Şimdi Ara

DOWNLOAD için EN AZ GÜÇ HARCAYAN PC ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR İNTERNET BAĞLANTIMI SONUNDA SINIRSIZA ÇEVİRDİM. ŞUAN ELİMDE ESKİ Bİ SİSTEM VAR İDARELİK ONU KULLANIYORUM FAKAT YENİ Bİ SİSTEM ALMAK İSTİYORUM BUNUN İÇİN EN AZ GÜÇ

TÜKETEN AMD ve/veya İNTEL sistem tavsiyeleriniz bekliyorum. şimdiden teşekkürler

• kendıne yenı pc al ancak eski bilgisayarınıda dl pc olarak kullan

ekstradan 1 ethernet kablosuna bakar ıs
  • Intel Celeron 430 1.80GHz --- 80 lira
    Biostar P4M900-M7 FE --- 80 lira
    (TÜMLEŞİK VIDEO VIA Chrome9 HC IGP, 256 MB'a kadar paylaşımlı)
    Veritech 1GB 667MHz DDR2 --- 20 lira
    Seagate 160GB 7200 RPM SATA 2 8MB --- 80 lira
    Samsung DVD-RW Sata 22x --- 40 lira
    Aopen ES55-B06 300w --- 80 lira

380 lira kdv dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Mart 2009; 0:27:55 >
  • En an güç tüketen sistem için sana Atom işlemci önericem bu anakartla bundle şekilde geliyor ama bu sistemi internet müzik film haricinde kullanmak istersen performans olarak yetersiz gelir.Yani işin özü ne kadar elektrik o kadar performans
  • Sadece download içinse başka neye gerek var bilemiyorum yazdığım sistemle 7/24sa dvd,mp3,program vs download yapan arkadaşlarım var inen dosyalar zaten dvd'lere atılıp arşivleniyor yeterli gelir her türlü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 4 Mart 2009; 0:32:35 >
  • Uzun zamandır HD filmler indirip izliyorum, 2 mbit sınırsız kablonet bağlantım var, aynı nedenlerden ben Laptopa yatırım yaptım, 106 ekran LcdTv'de Laptopdan HDMI bağlantı ile çok net görüntü elde ettim, hem düşük güç tüketimi hemde hertürlü yeni film formatını yazılımla destekliyebildiği için Laptop çok karlı, tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.