Şimdi Ara

Dövme yaptırmak isteyenler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
21
Favori
22.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ondelon

Hocam şu ikisi kaça patlar sırayla fiyatlarını söylerseniz mutlu olurum.
     Dövme yaptırmak isteyenler

ilk resimdekinin büyüklüğü önemli o 1000-2000 arası diyelim diğeri 4000-5000 falan tutar

• Fazla acıyor mu işlem sırasında

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Fazla acıyor mu işlem sırasında

/>

acı konusu sizin acı eşiğinize ve yaptırılan bölgeye göre değişir ,derinin ince olduğu yerler acır,kemik üstü yerler acır,diğer daha etli bölgeler daha az acıyacaktır,hassasiyetin çok olduğu bölgelerde de acı daha fazla hissedilecektir,ama ben daha kalkıp yeter artık çok acıdı diyen müşteri görmedim

• Mankenin üstündeki dövme kaça patlar, herhangi bir dövmeci bu şekli yapabilir mi?

Bide bileğime haç dövmesi istiyorum minik sade (şekilli değil yani) kemiğimin üstüne gelicek şekilde kemik çok acır yazmışsınız iki çizgi olucak sonuçta fazla acı olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Atatürk imzalı dövme ön kol kısmına 7 cm civarı ne kadara yapılır hocam ?

Lara da berat bumin var git ona söyle beni yapar bedava. ist da bana gel ben yapim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

izmir ve denizlide önereceğiniz dövmeci?

Gökçe korkmaz- can gürgül ;) başkalarına gitme sakın

Çoşkun şakre mi... sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haruna Rei

Mankenin üstündeki dövme kaça patlar, herhangi bir dövmeci bu şekli yapabilir mi?

Bide bileğime haç dövmesi istiyorum minik sade (şekilli değil yani) kemiğimin üstüne gelicek şekilde kemik çok acır yazmışsınız iki çizgi olucak sonuçta fazla acı olur mu ?

birçok dövmeci yapar uzaktan sorun olmaz biraz yakın bakılırsa bozuk gözükür. daha iyileri yaparsa yakından da düzgün oldugu gözükür. çok acımaz o kadar kemik rahat dayanırsın zaten söylediğin sey cok buyuk degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Şu tarz dövmeler kaça patlar? Alıntılarsan sevinirim
     Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler

dün sırtında yara izi olan biri fiyat sordu belinden sırt üst noktasına kadar dikenli tel istiyorum yara izinin oraya dedi 500 e yaparım edim. bisiklet zincirini yapan dandik yapmış bu arada :)

•  Dövme yaptırmak isteyenler

üzerinde oynama yapılır da hemen hemen buna benzer olur renkli/siyahı ne kadar tutar omuza düşünüyorum ne dersin?
  • Sol omzuma asland övmesi yaptırmayı düşünüyorum, ama hacim kazandıkça bozulur mu hocam şekil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackgates

hocam beni yansıttığını düşündüğüm bu dövme var. ancak sıkıntım çevrenin "bu nasıl şekil" tarzı tepkileri var. yani chaplini değilde modeli beğenmeme. ben böyle basit şeyleri severim. 1-2 yıldır aklımda bu zaten. dövmeci olarak önerin nedir. direseğin üzerine kol arkasına düşünüyorum.
    ha bu arada her dövmeci yapabilirmi korkuyorum güzel çizemezler diye. ve fiyat olarak sence ne kadardır kazıklanmayalım.

yada şöyle bir model mi daha uygun olur

400-450 verme bu dövmeye sakın.

