Şimdi Ara

Download Hızı Kafayı Yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Download Hızı 150 Kb dan Durduk Yere 15 20 Kb İndi.Bilgisayarı Tarattım Tüm Programlar Kapalı Ancak Hız Artmıyor.IDM Kullanıyorum Bu sefer Hız Bir 100 Kb 120 Kb Oluyor Sonra 80 90 Oluyor Sonra Indırme Duruyor Bekliyor Devam Ediyor.Sizce Neden Olabilir?

• ayın başı olmasa kotayı aşmışsın diyecektim ama bende de arada oluyor biranda düşüp yükseliyor yani bilgisayardan deildi benimkisi çünkü laptopla da aynı sorun oluyordu.
  • Bu gün ben de AOE3:The asian Dynasties i indiriyordum.1megabit hızı varken %89 da 6 kilobite düştü sonra da 0'a,nedenini ben de anlamadım.(Ben de IDM kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenNecklace

Bu gün ben de AOE3:The asian Dynasties i indiriyordum.1megabit hızı varken %89 da 6 kilobite düştü sonra da 0'a,nedenini ben de anlamadım.(Ben de IDM kullanıyorum)

Ben IDM Kullansam da Kullanmasam da Böyle Oldu Bugun Anlayamadım Yorumlar İçin Sağolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Arkadaşlar Download Hızı 150 Kb dan Durduk Yere 15 20 Kb İndi.Bilgisayarı Tarattım Tüm Programlar Kapalı Ancak Hız Artmıyor.IDM Kullanıyorum Bu sefer Hız Bir 100 Kb 120 Kb Oluyor Sonra 80 90 Oluyor Sonra Indırme Duruyor Bekliyor Devam Ediyor.Sizce Neden Olabilir?

Akk dolmuş olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadBull

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Arkadaşlar Download Hızı 150 Kb dan Durduk Yere 15 20 Kb İndi.Bilgisayarı Tarattım Tüm Programlar Kapalı Ancak Hız Artmıyor.IDM Kullanıyorum Bu sefer Hız Bir 100 Kb 120 Kb Oluyor Sonra 80 90 Oluyor Sonra Indırme Duruyor Bekliyor Devam Ediyor.Sizce Neden Olabilir?

Akk dolmuş olabilir mi ?

Hayır Dolmadı DostumZaten 1 Mbit Internette AKK Uygulanıyor Mu ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.