Şimdi Ara

DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de arcade stick ile hayatta oynayamam. Gamepad en iyisi ama Street Fighter 4 Gamepad. :)
  • http://xxx.elitgame.com/
    ama ben aracı soktum 2haftada anca geldi şimdiden kolay gelsin :D
  • daigo home made "turkish oil wrestler hakan arcade stick" tavsiye ediyor :D:P hahah :D
  •  DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ

bende bu var taş gibi nazar değmesin
  • Vay Sezgin hemşo vermişsin coşkuyu, ee Sitrit faytırcı adama da bu yakışır.
  • oo sağlammış xbox 360 için deil sanırm bide hakan resmi yok geçelim o yuzden :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Vay Sezgin hemşo vermişsin coşkuyu, ee Sitrit faytırcı adama da bu yakışır.

ewet hemşo yaptırdım sırf ss4 icin valla baya baya iyi cıktı x box icinde aynında apılıyor bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka44

DÖVÜŞ OYUNLARI İÇİN JOYSTİCK TAVSİYESİ

bende bu var taş gibi nazar değmesin

bu berbat bi kol kardeş yanlış anlamada bunu verilen paraya yazık ps3 kafede denemiştim 1 dk sona bıraktım kolu.
  • en babası budur

• http://www.youtube.com/watch?v=kCDAKnPPN9A

arkadaşlar bitti sonunda fightstick imiz dün gece sabahladık ve gerçekten gamepadden sora harika keyifli ve rahat gelid utlralar süperler focus cancel vss herşey daha kolay
    video ekledim fakat videodaki arkadaş oyunu hiç bilmiyordu ama nasıl çalıştığı hakkında size fikir verebilir
    saygılar

• tam çılgın Türk işi olmuş
    eline emeğine alınterine sağlık
    on numaraaaa onn helal olsuunnn
    süperdir şimdi onla oynamak bee..hemde çokk ucuzaaa ve dan dun diye vura vuraaa
    banamısın demez evladiyelik bile giderr

• quote:

Orijinalden alıntı: ps3man

en babası budur

Bundan bi tane almak istiyorum ama bu yaz almam gereken o kadar çok şey varki... Seneye artık. İnşallah seneye SF V çıkmış olur ben aldığımda (Umut fakirin ekmeği )

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

tam çılgın Türk işi olmuş
    eline emeğine alınterine sağlık
    on numaraaaa onn helal olsuunnn
    süperdir şimdi onla oynamak bee..hemde çokk ucuzaaa ve dan dun diye vura vuraaa
    banamısın demez evladiyelik bile giderr

eyvallah sağolasın baya uğraştık ama olayın mantığını kavradık bundan soraki denemelerde sanwa makar joystick ve button kullancaz da ebay den getirtmek lazım bu türk malı buttonlar faln fazla iyi sayılmaz
    xbox 360 gamepadı feda ettik bana maliyeti o oldu mdf ve geri kalan malzemeleri atölyesi olan 1 arkadaş tedarik etti el birliği ile halletik valla alamıyoruz madem yapalım diye yaklaştık ciddi para tutuyor netten getirtmek çünkü xbox 360 için Türkiye'de arcadestick satan yer yok sanırım

• conerland ellerine sağlık güzel olmuş.

Bende sanwa kol ve buttonlar kullanarak fight stick'i kendim yaptım ilk yaptığımda seninki gibi büyük yaptım ama kullanışlı olmadı çok ağırdı kucağıma koyunca ayaklarım ağrıyordu, sonra kasasını tekrar yaptım ve bu sefer tournament edition'u örnek aldım, şimdi ufak vede çok hafif harika oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerq

conerland ellerine sağlık güzel olmuş.

Bende sanwa kol ve buttonlar kullanarak fight stick'i kendim yaptım ilk yaptığımda seninki gibi büyük yaptım ama kullanışlı olmadı çok ağırdı kucağıma koyunca ayaklarım ağrıyordu, sonra kasasını tekrar yaptım ve bu sefer tournament edition'u örnek aldım, şimdi ufak vede çok hafif harika oldu.

evet taşıması gerçekten zor işte dediğim gibi buda benim ilk denememdi bundan sonrakinde değiştiricez ufak çapli 1 şey yapacağız ama kalite birşeyler bulmak lazım
    sen sanwa malzemeleri nereden tedarik ettin?

birde fighstick in resmini upload eder misin?
    herkes paylaşsın bence , yapması zahmetli ama yapılıyor yani el yapımı stickler i fahiş fiyatlara satanlara para yedirmeden kendiniz yaparsınız :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conerland -- 24 Mayıs 2010; 20:29:41 >

• Ürünleri üsteki satıcılardan satın aldım. Akşam fırsat olursa resimlerini ekliyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerq

Ürünleri üsteki satıcılardan satın aldım. Akşam fırsat olursa resimlerini ekliyecem.

ne kadar tuttu bir kol ve 8 buton sanırım benim şu an ihtiyacım yok ama belki ilerde bi arıza olursa stickimde getirtrebilirm.aynı satıcıdan kargo gümrükle kaça patladı

• Kargo Ücretsiz
    8 Yönlü kol = $24.99
    11 Adet Button = £3.49 (Bu butonlar Siyah/Gri olanlar diğer renkleri £2.79)
    Sunta kutu = 20 TL
    Kablolu kol = 45 TL

Yaklaşık 180 TL'ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerq -- 25 Mayıs 2010; 11:57:38 >
  • conerland arkadaşım mükemmel olmuş. gerçekten eline sağlık bende arcade cabine yapmayı düşünüyorum baya bir araştırdım. içinde kartuş fln yerine pc olcak her neyse. stick'in üstündeki grafikleri nerde yaptırdın öğrenebilir miyim acaba.? zaman bulursam en kısa zamanda başlıyacam bitince böle bişi olcak. http://www.youtube.com/watch?v=35_79OfC0M8
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackLean

conerland arkadaşım mükemmel olmuş. gerçekten eline sağlık bende arcade cabine yapmayı düşünüyorum baya bir araştırdım. içinde kartuş fln yerine pc olcak her neyse. stick'in üstündeki grafikleri nerde yaptırdın öğrenebilir miyim acaba.? zaman bulursam en kısa zamanda başlıyacam bitince böle bişi olcak.

dostum herhangi 1 ozalitçi de yaptırabilirsin ben direk a3 kaliteli stickerlı baskı üzerine kalın plastik pvc yaptım altından yapıştırdm direk
    bence arcade cab harika ötesi birşey deli olur mame de faln tadından yenmez ama sana tavsiyem sanwa gibi kalite marka button ve joystick kullan valla ben made in Turkey button ve joystick bulabildim onları kullandm daha 1 hafta olmadı 3tane tuş iptal oldu :D tanesi 1 lira zatende fazla keyifli değil hatta joystick çok oldschool yani sanwa ciddi anlamda sağlam 8button ve sanwa kol ebay da faln 50dolar civarı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.