Şimdi Ara

DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • street fighter , tekken , dead or alive blaz blue vs vs dövüş oyunları için tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar.. birkaç başlıkta bu konuyu yazdım ancak konuların arasına sıkıştıgı için yeni konu açma ihtiyacı hisseetim..
    joystick tavsiyeniz nedir beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 30 Nisan 2010; 15:45:15 >

• arcade-x olabilir...
  • kötü diyenler oldu onu almayı cok istiyordum ancak ssf4 teki kullananlar verimsiz buldular teklisinede sanırım mustafa bey yapan kişi 150 tl dedi msnde
  • vüş diye yazılır. başlığı düzelt istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 30 Nisan 2010; 14:54:46 >
  • değiştirdim kanka sağol
  • beyler baktım ama fiyatları çok yuksek bu aletlerin
    horinin large uzun olanı yeni cımış fiyatınıda göremedim. ancak sanwa , te, birde eski tip shoryuken modellerini cok begenedim.. ucuza bulacagım bir link varmı ? shopto aşırı derece bu konuda pahalı play asia biraz idare eder.. başka yokmu ucuza alınacak bir link ??
  • bende düşünüyordum da nedir bunlardaki kazık fiyatlar aklım almıyor. altı üstü joystick sonuçta. gamepad den çok daha basit bi dizayna sahip. nedir yani altı üstü bi kol ve 6 tane de tuş. en aşağı 150 lira fiyat biçiyorlar. 300 e 400 e gördüm ya yuh dedim. hayır müşteri de olağan karşılıyo bu da ayrı bi garip.

özkan abi vardı bizim apartmanda otururdu. meslek lisesine gidiyordu. bizim şu eski 8 bit ateriler için aynı bunlara benzer bi kol yapmıştı. hemde taş gibiydi.o kadar hoşumuza gitmişti ki bi tane daha yaptı. sabahlara kadar ninja kaplumbağaların dövüş oyununu oynardık. hiç öyle alengelli bişey değildi kesinlikle. verdiği tepkiler falan milim sekmezdi. şimdi xboxdan da bu sticklere çıkışı usb ile alıyoruz sonuçta. öyle wireless falan değil. kabloyu soy. neyin nereye dek geldiğini araştır bul. sonra bağla tuşları. bu kadar basit. sonra daya 150 yi. kazık yaaa bu kadar olmaz. bi süre almazsa kimse piyasayı düşürürsünüz. boşverin almayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok Alengirli Bi Olay Değil Zaten...
    Kablosuz Joystickten Bile Yapılır...
    Biraz Eliniz Yatkın olsa Yeter...
    PS1 İçin Daha Önce Yapmıştım, Titreşimli Hem de
    X360 İçin de Yaparım Ama Elimdeki Joy'ların 2'si de Sağlam...
    Parçalamak İstemiyorum, Yoksa Çok Basit...
    İyi Bir Marangozdan MDF Kestirin - Kafanıza Göre Boyatın...
    Alt Kısıma Kaymaması İçin Kırtasiyeden Vantuz Alın...
    Nerden Bulacağınızı Bilmem Ama Joystick+11 Tane Tuş ve Switch Alın (Start/Select/Wirelesss/8 Ana Tuş İçin)
    MDF'ye "X" Tuşu İçin Fazladan Delik Açtırmayı Unutmayın...
    Sonra Başlayın JoyPad'in Tuş Yerlerine Switchleri Lehimlemeye...
    İş Bitince Takın Pilleri Oynayın...