• Arkadaşım ben sildirmek istiyorum bu kremler işe yarıyor mu? Ayrıca ortalama maliyetler nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KcRasco K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

hocam sol elime her parmaga tac (yuzuk takilan yerlere yani) yaptimak istiyorum. ne kadar tutar sizce bu dovme. ve bu bolgeye yapilan dovmeyi onrerir misiniz?

yaptıracagın yere göre değişir. iyi yapan biriyse daha uzun vadede durur. diğer türlü yaparken bile sıçar orda. ya da 1 senede bozulur. realistic yapan biriyse sıçtın hepten. bi de şu taç sevdasından vazgeçin nolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

Arkadaşım ben sildirmek istiyorum bu kremler işe yarıyor mu? Ayrıca ortalama maliyetler nedir.

cık... yaramıyor.

lazer + bolca para + dövmeden fazla yanık gibi acı + yanığa benzer cilt lekesi.

temiz sonuç için + estetik deri doku tedavisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

bunu bu kalitede istanbulda yapabilecek stüdyo tavsiyen var mı tahmini kaç seans sürer ne kadar tutar?

ve de şu

Dragon yaptıracaksan, Kadıköy Brainers İnk - Utku Ravi

https://www.facebook.com/brainersink

Utku daha iyisini yapar bak ilk defa düzgün bir öneri geldi o da konu sahibi harici

kadıköyde ya da ist'da ya da herhangi bir ilde öneri yapabilirim

valla söz kendimi önermiycem. 2 ev arkadaşım var onlar da olabilir ama kira zamanı denk gelirseniz

şaka bir yana direkt öneri yapmıyorum konu sahibi olmadığım için de uzak durun diye uyarı yapıyorum yanlış anlaşılma olmasın diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 6 Ocak 2015; 19:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaklubegibiAdam

hocam sol elime her parmaga tac (yuzuk takilan yerlere yani) yaptimak istiyorum. ne kadar tutar sizce bu dovme. ve bu bolgeye yapilan dovmeyi onrerir misiniz?

yaptıracagın yere göre değişir. iyi yapan biriyse daha uzun vadede durur. diğer türlü yaparken bile sıçar orda. ya da 1 senede bozulur. realistic yapan biriyse sıçtın hepten. bi de şu taç sevdasından vazgeçin nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 6 Ocak 2015; 19:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

Orijinalden alıntı: pew

quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

bunu bu kalitede istanbulda yapabilecek stüdyo tavsiyen var mı tahmini kaç seans sürer ne kadar tutar?

ve de şu

Dragon yaptıracaksan, Kadıköy Brainers İnk - Utku Ravi

https://www.facebook.com/brainersink

Utku daha iyisini yapar bak ilk defa düzgün bir öneri geldi o da konu sahibi harici

kadıköyde ya da ist'da ya da herhangi bir ilde öneri yapabilirim

valla söz kendimi önermiycem. 2 ev arkadaşım var onlar da olabilir ama kira zamanı denk gelirseniz

şaka bir yana direkt öneri yapmıyorum konu sahibi olmadığım için de uzak durun diye uyarı yapıyorum yanlış anlaşılma olmasın diye...

Önerdiğim sanatçıların işlerini araştırsınlar diye veriyorum isimleri herkes tanıdığı iyi bildiği sanatçıları önersin tabiiki,baskıp beğensinler ona göre seçsinler,yoksa kimse babamın oğlu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

quote:

Orijinalden alıntı: irfan7013

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Bongiovi

Sağ bileğime şu iki dövmeden birini yapmak istiyorum kuru kafa olan daha da hoşuma gitti ancak çok masraflıdır o renkli olmasından dolayı . Tahmini fiyat nedir acaba? Bir de bu dövmeyi göstersem birine aynısını yapabilir mi

Bu dövmeleri eğer bileğine istiyorsan olmaz maalesef detaylı dövmeleri küçültmek büyük sıkıntı ,özellikle kurukafalı olan imkansız,bu boyda bunu yaptıracaksan eğer tahminim 2000 civarı tahmini bir şey tutar.bunu yapabilecek sanatçılarımız elbette var ,Tan Yılmaz ı önermiştim istanbulda Reşat gül,Coşkun Şakre,daha pek çok isim var

Star wars'lı dövmeyi yaptırmak istiyorum o zaman. O ne kadar tutar acaba o bölgeye o büyüklükte? Bir de dediğim gibi resmi götürsem aynısını yapabilirler mi

fikir olabilir belki :)
     Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler Dövme yaptırmak isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 6 Ocak 2015; 20:06:18 >

• irfan7013 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam koca Sparta miğferi 1000 lirayken bunlar nasıl 500 falan oluyorBir de şu dövme kaça patlar?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.