Şimdi Ara

DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saol tavsiyelerini dikkate alcam. en kısa zamanda başlıcam projeye. malzemeler hemen hemen tamamlandı. geriye boş vakit kalıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

saol tavsiyelerini dikkate alcam. en kısa zamanda başlıcam projeye. malzemeler hemen hemen tamamlandı. geriye boş vakit kalıyor....

heyecanla bekliyorum :D kolay gelsin
  • bende bir tane hori real arcade pro 3 sa var. isteyen olursa 300tl'ye verebilirim. Bana gelişi bu fiyat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catador

bende bir tane hori real arcade pro 3 sa var. isteyen olursa 300tl'ye verebilirim. Bana gelişi bu fiyat.

100 vereyim te sticki bile 180 e aldım dostum sendeki ucuz model bide
  •  DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ

DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ

Evet arkadaşlar 2. arcade stick çalışması huzurlarınızdaa :))
    ama bu sefer baya 1 uğraştık 30x20cm ebatlarında tabiki wireless ve tabiki xbox 360 için yaptık
    ama bu sefer 6 button ve joystick parçalarını sanwa marka kullandık açıkcası çin malı no name buttonlardan sora sanwa buttonlar ilaç gibi geldi alışması zaman aldı fakat şuanda inanılmaz hassat tepkimesi 100de 100
    arcade stickimiz oldu. videolar yakında ekleniyor
    saygılarr

• cammy iyi olmuş yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

cammy iyi olmuş yanlız

:D eyvallah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: conerland

Evet arkadaşlar 2. arcade stick çalışması huzurlarınızdaa :))
    ama bu sefer baya 1 uğraştık 30x20cm ebatlarında tabiki wireless ve tabiki xbox 360 için yaptık
    ama bu sefer 6 button ve joystick parçalarını sanwa marka kullandık açıkcası çin malı no name buttonlardan sora sanwa buttonlar ilaç gibi geldi alışması zaman aldı fakat şuanda inanılmaz hassat tepkimesi 100de 100
    arcade stickimiz oldu. videolar yakında ekleniyor
    saygılarr

hocam satmayı yada takaslamayı düşünürsen mutlaka haber

• Çok güzel olmuş arkadaşlar, elinize sağlık. Şu buttonların üzerinede stickercıda 50 krş büyüklğünde
    gibi button logoları yapılsa dahada güzel olacak. Tekrar tebrikler

•  DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ

1 adette çin/Türk malı joystick ve 6 adet sanwa button ile yaptığımız var fakat lehim sırasında start tuşu yandığı () için sonsuza kadar player1 olmak durumunda press start to enter olayı söz konusu değil :))

• quote:

Orijinalden alıntı: vulakil

Çok güzel olmuş arkadaşlar, elinize sağlık. Şu buttonların üzerinede stickercıda 50 krş büyüklğünde
    gibi button logoları yapılsa dahada güzel olacak. Tekrar tebrikler

teşekkürler sticker düşündüm ama sonra vazgeçildi.nasıl olsa ezberledik tuşları zaten orada sadece x y a b rt rb tuşları var yukarıda start bide altta power okdar diğerlerini lehimlemedik street fightera özel olsun dedik :))

• forumdaki ilk alışımı yaptım
    datel marka xbox360-ps3-pc uyumlu bir arcade stick aldım..bu joystiğe modlama için hangi ürünleri önerirsiniz?
    bu arada yanına bir kardeş daha arıyorum.birde 3 yıllık hort için herkesten özür

joystiğin resmi burda
    http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/14394054/Datel-Arcade-Pro-Joystick/Product.html

conerland usta o yaptıgın joystiğin kasasını nasıl temin ettiniz acaba? elimde yıpranmış bir wireles kol bulsam bende sizin gibi bir joystick yapabilirmiyim?
    birde aldıgım datel markanın tuşlarını sanwa yapmak istiyorum switch yada tuş takımını nerden temin edebilirim??
    birde kaç mm yada santim olacağını nasıl anlayabilirim bu tuşların yada joystik başının?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 10 Mart 2013; 0:34:23 >

• hala 1 tane daha fight stick arıyorum
    bilginize..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.