Değerlerim aşağıda bunların hangisi SNR Margin değeridir internette araştırdım fakat bulamadım yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkürler.
Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 509 Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 2047 Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 26.1 Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 9.6 Yukarı yönde aralık derinliği 1 Aşağı yönde aralık derinliği 1 Hat standardı ADSL_2plus Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 18 Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 35 Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.2 Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 16.1 Kanal türü Fast Yukarı yönde CRC 0 Aşağı yönde CRC 0 Yukarı yönde FEC 0 Aşağı yönde FEC 0
Hat değerleriniz iyi kötü hocam yüksek hızlar almanız için altyapınız uygun değil..
SNR Değerleri bunlar oluyor sizin modeminizde;
Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 26.1 Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 9.6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
evet 9,6 biraz dusuk sınırda zaten oyunlarda falan arada ping yapıyor, malesef merkezden uzak oldugumuz ıcın boyle kullanacagız yapacak bişey yok zaten oyun oynatsın face, forum baktırsın yeter gözuyle bakıyorum.