Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Yazdiklariniz cok dogru .yalniz murcilego konusunda soyle birsey soylemeliyim.oynarken en zevk aldigim araclardan birisi.1/4 yarisin lideri.ancak arac agir oldugu icin 1/2 yarislarda 4. Vitesle birlikte cok yavasliyor.diger araclar hemen arayi kapatip geciyorlar.yalniz mukemmel bir hizlanmasi var...

Bilseydim Corsa'yı satmazdım Murcielago'nun 1. vitesini kısa yapmalıyım diye düşünürken o grip değeriyle bile patinaj çekti,şaşırttı Corsayla çok az patinaj çekiyordum,iyi akşamlar öneri için teşekkürler

pati deyince aklıma direk pagani zonda geliyor.Araç o kadar güçlü ki doğru tuneleri bulmak çok zor oldu.Araç 3. viteste dahi pati çekiyor ve geri kalıyor

• quote:

quote:

quote:

Yazdiklariniz cok dogru .yalniz murcilego konusunda soyle birsey soylemeliyim.oynarken en zevk aldigim araclardan birisi.1/4 yarisin lideri.ancak arac agir oldugu icin 1/2 yarislarda 4. Vitesle birlikte cok yavasliyor.diger araclar hemen arayi kapatip geciyorlar.yalniz mukemmel bir hizlanmasi var...

Bilseydim Corsa'yı satmazdım Murcielago'nun 1. vitesini kısa yapmalıyım diye düşünürken o grip değeriyle bile patinaj çekti,şaşırttı Corsayla çok az patinaj çekiyordum,iyi akşamlar öneri için teşekkürler

pati deyince aklıma direk pagani zonda geliyor.Araç o kadar güçlü ki doğru tuneleri bulmak çok zor oldu.Araç 3. viteste dahi pati çekiyor ve geri kalıyor

Ah,evet.950 kilo kadar oluyor sanırsam,full tuningde.1. vitesi uzatabildiğim kadar uzatıp 2'de mecburen nitro ile patinaj çekiyordum Şimdi alıp deneme yapasım geldi ama Corsa'dan gelen 2 milyon $ eridi gitti

Düzeltme:Güzel bi' ayar ile iyi değerler elde ediliyor mu ? Ona göre alayım,hem tecrübe olur hem de iyi değerler yakalarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 4 Ağustos 2013; 22:31:02 >

• Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    Evet bir ara gerçekten iyi değerler yakalamıştım.Ancak şunu söylemeliyim Level 8 yada 9 da serinin lideri olamıyor.Yada ben yapamadım.Gerçekten çok uğraşmıştım.istersen bendeki değerleri vereyim.bi alıp dene.Daha iyisini bulabilirsen benden senden alırım...Ama yinede rosso ultimate aero Agera r henessey wenom ve tuatara vazgeçilmezlerim
  • 3 gündür bikip usanmadan bu oyunu oynuyorum level 9 dayim bugatti veyron full upgrade li ancak boss racete takıldım kaldım tune ayarlarınida bulamadım çünkü genelde level 9 da. herkes başka araçlar tercih etmiş çözüm var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye herkesin başka araçlar tercih ettiğini şimdi anladınız mı? Gerçek dünyanın aksine oyundaki kesinlikle en kötü araç upgrade leri çok pahalı ve hiçbir işe yaramıyor.En sevmediğim araç diyebilirim.Bence başka araçları deneyin çünkü zamanında çok uğraştım.Hiçbir tuneyi kabul etmiyor...Level 9 kralı ultimate aero duruken neden bugatti???
  • quote:

Niye herkesin başka araçlar tercih ettiğini şimdi anladınız mı? Gerçek dünyanın aksine oyundaki kesinlikle en kötü araç upgrade leri çok pahalı ve hiçbir işe yaramıyor.En sevmediğim araç diyebilirim.Bence başka araçları deneyin çünkü zamanında çok uğraştım.Hiçbir tuneyi kabul etmiyor...Level 9 kralı ultimate aero duruken neden bugatti???

Yapma hocam ya o kadar uğraş rp bosunamiydi yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tilgarimo58

quote:

Niye herkesin başka araçlar tercih ettiğini şimdi anladınız mı? Gerçek dünyanın aksine oyundaki kesinlikle en kötü araç upgrade leri çok pahalı ve hiçbir işe yaramıyor.En sevmediğim araç diyebilirim.Bence başka araçları deneyin çünkü zamanında çok uğraştım.Hiçbir tuneyi kabul etmiyor...Level 9 kralı ultimate aero duruken neden bugatti???

Yapma hocam ya o kadar uğraş rp bosunamiydi yani

Alıntıları Göster
    Malesef aynen oyle.zamaninda benimde cok kaybima yol acti hem para hem rp hemde zaman benim gibi yapin araci satip baska bir arac deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Malesef aynen oyle.zamaninda benimde cok kaybima yol acti hem para hem rp hemde zaman benim gibi yapin araci satip baska bir arac deneyin.
    Sa arkadaşlar oyuna daha yeni başladım yardımcı olabilecek birileri varmı hala oynuyorsanız eger..
  • Nasil bir yardim istediginizi yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.

