Şimdi Ara

Bir sorum olacak arkadaşlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum bölüm seçimleri yapıldıktan sonra sınıflar oluşturulacak
    Biz 4 arkadaş aynı sınıfa düşmek istiyoruz
    Bunun için dilekçe versek bir yararı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 10 Haziran 2008; 18:20:16 >

Üzülme! Dert etme can!
    Görebiliyorsan,Dokunabiliyorsan,Nefes alabiliyorsan,Yürüyebiliyorsan,Ne mutlu sana!
    Elinde olmayanları söyleme bana.Elinde olanlardan bahset can!
    Bil ki Güzellikler de var bu hayatta...

Kimseye muhtaç olmadan yaşa GERİSİ HİKAYE

• quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

olmaz sanırım

hmm teşekkürler
    ama biz yine de denemeyi düşünüyoruz
    seçmeli dersleri aynı seçsek sanırım aynı sınıfa düşme ihitmalimiz yükselir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TwinExist -- 10 Haziran 2008; 18:25:24 >
  • Zannetmem hocam, aksine farklı sınıflara bile koyabilirler. Ben de bu yılki sınıf arkadaşlarımdan aynı bölüm seçecek olanlarla aynı sınıfa düşeriz inş. diyorum ama nasip :) Bir de alan seçimi yaptınız mı ve hangi alanı seçeceksin?

Orjinalden alıntı: OkyaNuS.

Zannetmem hocam, aksine farklı sınıflara bile koyabilirler. Ben de bu yılki sınıf arkadaşlarımdan aynı bölüm seçecek olanlarla aynı sınıfa düşeriz inş. diyorum ama nasip :) Bir de alan seçimi yaptınız mı ve hangi alanı seçeceksin?

TM seçeceğim.
    Seçtim kağıdı teslim edeceğim.
    Sorum şu aynı seçmeli dersleri seçsek aynı sınıfa düşme ihtimalimiz artmaz mı?
    Bu arada sen ne seçeceksin?

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

quote:

Zannetmem hocam, aksine farklı sınıflara bile koyabilirler. Ben de bu yılki sınıf arkadaşlarımdan aynı bölüm seçecek olanlarla aynı sınıfa düşeriz inş. diyorum ama nasip :) Bir de alan seçimi yaptınız mı ve hangi alanı seçeceksin?

TM seçeceğim.

Ben de TM seçeceğim.Evet aynı seçmeli dersi seçme işi mantıklı bence de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asla ve kata olmaz

quote:

Orjinalden alıntı: By_Ku$^^uTQ

quote:

TM seçeceğim.

Ben de TM seçeceğim.Evet aynı seçmeli dersi seçme işi mantıklı bence de.

Umarım aynı sınıfa düşeriz ortam filan iyi
    Olmadı senebaşı aileme baskı yapıp arkadaşlarımın bulunduğu sınıfa geçmeyi düşünüyorum.
    Zaten bizim anadolu lisesinde geçen sene 2 tane TM sınıfı açılmış bu senede 2 tane açılsa %50 ihtimal.

• _____________________________
  • SAKIN AYNI SINIFA DÜŞÜP DÜŞMEYECEĞİNİZE GÖRE YAPMAYIN BÖLÜM TERCİHLERİNİZİ.ÖYLE YAPANLAR SONRADAN HEP PİŞMAN OLUYO ÇÜNKÜ İSTEDİKLERİ YERİ KAZANMA İHTİMALLERİ OLMUYO
    seneye okula değiştircem.gideceğim okuldaki arkadaşla aynı sınıfta olmak istiyorum.
    Acaba sınıflar belli olunca mı okula gideyim yoksa bölüm seçerken müdürle mi konuşayım?
  • bence dilekçe vermektense (eğer aynı bölümü seçiyorsanız) müdür yardımcınızı kafaya alın ne bilim aranızı iyi tutun bizim sınıfın yarısı bu şekilde geldi geçtiğimiz senelerde sizde böyle yaparsanız işe yarar....
    Diğer 3 'ünü dağıtmışlardı .
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.