Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lvl 4te ss competition ile gecmistim.1/2 de etkili ama 1/4te nekadar etkili olur bilemem.perfect launch ile baya derece yapiyor.pm atiorum tuneleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

quote:

Orijinalden alıntı: Theprocellat

Beyler Lvl 2 de.1.4 en iyi araba hangisi

lvl 2 ss conpetition ile gecebilirsin bosslari.1/2 de daha etkili sanirim. tune ayarlari pm gonderiorum kardesim

Çok saolun hocam

• zidnok kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    level 4 Career i bitirdim , Pro league da para ve rp kasmak istiyorum 1/4 de biraz

level 5 Career'de de boss da takıldım Dodge Charger SRT8 kullanıyorum level 5 de
    Bu level de de 1/4 pro legue icin arac ve tune gonderebilen olursa cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theprocellat

Beyler Lvl 2 de.1.4 en iyi araba hangisi

Lvl 2 1/2 ve 1/4 te en hızlı araç rx8
    Ama rp ile alınıyor araba

Sen eski gönderide yazdığım tune ile ss competition dene

Bosu geçer her türlü lvl 5 i bile geçiyor
    Lvl 4 1/2 de en hızlı araç ayrıca
    Tune gönderirim sana pm den

• TRihsan53 T kullanıcısına yanıt
    Eheh
    Pro lig de 1/2 de ard arda birincilikler gelmeye basladı çok çok teşekkürler :)

1/4 ile ilgili arac ve tuning ayarları alabilirmiyim, kısa aralıklara oyuna bakabildigim icin 1/4 daha çok işime geliyor :D

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 15 Kasım 2013; 10:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saki3d

Eheh
    Pro lig de 1/2 de ard arda birincilikler gelmeye basladı çok çok teşekkürler :)

1/4 ile ilgili arac ve tuning ayarları alabilirmiyim, kısa aralıklara oyuna bakabildigim icin 1/4 daha çok işime geliyor :D

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar)

Bunla idare et
    1/4 çalışmadım, birşey diyemem :)

Lvl 5 srt8 tune gönderdim pm den
    Onla level 5 1/4 yaparsın
    Daha çok para ve rp ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

lvl 4te ss competition ile gecmistim.1/2 de etkili ama 1/4te nekadar etkili olur bilemem.perfect launch ile baya derece yapiyor.pm atiorum tuneleri

+100 aynen devam

Ihsan sizde sordunuzmu "creative mobile" a oyunda yeni arac ya da level arttirimi olicak mi diye

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    evet bu arada 1 salise daha geliştirdim. Rekorum 7,952 oldu.
  • ya tam para tuzagi bu oyun:) okadar rp kasmistim hepsi arac upgradelerine gidiyor

• mturan56 M kullanıcısına yanıt
    Süper işte bu...
  • zidnok kullanıcısına yanıt
    Dostum hiçbirşey kolay olmuyor...Tadı da orda zaten.Ama gerçekten level9 dan sonra gerçekten kasmaya başlıyor.Ultimate aero 30000 rp , Tuatara 46000 rp.Uğraş babam Uğraş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Dostum hiçbirşey kolay olmuyor...Tadı da orda zaten.Ama gerçekten level9 dan sonra gerçekten kasmaya başlıyor.Ultimate aero 30000 rp , Tuatara 46000 rp.Uğraş babam Uğraş

Çok sıkılan varsa wodoo ya link gönderdim

Ben de denedim, para ve rp nin haddi hesabı yok

Yani para ve rp bedava olan sütüm indirmek isteyen olursa yardımcı olalım

Ama işin tadı elde etmekte tabii ki. Ben de nedir görmek için hanımın telefona indirdim.

Yanda duran bir tablet falan varsa fantezi niyetine indirebilirsiniz

8-10 tane aero alırsınız benim, görmemişler gibi ;)))

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Sizin sayenizde bu derecelere ulaştım. Paylaşmayı ve yardımcı olmayı karşılıksız yaptığınız ve yine de yanlış olan hızlanmalarımda katmış olduğunuz farklı bakış açıları ile bu seviyelere ulaşmama en büyük destek olduğunuz için. HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

PAYLAŞIMLARIMIZ BİTMESİN. HERKESE BURADAN İYİ OYUNLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturan56

Sizin sayenizde bu derecelere ulaştım. Paylaşmayı ve yardımcı olmayı karşılıksız yaptığınız ve yine de yanlış olan hızlanmalarımda katmış olduğunuz farklı bakış açıları ile bu seviyelere ulaşmama en büyük destek olduğunuz için. HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Değerli ve içten yorumlarınız için çok teşekkürler.Elimizden geldiği kadar güzel bir paylaşım konusu başlattık.Sanırım iyi de gidiyor.İyi forumlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mturan56

Vallahi duygulu bir yorum oldu,

Wodoo, kardeşim tüm övgüleri hak ediyor. Elin milleti oyunda bizleri ezmesin diye çalışıyor .

Ben de birşeyler aranırken onun açtığı konuya takıldım, işi ilerlettik daha da devam edecek inşallah :))

Evet ihsan sagolsun konuya birsuru yenilikler getirdi.getirmesinide bekliyoruz tabiki.ve ihsan gibi birkac arkadasimiz daha var sagolsunlar konuda kimseyi magdur etmiyoruz kanimca.herkese iyi forumlar...

• Bu oyunu pek bilmiyorum ama fena sardı. Bazı yuksetmeleri yapamıyorum. Bi üst leveli istiyor. Nasıl geçicem? Nasıl bu yükseltmeleri yapıcam ben?
    aracın gucu yetmiyor upgrade yapamıyorum bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 16 Kasım 2013; 20:38:43 >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    hangi aracınız var ve kaçıncı leveldesiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRihsan53

quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Çok sıkılan varsa wodoo ya link gönderdim

Ben de denedim, para ve rp nin haddi hesabı yok

Yani para ve rp bedava olan sütüm indirmek isteyen olursa yardımcı olalım

Ama işin tadı elde etmekte tabii ki. Ben de nedir görmek için hanımın telefona indirdim.

Yanda duran bir tablet falan varsa fantezi niyetine indirebilirsiniz

8-10 tane aero alırsınız benim, görmemişler gibi ;)))

Arkadaşlar isteyene link verebiliriz modlu apk için.Trihsan53 sağolsun güzel bir link daha getirdi konumuza.Online mod dahil herşey sorunsuz çalışıyor.Bİrçok site de mevcut drag racing modlu apk.Ancak hemen hemen hepsinin online modu çalışmıyor.en azından bana denk gelmemiş olabilir.Ama bu link profosyonel derecede hazırlanmış.Sıfır sorun arkadaşlar.Bizzat trihsan ve tarafımdan denenmiştir.Güvenle indirip modlu apk nın tadını çıkartın.

Önemli Not: Yapılan apk şu anki son sürüm için yapılmış olup , birsonraki güncellemeyi desteklemeyibilir.güncelleme hatası verebilir veya güncellendiği takdirde bütün araçlar kaybedilebilir.Bunun garantisini veremiyorum.Çünkü modlu apk lar güncelleme yapıldığında genelde yukarıda bahsettiğim sorunları çıkarıyor.

Bu sebepten lütfen elinizdeki drag racing apk yı silmeyiniz.Eğer yedekte bir cihazınız var ise (başka bir android tel veya tablet) ona kurup oynamanızı tavsiye ederim.Böylelikle çıkacak olumsuz bir durumda zarar görmemiş olursunuz.

Biz yedek telefonlarda denedik asıl oyunumuz halen durmaktadır.

Saygılar sunar iyi forumlar dilerim...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.