Şimdi Ara

DPİ ve Sensivity değerleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech G300s mouse aldım nerdeyse 1 ay olacak ancak hala tam olarak dpi ve sensitivity ayarlarını oturtamadım.

Reflex Mapinde şöyle bir antrenman yaptım. 4. kademe uzaklıktan denedim atışları. en fazla 1000 dpi denemelerinde başarılı oldum.
    Oyun içerisinde ise tam aksine 1.9 sensivity ayarında daha başarılıyım. Sizlerin değerleri neler.
    Ekran Çözünürlüğü 256x1440

DPİ ve Sensivity değerleriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 9 Şubat 2017; 20:21:57 >

• 500 dpi 1.5 sens supreme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözünürlükte önemli
  • 500 Dpi da nasıl oynuyosunuz arkadaşlar ya bende 1200 1300 dpi
  • Arkadaşlar benimde mouse'm logitech g300s, ayarlarında 400dpi'a düşüremiyorum nasıl yapılacağını bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackman06 -- 9 Şubat 2017; 20:37:22 >
  • Ben 500 e 1.8 oynuyordum şimdi 400 1.3

• 800dpi 1.4 sens hakkını veremeyen suprema

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 800 dpi 1.4 sens. Uzun süredir en memnun olduğum değerler. Sanırım daha da düşmem. Gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackman06

Arkadaşlar benimde mouse'm logitech g300s, ayarlarında 400dpi'a düşüremiyorum nasıl yapılacağını bilen var mı ?

İşaretçi ayarları kısmında dpi hassasiyet düzeyleri kısmında 3-4-5 şeklinde kademe oluşturabiliyorsun. DPİ ve Sensivity değerleriniz

• DPI*Sensivity yaklaşık 1000 öneriliyordu ama alışması zaman alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erd0000

500 Dpi da nasıl oynuyosunuz arkadaşlar ya bende 1200 1300 dpi

cahil misin? maus hızının tek bileşeni dpi değil ki böyle bi cümle kurasın. adam ister 500dpi da 2.4 sens le oynar, ister 2000dpi da 0.6 ile. oyunda aynı maus hızını verir bu ikisi. (illa bu hızda oynancak diye bi kaide yok tabi, farazi örnek olsun diye verdim bu sayıları).
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Orijinalden alıntı: Erd0000

500 Dpi da nasıl oynuyosunuz arkadaşlar ya bende 1200 1300 dpi

cahil misin? maus hızının tek bileşeni dpi değil ki böyle bi cümle kurasın. adam ister 500dpi da 2.4 sens le oynar, ister 2000dpi da 0.6 ile. oyunda aynı maus hızını verir bu ikisi. (illa bu hızda oynancak diye bi kaide yok tabi, farazi örnek olsun diye verdim bu sayıları).

Bilmmemek ayip degil pasam da senin terbiyesizligin cok ayip. Yapma forumu kirletme

• 1.6da 400 dpi 1 sens ile oynuyodum. zamanla sensi 1.3-1.6 ve şu an 2ye çıkardım. biraz hızlı geliyor düşürmek istiyorum fakat yeni ayara alışmaya üşeniyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 dpi 1.5 sens oynuyorum, bundan yaklaşık 4-5ay öncesine kadar 2.2 2 gibi rakamlarda oynarken şimdi 1.5ta bile hayvan gibi dönüyo, oyuna gelen bi güncellemeden sonra oldu bu öyle düşünüyorum veya mouse yalama yapmaya başladı
  • Bu istatistikleri nasıl tuttun ?
  • 2 sens 400 dpi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

Bu istatistikleri nasıl tuttun ?

reflex aim mapi var kırmızı noktalar çıkıyor rastgele tek tek ayarları deneyerek yaptım. Tabi maç içinde farklı olabilir bu gerçek sonucu verir mi bilmem. yavaş ayarda nedense oynayamıyorum. Hızlı ayarlarda daha iyi oynamaya başladım şimdi
  • 800 dpi 2.1 sens raw kapalı mouse ayarlarındada bişey kapalı ama unuttum onu seviye lem

• 500 dpi 1.8 sensitive,maalesef Nova 3,kötü takım,yanlış info,troller vs. vs,mg ve Mg2 seviyelerinde oyunu ciddiye alan 18+yaş arkadaşlar beni eklerse çok sevinirim

• 400dpi 500hz sensivity 2.2 monitorum 75hz 144hz olanlar genelde 1000hz yapıyor mousunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantom006 -- 10 Şubat 2017; 0:46:45 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.