Şimdi Ara

Drag Racing Ana Konu (en iyi dereceler ve Paylaşımlar) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
19
Favori
48.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurcaladım buldum arkadaşım. İlgin için saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Bulamadigin olursa bize yaz.kolay gelsin

• wodoo2 W kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Level 6nın bossunu bi geçemedim. Gtr-35 ve ford rs200 var. Viteslerle beya bi oynadım ama sadece yaklaşabildim. Sanırım 1 millik bi yarış. Varmı tavsiyen?

Normal hocam geçememeniz.Ford gt ya da lamborghini gallardo almanız gerekir.
    Eyv.

• lvl 9 aero için püf noktaları nelerdir(nitro zamanı vs.) pm atabilir misiniz?(çok tutarsız oynuyorum :( )

• kitka53 K kullanıcısına yanıt
    Dostum isteğiniz pm den gönderildi...Kontrol ediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitka53

lvl 9 aero için püf noktaları nelerdir(nitro zamanı vs.) pm atabilir misiniz?(çok tutarsız oynuyorum :( )

Full gazla kalkıp 1. Viteste 5900 rpm de nos a bas. Gerisi perfect shift. Zaten 3. Vites son

7.leveldeki bosstan bi önceki yarışı geçemedim. Ford 200 ve ford gt var. Hangi araç gerekiyor. Bide level 7de rs200 ile 8.200 küsürat yapan gördüm proligde. Ben vitesle oynayarak 8.513 görebildim. Nedir bunun formülü?

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

7.leveldeki bosstan bi önceki yarışı geçemedim. Ford 200 ve ford gt var. Hangi araç gerekiyor. Bide level 7de rs200 ile 8.200 küsürat yapan gördüm proligde. Ben vitesle oynayarak 8.513 görebildim. Nedir bunun formülü?

kardesim lvl 7 ferrarinin novitech rosso ile kolaylikla gecebilirsin.pro ligde ve kapismalardada baya ustunluk sagliyor 1/2 de. setuplari pm atiyorum

• Bu nasıl konu arkadaşım herkes birbirine pm atıp durmuş, şuraya açık açık yazsaydınız da mesaj kirliliği olmadan herkes cevabını alabilseydi. Foruma üye olmayan misafirler de mevcut. Bilgi paylaşımı bu şekilde olmaz arkadaşlar forumlarda. Sormak istediğim bir kaç soru vardı sayfa sayfa gezdim, herkes birbirine pm falan filan yazmış sanki sır olarak saklıyorsunuz
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Konuya hoşgeldin arkadaşım.Bu konunun açılış amacı ;online oynanan bu oyunda Turkey nickinin adını duyurmak.Dünya üzerinden birçok yarışçı ile oynanan bu oyunda adımızı duyurmak en doğal hakkımız.Yabancı forumlar bu kadar uğraşarak bulunan tuneleri neden kolayca alıp bize meydan okusunlar ki.Siz sorularınızı bize yazınız.Biz elimizden geldiği kadar size yardımcı oluruz.İstenilen tune ve upgrade ler eğer açık paylaşılsa gerçekten çok çok fazla mesaj kirliliğine sebep olur.50 adet araç ve her aracın her levelde farklı tune ve upgrade leri var.Dediğiniz gibi yapsaydık şu an yaklaşık 7 değil 60 sayfa olurdu konumuz.İyi forumlar dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodoo2 -- 26 Kasım 2013; 19:33:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wodoo2

Konuya hoşgeldin arkadaşım.Bu konunun açılış amacı ;online oynanan bu oyunda Turkey nickinin adını duyurmak.Dünya üzerinden birçok yarışçı ile oynanan bu oyunda adımızı duyurmak en doğal hakkımız.Yabancı forumlar bu kadar uğraşarak bulunan tuneleri neden kolayca alıp bize meydan okusunlar ki.Siz sorularınızı bize yazınız.Biz elimizden geldiği kadar size yardımcı oluruz.İstenilen tune ve upgrade ler eğer açık paylaşılsa gerçekten çok çok fazla mesaj kirliliğine sebep olur.50 adet araç ve her aracın her levelde farklı tune ve upgrade leri var.Dediğiniz gibi yapsaydık şu an yaklaşık 7 değil 60 sayfa olurdu konumuz.İyi forumlar dilerim...

