Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yolgezer99

Beyler bana Agera R için Tune Ayarlarını Ve Upryge lerini verirmsnz....

Not : 7 Lvl Deyim ama siz 8 inkini de verirseniz memnun olurum .::: Tune---Uprage

İyi günler dilerim.Pm den bakabilirsiniz.Geç cevap için kusura bakmayın...
  • Arkadaşlar level 2 de sıralamaya oynamak istiyorum. bmw 3.28 var bende 1/2 de 17.310 falan yapıyorum,daha iyi tunesi olan var mı yada mazda tune si. Saygılar..!
  • benim nick i7_3970x . siyah jant siyah boya e36 cıyım :) normalde forum nickimdende belli Nissan GT-R R35 hastasıyım ama oyunda Level 1 ve 1/4 cü olarak takılıyorum .

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

arabam alttaki 3.28is
    1/4 cü oldugum için en iyi 1/4üm 12.376 .
    1/2 ye 1-2 kere girmiştim oda 20.273 tabi onun tuningleri ayrı doluyor dedigim gibi çeyrek mile takıldıgım için 1/2 yi hiç bilmiyorum :=) total rankım 4999 zaten max. o kadar oluyor. sadece 1level takılıyorum daha zevkli oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timberman -- 20 Eylül 2013; 21:17:22 >

• Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır bu oyunu oynuyorum bugatti almıştım herşeyi 5. seviyeye upgrade ettim ama venom ve tutaraya sürekli kaybedince satıp venom aldım daha iyidir diye aldığıma bin pişman oldum yine her şeyi 5. seviyeye upgrade ettim ama sürekli kalkışta patinaj çekiyor ve baya uzun sürüyor patinaj sonunda da tabi ki kaybettiriyor 1/4 te 08.345 in altına bir türlü inemedim ve şimdi sayenizde tune ayarlarını yapmadığım için iyi derece yapamadığımı anladım . Mümkünse venom ve bugattinin tune ayarlarını pm gönderebilir misiniz ? Yüzsüzlük gibi olmazsa tavsiye ettiğiniz bir kaç modelin de tunesini yazarsanız sevinirim :)

Ve son olarak her şeyi 5. seviyeye upgrade etmek sorun mu yaratıyor bana mı öyle geliyor ? Şimdiden cevap verenlere teşekkürler .
  • Ya lwl 6 yı geçemiyorum novitec rosso kullanıyorum ve gallardo var yardım edermisiniz
  • Bu arada Level 3 1/2 Mile ve Level 1 1/4 Mile için World Record yapmış Tuneleri buldum .

Level 3 1/2 = 15.798 Ford Mustang Boss 429 . Dünya rekoru bu . bende aynı tune ile 15.802 yaptım :)
    Level 1 1/4 = 12.286 BMW 3.28is e36 . Benim değerim aynı tuneler ile 13.291.

isteyenler PM atarsa Tuneleri veririm . İyi oyunlar herkese :)
  • bu arada Level 2 için Kendim Tune yaptım . Level 2 de Dünya Rekoru Mazda RX-8 ile 10.551 . benim derecem 10.608 . kendi Tune ayarlarımdır baya uğraştım . zaten 10.551 yapan adam bir takımda ve forumda okudum . o takım Tuneleri paylaşmıyor kendi aralarında yapıyorlar.

özelden atarım isteyene rx 8 1/4 dünya rekoru :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timberman -- 22 Eylül 2013; 11:53:50 >
  • SS competition için tune önerisi alabilir miyim benim derecem 1/4 te 9.670 falan onu 9.600 e çekmem lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitka53

SS competition için tune önerisi alabilir miyim benim derecem 1/4 te 9.670 falan onu 9.600 e çekmem lazım

SS Competition un Dünya rekoru 1/2 Mile dır. 1/4 te Pontiac GTO onu geçer. ama tavsiyem 2leveldan sonra 1/2 mile oynamandır. çünkü araçlar güçleniyor ve kısa yolda asıl gücünü göremiyorsun .

Dünya rekorunu çok az farkla takip eden Tune mi atayım sana . World Record 14.717 . Benim değerler 14.732 . çok çok az fark var :) . zaten Pro - League de geleni gideni yenersin çünkü Tune bilen pek yok . illa World Record olacak diye birşey yok yani .