• quote:

Nasil bir yardim istediginizi yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.
    Sevgili Arkadaşlar,

Öncelikle konuyu buraya taşıyan Wodoo2'ye çok çok teşekkür ediyorum. Burada bizlere samimiyetle yardımcı olmaya çalışıyor. Pro ligde çok Türk isimli kullanıcı görüyorum fakat ne yazık ki kimse buradaki arkadaşlarına yardımcı olmuyor.

Adım ihsan, yaklaşık 1 yıldır oyunu oynuyorum. Şu an KOD takımındayım ve lvl 3 ve lvl 6 da HOF ( 5000 RANK'e ulaşanlar Hall of frame oluyor ) sahibiyim. dragracingforum.net te KOD_ihsanTR_ olarak beni bulabilirsiniz. Oyunda da aynı şekilde ekleyebilir, derecelerimi görebilirsiniz.

Yeni başlayan arkadaşlarım için şöyle bir yol izlemelerini öneriyorum.

Lvl 1 için clio sport alın, upgrade şöyle: 1-1-1-0-5-2. Buradan BMW 3.28is gelecek, 1/4 için en iyi araçtır.

lvl 2 için SS Competition alın. Ben 0-0-1-0-1-0 ile geçtim. Tune ayarı ise: 1: 2,710-- 2:2.070 --3: 1.600 --4: 1200-- FD: 3,250

LVL 3 için SS Competition u upgrade ederek kullanın. Ben 0-1-1-2-2-4 upgrade ile tune ayarı da yaparak geçtim.

LVL 4 için SS Competition u yine upgrade ederek kullanın. Bu araç level 5 te 1/4 milde dünya rekoruna sahip. Pro ligde istediğiniz kadar para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde.

LVL 5 için lvl 4 ten gelen Charger SRT 8 i update yapın. Bu araç level 5 te 1/4 milde dünya rekoruna sahip. Pro ligde istediğiniz kadar para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde.

LVL 6 için Lamborgini Gallardo alın. Bu araç level 6 1/4 milde en hızlı araç Pro ligde para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde. Buradan Aston MArtin gelecek. Bu lvl 6 1/2 için en iyi araç. ama önce carreer levelleri bitirin. Daha sonra pro lig için bu aracı fullersiniz ve proligde yarışırsınız.

Lvl 7 için ford rs 200 Evo alın. ( Benim tavsiyem lvl 6 gallardo ile pro ligde 13000 RP biriktirin ve Agera R alın. Agera R ile lvl 7-8-9 geçilebiliyor. Ayrıca bu araç lvl 7 ve lvl 8 1/2 deki en hızlı araç olduğundan BEt and race ile 48000 RP biriktirirsiniz )

LVL 8 de Agera ile murcielago yu elde edersiniz. ister murci ile ister Agera ile bet and race ile RP biriktirip Tuatara alın. Boşuna Venom ile zaman, para ve RP kaybetmeyin. Sabırlı olun ve lvl 10 için Tuatara alın. ondan sonra bet and race ile 90 rp lik yarışlarla istediğinizi yaparsınız.

Bahsettiklerim dışında boş yere başka araçlara zaman, para ve rp kaybetmeyin.
    Tune ayarlarını grup üyesi olduğum için gönderemiyorum. PM yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRihsan53

Sevgili Arkadaşlar,

Öncelikle konuyu buraya taşıyan Wodoo2'ye çok çok teşekkür ediyorum. Burada bizlere samimiyetle yardımcı olmaya çalışıyor. Pro ligde çok Türk isimli kullanıcı görüyorum fakat ne yazık ki kimse buradaki arkadaşlarına yardımcı olmuyor.

Adım ihsan, yaklaşık 1 yıldır oyunu oynuyorum. Şu an KOD takımındayım ve lvl 3 ve lvl 6 da HOF ( 5000 RANK'e ulaşanlar Hall of frame oluyor ) sahibiyim. dragracingforum.net te KOD_ihsanTR_ olarak beni bulabilirsiniz. Oyunda da aynı şekilde ekleyebilir, derecelerimi görebilirsiniz.

Yeni başlayan arkadaşlarım için şöyle bir yol izlemelerini öneriyorum.

Lvl 1 için clio sport alın, upgrade şöyle: 1-1-1-0-5-2. Buradan BMW 3.28is gelecek, 1/4 için en iyi araçtır.

lvl 2 için SS Competition alın. Ben 0-0-1-0-1-0 ile geçtim. Tune ayarı ise: 1: 2,710-- 2:2.070 --3: 1.600 --4: 1200-- FD: 3,250

LVL 3 için SS Competition u upgrade ederek kullanın. Ben 0-1-1-2-2-4 upgrade ile tune ayarı da yaparak geçtim.

