Şimdi Ara

Dövme yaptırmak isteyenler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
21
Favori
22.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: irfan7013

quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: pew

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

bunu bu kalitede istanbulda yapabilecek stüdyo tavsiyen var mı tahmini kaç seans sürer ne kadar tutar?
     Dövme yaptırmak isteyenler

ve de şu

Dragon yaptıracaksan, Kadıköy Brainers İnk - Utku Ravi

https://www.facebook.com/brainersink

Utku daha iyisini yapar bak ilk defa düzgün bir öneri geldi o da konu sahibi harici

kadıköyde ya da ist'da ya da herhangi bir ilde öneri yapabilirim

valla söz kendimi önermiycem. 2 ev arkadaşım var onlar da olabilir ama kira zamanı denk gelirseniz

şaka bir yana direkt öneri yapmıyorum konu sahibi olmadığım için de uzak durun diye uyarı yapıyorum yanlış anlaşılma olmasın diye...

Önerdiğim sanatçıların işlerini araştırsınlar diye veriyorum isimleri herkes tanıdığı iyi bildiği sanatçıları önersin tabiiki,baskıp beğensinler ona göre seçsinler,yoksa kimse babamın oğlu değil.

bende önerdiğin 2 ismi önermedim açık şekilde. ona vereceği 2000 TL yerine aynı dövmeyi hatta daha bile iyisini daha ucuza yapan kişiler var. He bi de izmir için Luba geçti onu da önermiyorum şiddetle. gitmeyin rus teyzeme :D ( teyzem değil )

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Dead Angels Lie

Hocam koca Sparta miğferi 1000 lirayken bunlar nasıl 500 falan oluyorBir de şu dövme kaça patlar?

400-500 derler tanesine 2 sine 700-800 de diyen çıkar valla 1000 de diyen çıkar gittiğin dükkana bağlı

• ömür boyu cenabet mi oluyoz dövme yaptırınca yoksa benimde dövme yaptırasım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Taş çatlasın 1100-1200 yani.Peki Eskişehir`de bildiğiniz yer var mı?
  • Müdür şöyle dövme çeşitleri konusu açta bakalım belki hoşumuza gider
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackgates

hocam beni yansıttığını düşündüğüm bu dövme var. ancak sıkıntım çevrenin "bu nasıl şekil" tarzı tepkileri var. yani chaplini değilde modeli beğenmeme. ben böyle basit şeyleri severim. 1-2 yıldır aklımda bu zaten. dövmeci olarak önerin nedir. direseğin üzerine kol arkasına düşünüyorum.
    ha bu arada her dövmeci yapabilirmi korkuyorum güzel çizemezler diye. ve fiyat olarak sence ne kadardır kazıklanmayalım.

yada şöyle bir model mi daha uygun olur

400-450 verme bu dövmeye sakın.

Hangi açıdan söyledin hocam. Kazık fiyat anlamında mı dövmenin şekil kötülügü anlaminda mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ne kadar eder ?
  • Sormayı unutmuşum dövme yaptırmak için belirli bir yaş kriteri var mı?
  • Yalnız paylaşılan dövmeler baya güzelmiş yaptırasım geldi
  • quote:

evet en kazık yere giderseniz 1200 isteyebilirler :) ama 800 den fazla vermem ben. ahım şahım işçiliği olan bir dövme değil bu. o kişiye yaptırmak için verirseniz isme verirsin öyle düşün direkt. tr de de o kadar ismi para edecek adam yok :) %50 fiyatı arttıracak. fiyatı pahalı olan var onun da dövmesi etmez yani o fiyat. mesajlarıma baktıysan kimler old az cok anlarsın. baska iyi bir dövmeciye gidip 700-800 e yaptırabılırsın 2 sini. kötü de olmaz hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LightSworn

Bu ne kadar eder ?

250-400 filan alırlar ufak işçilikli birşey old için yoksa 150 ye bile yaptırırsın düz yazı olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haruna Rei

Sormayı unutmuşum dövme yaptırmak için belirli bir yaş kriteri var mı?

normalde 18 yaş sınırı var. duruma göre yapanlar var tabi :) ama yapmayanlar da var direkt.
  • irfan7013 İ kullanıcısına yanıt
    ben belden yukarsına prison break'deki dövmeden yaptırmak istiyorum kaça patlar
  • quote:

Tavsiyem Ankara'ya geçmen ;) Kennedy caddesi King of ink. Tuğçe 'lere gitmen. Selamlarımı da ilet gidersen...
  • quote:

quote:

normalde 18 yaş sınırı var. duruma göre yapanlar var tabi :) ama yapmayanlar da var direkt.

peki iyi bir dövmeci 18 altına yapar mı (genelleme olarak soruyorum)
    yaşıma 18 desem farketmez bile ama kimlik falan istiyorlar mı hiç gitmedim de dövmeciye her türlü sorumu sorayım

• quote:

quote:

quote:

yaşıma 18 desem farketmez bile ama kimlik falan istiyorlar mı hiç gitmedim de dövmeciye her türlü sorumu sorayım

iyi bir dövmeci 18 yaş altına yapmaz zaten :)

• http://www.japanator.com/ul/28466-luffy_tattoo_header.jpg

Merak ettim soyle bir sey kaca patlar
  • quote:

quote:

quote:

yapmaz. sonradan sıkıntı nie alsın basına 300-500 tl için. parmağına tutmayacak dövme yaptırmaya geleni ben yapmam diye yolluyoruz. 200 TL verip bişi yaptırcak 3 gün sonra dicek yaptım şurda bak bu hale geldi diye kötü reklamını yapacak en iyisi yapmamak.

• irfan selamlar dostum.. dövmeciyim demişsin mekan neresi ? istanbul ise yanına uğramak isterim. şu sıralar 6. dövmem için dövmeci arıyorum işlerini görmeyi isterim. kafamda farklı farklı şeyler olabiliyor.. dövmelerimin her biri farklı sanatçılar tarafından yapıldı pek huyum değildir aynı sanatçıya gitmek işlerin var ise link atabilirsin özelden görüşebiliriz
  • şunu ne kadara yapıyosunuz acaba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.