Bildirim
DOWNLOAD için EN AZ GÜÇ HARCAYAN PC ???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kendıne yenı pc al ancak eski bilgisayarınıda dl pc olarak kullan
ekstradan 1 ethernet kablosuna bakar ıs -
Intel Celeron 430 1.80GHz --- 80 lira
Biostar P4M900-M7 FE --- 80 lira
(TÜMLEŞİK VIDEO VIA Chrome9 HC IGP, 256 MB'a kadar paylaşımlı)
Veritech 1GB 667MHz DDR2 --- 20 lira
Seagate 160GB 7200 RPM SATA 2 8MB --- 80 lira
Samsung DVD-RW Sata 22x --- 40 lira
Aopen ES55-B06 300w --- 80 lira
380 lira kdv dahil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Mart 2009; 0:27:55 > -
En an güç tüketen sistem için sana Atom işlemci önericem bu anakartla bundle şekilde geliyor ama bu sistemi internet müzik film haricinde kullanmak istersen performans olarak yetersiz gelir.Yani işin özü ne kadar elektrik o kadar performans -
Sadece download içinse başka neye gerek var bilemiyorum yazdığım sistemle 7/24sa dvd,mp3,program vs download yapan arkadaşlarım var inen dosyalar zaten dvd'lere atılıp arşivleniyor yeterli gelir her türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Mart 2009; 0:32:35 > -
Uzun zamandır HD filmler indirip izliyorum, 2 mbit sınırsız kablonet bağlantım var, aynı nedenlerden ben Laptopa yatırım yaptım, 106 ekran LcdTv'de Laptopdan HDMI bağlantı ile çok net görüntü elde ettim, hem düşük güç tüketimi hemde hertürlü yeni film formatını yazılımla destekliyebildiği için Laptop çok karlı, tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X