Şimdi Ara

Dövme yaptırmak istiyorum :S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
19.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dövmeyi yaptırıp buraya resim koymayan "O" böyle olsunmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Shadow -- 8 Mart 2008; 14:30:27 >
  • quote:

üstteki iki kafadarlar..
    dövmeyi yaptırıp buraya ss koymayan "O" böyle olsunmu

Resmi koymam en az 2 hafta alacak görüceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

üstteki iki kafadarlar..
    dövmeyi yaptırıp buraya ss koymayan "O" böyle olsunmu

Resmi koymam en az 2 hafta alacak görüceksin

ben beklerim acele etme
  • Lowerback yaptır derim. Ben süper beğeniyorum.
  • Ben istiyorum ancak her kafadan bir ses çıkıyor..

FB'li kaleci Volkan'da var ve 5 penaltıdan 3ünü kurtarıyor.. Eğer abdesti kabul olmasaydı kurtaramazdı bence, o yüzden yaptırıcam

Ya kaş almak, peruk takmak günah diyorsunuz.. Üniverrsitelere türbanlı giremeyen kızlar peruk takıyor.. eee ?

Ya saçma sapan şeyler.. Bu tip kurallar günümüzün medeniyeti ile yenilenmeli bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Allah dovmelilerden ziyada APTALLARI SEWMEZ !

Dovme gunahtır !

Ama ! Dovme kolestrollu gezmek sigara içmek alkol almak kadar günahtır

Dövme yaptırmak tırnak yemek kadar günahtır

Kısacası günah olma sebebi sana emanet edilen bir vucuda goz kulak olmamanızdan ziyade günahtır

Sokakta gobegi kıcını gecmiş adam kadar gunahkar olucaksındır

Hayır hacılar pişik olucak kadar kabalarını buyutuyor ama sonra dovme günah

allahın verdiği vucuda müdahile gunah ise
    tırnaklarımızı saçlarımızı kesmeyelim

Allah ın verdiği vucüda şahsın yapacağı olumsuz etkiler günahtır.(sigara alkol, uyuşturucu, dövme v.b)
    senin bahsettiğin saç kesme, tırnak kesme bunlar vücudun bakımına, temizliğine giriyor.
    azcık saksıyı çalıştıralım
    vücüdun temizliği hiç günah olur mu sorarım sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 8 Mart 2008; 14:55:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Allah dovmelilerden ziyada APTALLARI SEWMEZ !

Dovme gunahtır !

Ama ! Dovme kolestrollu gezmek sigara içmek alkol almak kadar günahtır

Dövme yaptırmak tırnak yemek kadar günahtır

Kısacası günah olma sebebi sana emanet edilen bir vucuda goz kulak olmamanızdan ziyade günahtır

Sokakta gobegi kıcını gecmiş adam kadar gunahkar olucaksındır

Hayır hacılar pişik olucak kadar kabalarını buyutuyor ama sonra dovme günah

allahın verdiği vucuda müdahile gunah ise
    tırnaklarımızı saçlarımızı kesmeyelim

Allah ın verdiği vucüda şahsın yapacağı olumsuz etkiler günahtır.(sigara alkol, uyuşturucu, dövme v.b)
    senin bahsettiğin saç kesme, tırnak kesme bunlar vücudun bakımına, temizliğine giriyor.
    azcık saksıyı çalıştıralım vücüdun temizliği hiç günah olur mu sorarım sana?

peruk takmanın, kaş almanın ne problemi var ? Alkol dozunda alındığında ne problemi var ?

• alkol almanın dozu falan olmaz arkadaşım
    insanlar alkol almaktan neden ölüyor?
    sebebi yıllar içinde çıkıyor beyin hücereleri yenilenmiyor ,karaciğer iflas ediyor.
    bu zarar değilmidir.
    alkolün vucuduna verdiğin zarardan başka bana bi tane yararını söylermisin.
    sadece keyif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 8 Mart 2008; 14:59:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentaur

alkol almanın dozu falan olmaz arkadaşım
    insanlar alkol almaktan neden ölüyor?
    sebebi yıllar içinde çıkıyor beyin hücereleri yenilenmiyor ,karaciğer iflas ediyor.
    bu zarar değilmidir.
    alkolün vucuduna verdiğin zarardan başka bana bi tane yararını söylermisin.
    sadece keyif

+1
    Dinen günah ama içiyorum demek farklı bişey, günah olduğunu reddediyorum içerim demek farklı bişey.Forumda gördüğüm çoğu kişi maalesef 2. seçeneği söylüyor.

