Şimdi Ara

Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
1
Favori
8.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler hiç analitik yaklaşamıyorsunuz olaya.

Dövme'nin hangi anlamı taşıdığı ve vücudun nerelerinde bulunduğu, ne zamanlar yaptırıldığı mümkünse çaktırmadan da n'için hangi kafayla-olay sonrası yaptırdığını sorup öğrenmeniz ardından da kızın gözlemlediğiniz/bildiğiniz karakteri ile yorumlamanız gerek. (kız sarhoş olduğu bi' zamanda sorabilirsiniz /sarhoş taklidi yapmıyorsa sorduğunuzu muhtemelen hatırlamaz)

Hızlı elemanlar bile sohbette bunlara dikkat ettiklerinden bahsediyorlar.

Dövme, en yakın arkadaşları, eski erkek arkadaşları, neden ayrıldığı, ne kadar süre sevgili kaldığı, pişmanlıkları vs.

Kısa süreli takılacaksanız şaplağı atın eşeğe rahvan gitsin zaten.
  • Belde duran hariç dövmeye karşı değilim

Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir kadin tanidim. Kadin tanidigim en kasar kadindi. Ben bana baglilik gosterirse belki evlilik olabilir diye dusundum sonucta erkekler onu bu hale getirmisti. Gereginden fazla iyi niyetli davrandim kadinin gotu kalkti. Kadin benden ayrildi durduk yere (iliski var yok arasi birseydi, 2 ay sonra salladi beni).

Sonra onune kim gelirse birlikte olmaya basladi. Sokaktaki iscilere kadar dustu. Ogrendim ki paraya kadar dusmus. Hediye aldiriyor erkeklere. Sonra bana geldi benimle evlen dedi. Geceleri ariyor bir istegin var mi diye soruyordu ama benimle birlikte olmuyordu. Onune kim cikarsa veriyordu. Kadinin dovmesi de vardi. Aldim karsima senin ciddi sorunlarin var dedim. Ne evliligi dedim basima is mi alacagim dedim. Kustu gitti bir daha gormedim.

Simdi basligi acan arkadas secici davranmis. Arkadasa hak veriyorum. Ama kadinlara karsi okuz olmak lazim. Gidip okuzlere veriyorlar sonra iyi ve hosgorulu insanlarin agzina siciyorlar.

Bu durumda kim suclu?
  • Affedersin zaten onlar da dönüp bastıkları b*ka bakarlar, sana bakmazlar dostum.

Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz?

Hayır bir de hak verenler falan var, gençler malum sitelerde ufak bir aydınlanma yaşayın, mevzunun karakterle alakalı olduğunu kıyafetle alakasız olduğunu göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themelinalist -- 1 Mayıs 2020; 2:40:48 >

• Yaptırıp orasını burasını göstermeyenler de var. Benim canım annem de babasının adını yazdırdı koluna ufacık ne var bunda.
    Siz ne yobaz insanlarsınız ya. İnsanlara hemen damga vurmayı ne kadar çok seviyorsunuz seviyesizler.
  • Dövme sevmiyorum çirkin duruyor bir de bayanlar niye memesinin üstüne dövme yaptırır ki Ev hanımı olanlar da var bunu yaptıran hala niye kısmını anlamış değilim.
  • Ben pipimin ustune yaptidim. Cok guzel duruyor.
  • Dövmesi olan kızla evlenirmiydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