LVL 4 için SS Competition u yine upgrade ederek kullanın. Bu araç level 5 te 1/4 milde dünya rekoruna sahip. Pro ligde istediğiniz kadar para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde.

LVL 5 için lvl 4 ten gelen Charger SRT 8 i update yapın. Bu araç level 5 te 1/4 milde dünya rekoruna sahip. Pro ligde istediğiniz kadar para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde.

LVL 6 için Lamborgini Gallardo alın. Bu araç level 6 1/4 milde en hızlı araç Pro ligde para ve rp kazandırır. Bet&Race de de aynı şekilde. Buradan Aston MArtin gelecek. Bu lvl 6 1/2 için en iyi araç. ama önce carreer levelleri bitirin. Daha sonra pro lig için bu aracı fullersiniz ve proligde yarışırsınız.

Lvl 7 için ford rs 200 Evo alın. ( Benim tavsiyem lvl 6 gallardo ile pro ligde 13000 RP biriktirin ve Agera R alın. Agera R ile lvl 7-8-9 geçilebiliyor. Ayrıca bu araç lvl 7 ve lvl 8 1/2 deki en hızlı araç olduğundan BEt and race ile 48000 RP biriktirirsiniz )

LVL 8 de Agera ile murcielago yu elde edersiniz. ister murci ile ister Agera ile bet and race ile RP biriktirip Tuatara alın. Boşuna Venom ile zaman, para ve RP kaybetmeyin. Sabırlı olun ve lvl 10 için Tuatara alın. ondan sonra bet and race ile 90 rp lik yarışlarla istediğinizi yaparsınız.

Bahsettiklerim dışında boş yere başka araçlara zaman, para ve rp kaybetmeyin.
    Tune ayarlarını grup üyesi olduğum için gönderemiyorum. PM yaparsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Önemle belirtmek istiyorum ki, Sakın ola kazandığınız level boss ları satmayın. Hepsi elinizde bulunsun. Para lazımsa quick race veya proligde yarışarak kazanmaya çalışın.

• quote:

quote:

quote:

Zonda ile 3. vites ile kalkmayı deneyin :) Gaza full basıp kalkışta 2 vites birden atacaksınız. 1/2 ve 1 milde coşuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zonda ile 3. vites ile kalkmayı deneyin :) Gaza full basıp kalkışta 2 vites birden atacaksınız. 1/2 ve 1 milde coşuyor.

Alıntıları Göster
    Konuya detayli katkilarindan dolayi trihsan53 arkadasima tesekkur ederim. katkilarinin devamini bekliyorum.

• quote:

Konuya detayli katkilarindan dolayi trihsan53 arkadasima tesekkur ederim. katkilarinin devamini bekliyorum.
    Merhaba 6. leveldeyim bu leveli kalan levelleri geçmek için hangi araçları hangi updateler ile kullanmalıyım.
  • Galaway c16 olabilir rp biriktirirsen tune ayarlari ile gecersin.level 7 icin ferrari navitec rosso,level 8 agera r,level 9 ultimate aero,level 10 icin 48000 rp biriktiremem diyorsan henessey wenom yok biriktiririm diyorsan kesinlikle tuatara.

• quote:

Orijinalden alıntı: yen_gec21

Merhaba 6. leveldeyim bu leveli kalan levelleri geçmek için hangi araçları hangi updateler ile kullanmalıyım.

Lvl 6 için gallardo alıp 4-2-3-5-5-5 upgrade ile bu leveli geçebilirsin

Ayrıca 1/4 te en hızlı araba bu, proligde para ve rp kazandırır akabinde

Tune ayarını bulamazsan pm yap

Yukarda yazdım sırayı kullanabilirsiniz Ayrıca

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yen_gec21

Lvl 6 için gallardo alıp 4-2-3-5-5-5 upgrade ile bu leveli geçebilirsin

Ayrıca 1/4 te en hızlı araba bu, proligde para ve rp kazandırır akabinde

Tune ayarını bulamazsan pm yap

Yukarda yazdım sırayı kullanabilirsiniz Ayrıca

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar araba listesinde dodge arabası yok neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cengiz254

Ya arkadaşlar araba listesinde dodge arabası yok neden acaba

Son sürümde satışı kaldırdılar fakat lvl carrer boss olarak Charger ve viper i kazanabilirsiniz .

Ben 1.5.1 sürümü indirip burdan dodge araçlarını satın aldım, sonra sürümü yükselttim ve bütün dodge araçları var şu an. Mevcut sürümü silmeyin, eski sürümü bulun ve indirin. Sonra play den güncelleyin. Bunu da kimseden duymazsınız :))

• kesinlikle dogru.apk dosyasi ne olur ne olmaz bir yerlerde dursun.yakinda oda bulunmayacak ortalarda :-) :-)

• Ya beyler gallardonun tune ayarlarını verebikirmisiniz bir türlü 5. Bölümü gecemedim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.