"Çoğu haram olan şeyi azıda haramdır" Hz.Muhammed (s.a.v.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duff -- 8 Mart 2008; 15:09:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaDo

Dinimizce dövme yaptırmak günah ama abdesti etkilemiyor. Bu arada askerde sorun çıkarcağını sanmıyorum bizim koğuşta 3 kişide vardı kimse birşey demiyordu birtanesi üsteğmenin yazıcısıydı. Burdan bakabilirsin dövme modellerine

Buda benim dövmem
     Dövme yaptırmak istiyorum :S

Hmm ilginç.

Bende koluma yaptırmayı planlıyorudum ama korktuğum nokta şu,ciddi anlamda body building de yapmayı planlıyorum,haliyle kollar omuzlar genişleyecek,bu dövmenin yamuk yumuk uzamasına neden olmaz mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Dinimizce dövme yaptırmak günah ama abdesti etkilemiyor. Bu arada askerde sorun çıkarcağını sanmıyorum bizim koğuşta 3 kişide vardı kimse birşey demiyordu birtanesi üsteğmenin yazıcısıydı. Burdan bakabilirsin dövme modellerine

Buda benim dövmem

Hmm ilginç.

Bende koluma yaptırmayı planlıyorudum ama korktuğum nokta şu,ciddi anlamda body building de yapmayı planlıyorum,haliyle kollar omuzlar genişleyecek,bu dövmenin yamuk yumuk uzamasına neden olmaz mı?

Hayir yamuk yumuk uzamasina neden olmaz.Vücut buyur, dövme ayni kalir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chuey

quote:

quote:

Buda benim dövmem

Hmm ilginç.

Bunu duyduğuma sevindim, şöyle düşünüyordum 16 yaşımda yaptıracam 25 yaşımda aralarda boşluklar olacak gibi ama değilmiş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chuey

quote:

quote:

Buda benim dövmem

Hmm ilginç.

Bunu duyduğuma sevindim, şöyle düşünüyordum 16 yaşımda yaptıracam 25 yaşımda aralarda boşluklar olacak gibi ama değilmiş

Bende öyle zannediyordum, Dövme yapan birisine sordum, o'da:"Dövme ayni kalir." dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: kpmustafa

quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

dinle alakası yok ama sağlık açısından sakıncalı

dinle alakası yok demişin hiç kimse yaptırmasın hem cehenneme gidersiniz hemde birdaha çıkamazsınız

arkadaşım kafan iyi galiba Allah birdir diyen herkes cezasını çekip cennete geçecek çıkıp çıkamayacığmızı senmi biliyorsun

• ozcrash kardeş sanırım günah olduğunu anladın ? kimse sana cehhenneme gideceksin falan da demiyor kimin haddine bu Allahtan başka kim karar verebilir buna ? sadece günah olduğunu söylüyorlar ve de gerçekten de günah... ha abdest almayı engellemiyor tamam ama bu sana bazı kesimlerin (özellikle dinci kesimler) seni horgörmesine neden olabilir aranızda problem çıkar ailenle aran açılabilir sevdiklerinle kavga edebilirsin... yani bir gün camide namaz kıldığını düşün (Dip not: namaz kıl veya onun gibi hiçbir imada bulunmyorum) ve sana karşı tavır alablirler kimseyle karşı karşıya kalmak ister misin?Eminim Allah bunu istemez... yani o kadar çok olasılık var ki eminim ben de pek bişey bilmiyorum bu konu hakkında . Eğer gerçekten araştırırsan ne kadar günah olup olmadığını bulabilrsin...
    şu 10 günlük dünyanın tadını çıkarmaya değil de öbür dünyanın nimetlerinden faydalanmaya çalışalım...bir gün gelicek hiçbirşeyin kalmıcak öbür tarafa kalbin rahat gitmek var...
    Tabiki de son karar senin ne istersen onu yap bunu öğüt olarak algılamazsın umarım.