Hala şu ergeni bloklamayanlar var inanamıyorum sizin yüzünüzden konu popülerlere çıkıyor biz de görüyoruz yeter be
    Kudur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Madem bu konuda duruşun belli, neden kamuoyunun fikrine ihtiyaç duyuyorsun peki ? Öğrenince milletin fikrini ne hayatında ne değişecek ? Ben söyliyim; bence asıl amacın milletin bu konuda ne düşündüğü değil, asıl amacın aklınca dövme yapan insanların ahlaksız oldukları algısını toplumda yaratmak.Peki sen burada elalemi yargılarken dış görünüşüne bakıp, bizde seni aynı şekilde yargılasak nasıl olur hiç düşündün mü ? Mesela giydiğin kılık kıyafetine yada kaşına gözüne bakıp, şuna benziyor kesin şöyle böyledir felan desek nasıl olur hoşuna gider mi ? Peki bu ahlaklı ve erdemli bir davranışmıdır ? Bence milleti yargılamadan önce sen dönde bir aynaya bak.O dövmeli kızlara bulunduğun ithamları kim daha çok hakediyor iyi bak aynaya.He bu arada hayatta sağ elinle mutluluklar dilerim.Bu yaşta bu zeka, insan hayret ediyor.
    Sen zeki birine benziyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Hayır böyle bir konu açıyorsun tamam ama cümlenin sonunda "aklımda malum cümle belirir"? Hayırdır?Bburada anası, bacısı veya eşinde dövme olan insanlar da olabileceğini düşünmüyor musun? Düşünmüyorsun tabi, düşüncesiz olduğun aşikar. Kendi fikrini belirt de ki "Ben evlenmem dinen caiz değil", de ki "Kuran'ın şu ayetinde de yazıyor", eyvallah. Biraz edep. Yobazlar içinde büyümüş karakteri oturmamış ergen kafasından kurtulun.
    Tamam işte lafım onlarada.Evlendikten sonra yaptırsalar bile aynı.Kendimden başkasını neden düşünmeliyimki? Sadece öyle demem ki böyle derim.Ben yobaz değilim.Her düşüncesi benim gibi olan yobazmı size göre? Peki bu düşüncesizlik değilmi? O zaman her dövmeli ve açığı savunanda modern öylemi? Yapmayın Allah aşkına ya.Ne yobazı ne moderni.Herkes düşüncesini söylemekte serbest.Kutuplaştırmaya gerek yok.Benim karakterim gayet yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtüöz -- 1 Mayıs 2020; 3:35:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Yaptırıp orasını burasını göstermeyenler de var. Benim canım annem de babasının adını yazdırdı koluna ufacık ne var bunda.
    Siz ne yobaz insanlarsınız ya. İnsanlara hemen damga vurmayı ne kadar çok seviyorsunuz seviyesizler.
    Ne koşulda olursa olsun günah.Benim babamda öldü yaptırdımmı? Hayır yani yaptırınca ne oluyor? İlla damgalamakmı lazım? Hatırlancak kişi zaten senin kalbindede saklı kalır gerisine ne gerek var.

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Çocuk düşünmüyorum.
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Evet her düşüncesinde başkasına hakaret edecek kadar körü körüne bir fikre bağlısın ve bu durumda sana da yobaz denir. Bu arada bu kafa yapısıyla gitmez Onur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtüöz

Ne koşulda olursa olsun günah.Benim babamda öldü yaptırdımmı? Hayır yani yaptırınca ne oluyor? İlla damgalamakmı lazım? Hatırlancak kişi zaten senin kalbindede saklı kalır gerisine ne gerek var.

Alıntıları Göster
    Bir daha bir şey yaptıracak olursak sana sorarız. Tövbe yarabbi.
  • Toplumda dövmesi olan kızın bakire olması zor. Onlar laf dinlemez özgürlükcüdür. Burnu havandadır vsvs algılar var...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adama çomar demişler ama.. lan şöyle bi düşündüm de.. full dövmeli güzel bi kadinla evlensem acaba olur muydu.. mutfakta Türk kahvesi yapıp tepsiye koyup bütün o vücudunu kaplayan dövmeleri ile eğilip "afiyet olsun kocacım" demesi bak ilk defa düşündüm ha.. bütün vücudu yakuza gibi kaplayan dövmeli biriyle sanırım evlenmezdim. kafada oturtamadım. ama sevişmesi çok iyi oluyor

• Yine geri zekalı bir konu. Cahilllik de bir numarayız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xef1ONYX

Senin özgürlüğün başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Evet her düşüncesinde başkasına hakaret edecek kadar körü körüne bir fikre bağlısın ve bu durumda sana da yobaz denir. Bu arada bu kafa yapısıyla gitmez Onur.
    Evlenmem diyor arkadaş
    Zorla mı evlendireceksin
    Tercihlere saygılı olalım

Evlenilmez tabiki
    Sigara içen bayanla da evlenmek istemem
    Anket düzenle daha iyi olur
    Sonuç belli olur en azından

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.