamadığım bir işmi var.Şu an benim derecem 11,928.Daha aşağısını görmedim 11,600 dediğin bu oyunun drag race pro tunes sürümü için geçerli diye biliyorum.Bu arada caner kaan o upgradeler ne öyle o upgrade ile yapamazsın zaten...Upgradeleri pm den gönderiyorum...
  • Pm den bakınız
  • quote:

Pm den bakınız
    Teşekkür Ederim wodoo2 7. Lvl için RP biriktirip Agera R mi alıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolgezer99

Teşekkür Ederim wodoo2 7. Lvl için RP biriktirip Agera R mi alıyım ?

Alıntıları Göster
    Evet level 7 ve level 8 in 1/2 yarislari icin birinci agera r olmaktadir.

• quote:

Evet level 7 ve level 8 in 1/2 yarislari icin birinci agera r olmaktadir.
    Beyler bana Agera R için Tune Ayarlarını Ve Upryge lerini verirmsnz....

Not : 7 Lvl Deyim ama siz 8 inkini de verirseniz memnun olurum .::: Tune---Uprage
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.