Sağda Setupda var herşey . kalkışı 7500 gibi yapacaksın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timberman -- 22 Eylül 2013; 11:52:39 >

• lewel 6 yı bosu neyle geçebilirim bna bi çözüm yolu onerirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuztr

lewel 6 yı bosu neyle geçebilirim bna bi çözüm yolu onerirmisiniz

BRABUS SLS 700 ü böyle Geliştirerek Ve Tune yaparak geçebilirsiniz. Yabancı forumda buldum Dünya Rekoru sayılan bir tune . dünya rekoru 13.545 . bu arkadaş bu ayarlarla 13.550 almış tabi 1/2 mile için bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timberman -- 22 Eylül 2013; 11:52:18 >

• brabus gereksiz olmazmı :/ ful upgrade yapmam baya zaman alır hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_2727

Merhaba arkadaşlar bir kaç aydır bu oyunu oynuyorum bugatti almıştım herşeyi 5. seviyeye upgrade ettim ama venom ve tutaraya sürekli kaybedince satıp venom aldım daha iyidir diye aldığıma bin pişman oldum yine her şeyi 5. seviyeye upgrade ettim ama sürekli kalkışta patinaj çekiyor ve baya uzun sürüyor patinaj sonunda da tabi ki kaybettiriyor 1/4 te 08.345 in altına bir türlü inemedim ve şimdi sayenizde tune ayarlarını yapmadığım için iyi derece yapamadığımı anladım . Mümkünse venom ve bugattinin tune ayarlarını pm gönderebilir misiniz ? Yüzsüzlük gibi olmazsa tavsiye ettiğiniz bir kaç modelin de tunesini yazarsanız sevinirim :)

Ve son olarak her şeyi 5. seviyeye upgrade etmek sorun mu yaratıyor bana mı öyle geliyor ? Şimdiden cevap verenlere teşekkürler .

Bugatti normal hayatta en hızlı araçlardan biri olmasına rağmen nedense bu oyunda hiçbir önem verilmemiş. upgrade leri en pahalı araç olmasına rağmen hiçbir iyi sonuç vermemektedir.Sanırım oyun yapımcısının bugattiye karşı bir antipatisi var
    Wenom level 10 yarışlarda tuataranın bir tık gerisindedir.En iyi ikinci araçtır.Ortalama Derecesi 11,209 dur.Tuatarayı son iki güncellemeye kadar geçmekte idi.Ama artık 11,043 derecesi ile tuatara wenomu geçiyor.Wenomda devam edip rp kasıp tuataraya geçebilirsiniz.
    Bu arada herşeyi 5. seviyeye yükseltmek sorun yaratmaz...

P.m den bazı ayarları gönderiyorum...

• quote:

brabus gereksiz olmazmı :/ ful upgrade yapmam baya zaman alır hem

dünya rekoru onda 1/2 mile için. gereksiz değil yani :)
  • tamam peki novitec rossonun ve ford rs200 evonun tunelerini alabilirmiyim
  • Sadece full araba olarak ss competition olduğundan dolayı onu sordum yoksa sadece amacım lvl 5 boss u geçebilmek
  • Pontiac gto için 1/4 mil tune önerisi alabilir miyim(resim olarak değil de yazı olarak atarsanız sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitka53 -- 22 Eylül 2013; 20:50:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Evet bugatti normal hayatta en iyi araçlardan biri olunca ve tutarayla venomdan daha iyi bilince herhalde en iyi araçtır diye yüklenmiştim ama dediğiniz gibi galiba oyun yapımcılarının gıcığı var bugattiye :D

1/4 oynuyorum genelde bet and race daha hızlı rp kasıp tutara almak için en iyi 7:530 yapabildim şuana kadar venomla sanırım 0:002 lik pilotaj açısından eksiğim kaldı :) şuana kadar gördüğüm en iyi derece 7:528 oldu venomla o da 1 defa .

Ayarlar için teşekkürler .

Edit: Bu arada hiç bir boss' u geçemedim upgradeleri mi tam ayarlayamıyorum tuneyi mi anlayamadım yukarıda bir öneri vardı onu da denedim yine olmadı ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz_2727 -- 23 Eylül 2013; 0:25:32 >
  • quote:

tamam peki novitec rossonun ve ford rs200 evonun tunelerini alabilirmiyim

rosso ve ford rs ayarları gönderidi...Pm den bakınız...İyi forumlar...
  • kitka53 K kullanıcısına yanıt
    İyi forumlar dilerim...Pm den ayarlar gönderildi kontrol ediniz....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.