Sen de haklısın ama benim sormak istediğim tune ayarları değil yzüden. Doğru ayarları bence herkes kendisi bulmalı yoksa oyunun bir esprisi kalmıyor. Benim asıl sormak istediklerim temel bilgiler.

En iyi zaman skorunu elde edebilmek için kalkışta son gaz mı kalkmak gerek yoksa hiç gaz vermeden mi? Ayrıca tune ayarlarında final drive ayarı nedir? Vitesle alakalı mı o?

Ayrıca nitroyu basmamız için en doğru zaman nedir? Yani kaçıncı vitesten sonra basılmalı gibi...

Tekrar merhabalar...Bu oyunda yapimci yani creative mobile o kadar cok ugrasmis ki işin tadi orda belli oluyor.disaridan bakildiginda basit bir drag yarişi gibi görünsede her bir araca o kadar farkli varyasyonlar yuklemişki dogru tune ve upgradeleri bulmak icin telefonu hic elinizden birakmamaniz gerekebiliyor.normal olarak her arac genelde 2 level upgrade oluyor.ama asil soru kullandiginiz bu aracin hangi levelde ve hangi upgrade ler ile dünya rekoruna sahip oldugu yoksa hic dunya rekoruna sahip olamadigi mi...inanin herkesin bu kadar zamani veya ilgisi olmuyor.bu konuda da oyundan zevk aldiklari icin yardima ihtiyac duyuyorlar.biz de tam bu noktada birbirimize yardimci oluyoruz.her aracin kalkisi , hangi viteste nitroya basmasi gerektigi kac rpm de elinizi gazdan cekmeniz gerektigi cok farkli varyasyonlarla gerceklesiyor.Bu isin tek çozum yani deneme-yanilma yoludur. Ancak şunu belirtmeliyim Bugatti marka iki arac bulunmakta oyunda fakat bu iki arac oyunun en hizli araclari olmasi gerekirken çok hor kullanilmislar ve maalesef gerçek hayattan uzak olarak , basit araclara geçilmektedirler ...oyunun icine girdikce tamamen kullaniciya özel ve cok karmaşik bir o kadar da zevkli oldugunu anlayacaksiniz.
    Bu sebepten genel bir aciklama yapamiyoruz.çünkü her araç birbirinden farkli reakaiyonlar göstermektedir.iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wodoo2 -- 27 Kasım 2013; 8:05:36 >

• İlk başta çok basit gelmişti oyun. Sandım ki upgrade fulle bas gaza gitsin. Ama o vites ayarları yokmu işte o zaman oyundan zevk almaya başlıyorsunuz. Ne zaman nitroyu kullanacağınız nasıl kalkış yapacağınızı deneme yanılmayla buluyorsunuz. Vites ayarlarını için saolsun arkadaşlar fazlasıyla yardımcı oluyorlar. Kısaca sadece full modifiye edip gaza basılan bi oyun değil bu. Bildiğin emek harcanan uğraşılan bi oyun.
    rp kasıcam diye ne çektim be :D

neyse agera r için tune ayarı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 28 Kasım 2013; 23:02:40 >
    Dostum sen o kadar rp kasarsin da biz sana tune yollamazmiyiz 5dak. Sonra pm den kontrol ediniz

Saol arkadaşım teşekkür ederim

Gule gule kullanin.pardon gule gule yenin

• Benim yine bir sorum var. "koenigsegg" Şu marka aracı araç listesinde göremiyorum, bunu nasıl almışlar da yarışıyorlar? Bosslardan gelen bir ödül olarak da görülmüyor.

Düzenleme: Tamamdır araç Agera R olarak görünüyormuş. Ama 13000 RP istiyor şuan için imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 29 Kasım 2013; 18:24:42 >
    13000 rp ama online yarışlarda level 8 de 1/2 yarışlarda dünya rekoruna sahip geçilmez bir araçtır
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.