•  Dövme yaptırmak istiyorum :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuey -- 8 Mart 2008; 15:49:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

ozcrash kardeş sanırım günah olduğunu anladın ? kimse sana cehhenneme gideceksin falan da demiyor kimin haddine bu Allahtan başka kim karar verebilir buna ? sadece günah olduğunu söylüyorlar ve de gerçekten de günah... ha abdest almayı engellemiyor tamam ama bu sana bazı kesimlerin (özellikle dinci kesimler) seni horgörmesine neden olabilir aranızda problem çıkar ailenle aran açılabilir sevdiklerinle kavga edebilirsin... yani bir gün camide namaz kıldığını düşün (Dip not: namaz kıl veya onun gibi hiçbir imada bulunmyorum) ve sana karşı tavır alablirler kimseyle karşı karşıya kalmak ister misin?Eminim Allah bunu istemez... yani o kadar çok olasılık var ki eminim ben de pek bişey bilmiyorum bu konu hakkında . Eğer gerçekten araştırırsan ne kadar günah olup olmadığını bulabilrsin...
    şu 10 günlük dünyanın tadını çıkarmaya değil de öbür dünyanın nimetlerinden faydalanmaya çalışalım...bir gün gelicek hiçbirşeyin kalmıcak öbür tarafa kalbin rahat gitmek var...
    Tabiki de son karar senin ne istersen onu yap bunu öğüt olarak algılamazsın umarım.

Ailemle sorun yaşamam, arkadaş gruplarımada sorun olmaz bence, sevgilim ve ya çıktığım birisininde sorun yaratıcağını sanmam, tanımadığım dinci insanlar horgörebilirler hiç aldırmam beni tanımadıkları halde sorun olmaz, namazı ise evdede kılabilirim, bu arada teşekkürler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

ozcrash kardeş sanırım günah olduğunu anladın ? kimse sana cehhenneme gideceksin falan da demiyor kimin haddine bu Allahtan başka kim karar verebilir buna ? sadece günah olduğunu söylüyorlar ve de gerçekten de günah... ha abdest almayı engellemiyor tamam ama bu sana bazı kesimlerin (özellikle dinci kesimler) seni horgörmesine neden olabilir aranızda problem çıkar ailenle aran açılabilir sevdiklerinle kavga edebilirsin... yani bir gün camide namaz kıldığını düşün (Dip not: namaz kıl veya onun gibi hiçbir imada bulunmyorum) ve sana karşı tavır alablirler kimseyle karşı karşıya kalmak ister misin?Eminim Allah bunu istemez... yani o kadar çok olasılık var ki eminim ben de pek bişey bilmiyorum bu konu hakkında . Eğer gerçekten araştırırsan ne kadar günah olup olmadığını bulabilrsin...

Ailemle sorun yaşamam, arkadaş gruplarımada sorun olmaz bence, sevgilim ve ya çıktığım birisininde sorun yaratıcağını sanmam, tanımadığım dinci insanlar horgörebilirler hiç aldırmam beni tanımadıkları halde sorun olmaz, namazı ise evdede kılabilirim, bu arada teşekkürler.

rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu ama önemli olan senin içinin rahatlığı
    bu arada kimse kimseye baskı yapmasın aptalca yok cehennemde yanıcaksın yok zebaniler seni yakıcak yok itfaye falan yok öyle şey kimseye zorla din öğretilmez ...sonuçta arkadaşımız herşeyin farkında eğer farkında olmasaydı buraya günah mı diye bir konu açmazdı...

• quote:

yok itfaye falan

Yaptırmaya karar verdim yardım eden herkeze teşekkürler
  • quote:

quote:

yok itfaye falan

Yaptırmaya karar verdim yardım eden herkeze teşekkürler

ha bu arada bir sorum olucak sadece meraktan eğer vücut gelişimi daha tamamlanmadan dövme yapılırsa vücut büyüdüğünde herhangi bir prblemle karşılaşılabiliyor mu?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.