Gerçi Ben Çok Basit Bişeymiş Gibi Anlattım Ama Neyse

• bekleniyorsunuz:) hiç kimsede yokmu joystik yaff??
  • bende play-asia dan almaya kalktım fakat ciddi anlamda masraflı olacaktı o yüzden kendim yapmaya karar verdim fakat parçaları bulmak çok zor mdf yi kestik fakat 1ay ateri malzemesi satan dükkan aradım buldum şimdide 2 haftadır kargoları bekliyorum :s
    ama şöle 1 bakılırsa malzemeler ve devre olarak kullanılacak 1 gamepad falan derken neredeyse 100lira 1 masrafı var xbox 360 için çakma 1 gamepad olsa kontor land falan maliyet düşer fakat orijinal ms gamepadlerini sökecez mejburen
    neyse konuya gelecek olursak bir şekilde kendin yap 150-175tl faln verilmez verilir ama madcatz veya hori üst modellere, eğer halledersem geri dönerim sizlere
    saygılar
  • Yaw mecburen ileride de uyum problemi olmaması için orj. X360 joypad kullanmamız gerek...
    içi sağlam olduktan sonra dışı paramparça olsa da 2. el 25. el farketmez...
    ben sapasağlam 2. el 45TL'ye almıştım...
    kafayı bozarsam onu da parçalar yaparım valla...
  • bugun itibari le istediğim switchler buttonlar ve joystick geldi internetten wiring diagram bulduk haftasonu uğraşıcaz bakalım fotoları videoları eklerim sonucu gösteririm 2.el kablolu 1 pad almak çok mantıklı aslında :D
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

bugun itibari le istediğim switchler buttonlar ve joystick geldi internetten wiring diagram bulduk haftasonu uğraşıcaz bakalım fotoları videoları eklerim sonucu gösteririm 2.el kablolu 1 pad almak çok mantıklı aslında :D
    saygılar

sonuçları merakla bekliyoruz...
  • güncel
  • hala yapım aşamasında mdfye pcv stickerlı resim vss ayalancak sorada elektronikçi arkadaş ile lehim işine soyuncaz arkadaşlar fotoları 1 anda bitince ekliyim diyorum birde videoları o açıdan şimdilik,work in progress :D
  • tavsiye bekliyorum
  • Selamlar

Şu an alınabilecek en iyi joystick "Super Street Fighter IV FightStick Tournament Edition" fiyatı 270 tl ye yakın denk geliyor, malzeme olarak "sanwa"nın kolu ve buttonları kullanıyor. Sanwa'nın kol ve buttonlarını ebay'den alarak kendim 180 tl'ye malettim ve uğraşması cabası artık ona göre kendin karar ver, artı olarak alacağın fight sitck'in malzemelerinin sanwa olmasına dikkat et derim en iyisidir.

Alternatif olarak aşağıdaki ürünü bulmuştum ebay'de bir alternatif olabilir. türkiyeye ücretsiz gönderiyor.

http://cgi.ebay.co.uk/Street-Fighter-Arcade-Joystick-Fightpad-Xbox-360-/260598458398?cmd=ViewItem&pt=UK_VideoGames_VideoGameAccessories_VideoGameAccessories_JN&hash=item3cace0e81e

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

tavsiye bekliyorum

paraya kıyıp bunu alacaksın en iyisi evde arcade keyfi

• http://img706.imageshack.us/img706/1985/fotoraf0321.jpg
    http://img69.imageshack.us/img69/408/dsc03444f.jpg

arkadaşlar kasası bitti arcade stick imizin bu aralar fazla mesai olduğu için elektronikçi arkadaş ile irtibat sorunları yaşıyoruz 1haftaya da o hal olur inşallah :D
    malzeler kava ağacı + silikon vss ebatlar 50cmx30 cm
    platform tabilide xbox 360 ;)
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: conerland

http://img706.imageshack.us/img706/1985/fotoraf0321.jpg
    http://img69.imageshack.us/img69/408/dsc03444f.jpg

arkadaşlar kasası bitti arcade stick imizin bu aralar fazla mesai olduğu için elektronikçi arkadaş ile irtibat sorunları yaşıyoruz 1haftaya da o hal olur inşallah :D
    malzeler kava ağacı + silikon vss ebatlar 50cmx30 cm
    platform tabilide xbox 360 ;)
    saygılar

Ustad bu buton ve kolu nerdne buldunuz. Banada çok gerekli bir link falan varsa yollarmısınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.