Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wodoo2

13000 rp ama online yarışlarda level 8 de 1/2 yarışlarda dünya rekoruna sahip geçilmez bir araçtır

Haklısın onu gördüm ama maalesef bir kaç hafta sabretmem gerekicek
  • Selam 7. Tur icin zonda nın ayarlarını yollar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm den kontrol ediniz. Kolay gelsin...
  • wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Peki level 8 icin araç ne tavsiye edersiniz bu arada rp biriktiremiyorum para ile alinacak bi araç lazım

• Arkadaşlar rica etsem bana tüm levellerin tune arşivini gonderirmisiniz. Genis capli video arşivi olusturacagim

• Arkadaşlar bir soru soracağım. Liglerde sağdaki listede gördüğünüz üzere en yüksek puan 4999 ancak bazen yarışlarda denk geliyorum 5000 puanlı kişiler görüyorum ama listede bile yoklar. Bunlar ne iş?
  • Murcielego dogru tercih olacaktir.aldiktan sonra tekrar sorunuz

• bulut51 B kullanıcısına yanıt
    Arkadasim konuya hos geldin.dedigin tuneler mevcut ama.sana bunlarin tamamini gonderecek vaktim yok. Cok cok uzun surer...

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Soru 10 uzerinden 10.tebrik ederim.peki hic proligde yarismamis friends e eklediginizde hicbir yaris yapmamis gorunen ve 5 yildiz aldiktan sonra arac tepesinde olusan o kocaman yildizdan bulunan araclar ile yarismak denk geldimi hic.bunlari cevaplari mi ???? maalesef cevaplari yok.bunlari ben program yapimcilari olarak tahmin ediyorum.

Bu zonda ile geçme şansım yok dimi hocam dünya rekoru 8.200 saniye 8. tur da geçemediğim araç 8.020 yapıyo
  • ehuehuehuehuheuh cevabı vermişsin dostum
    peki hocam bu SS Competition ile level 5 te dünya rekorunu 0.100 ile kaçırıyorum sen bana bunun tuningini yollasan daha iyi derece yapabilirmiyim

• Tam olarak level 5 e mi upgrade ettin ss competionu.Level 5 teki dünya rekoruna sahip ss competion ile ilgilimi söylüyorsun yoksa level 5 in en hızlı aracı ile olan farkı mı dedin anlayamadım.
    dünya rekorunu diyorum level 5 teki en hızlı aracı değil rekorların olduğu bi bölüm varya onu diyorum

• Anladım.SS competion u level 5 e hiç upgrade edip te denemedim dostum maalesef.derecen tam olarak kaç.Ama muhtemelen 2 ya da 3 günde dünya rekorunu yakalarım gibi geliyor...Denersem...
    benim sürelerim 9.482 ve 14.723 en iyi rekorlarda 9.457 ve 14.621

bu arada Agera R almak için rp biriktirmeye başladım rica etsem 7 8 9 leveller için tuninglerini yollar mısın

• Pm den kontrol edermisin???
    Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Arkadasim konuya hos geldin.dedigin tuneler mevcut ama.sana bunlarin tamamini gonderecek vaktim yok. Cok cok uzun surer...

Hocam kısa kısa ekran görüntülerini çekip atsanız olurmu? yada videoya alıp tüm bilgileri 1-2 saniye çekseniz de olur. pm bekliyorum sizden
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.