Bildirim
dövme yaptırdım soruları aliyim SS li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Blok, bu tip insanlardan nefret ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ❤Mustafa Kemal Atatürk❤ -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee
Blok, bu tip insanlardan nefret ederim
ne tip insanmışım ben onuda söyle bende seni bloklicam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 16-Tumblr boy-Kadıkoy-Septum piercing-Bomonti-Metallica-Rammstein-Bob Marley -
Acıdımı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Guzel olmus. Sneijderin kolu gibi olursa ilerde baya guzel olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Burası benim.----------------------------------------------------------------------------------------- Burası da. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lys ci
Acıdımı
yaptıktan sonraki acısı, yanması, derdi cok cok cok daha fazla. yani yaptırıken ulan acıyomuş dersin yaptırdıktan sonra 2-3 gün sızlar orası güneşte yanar krem sürerken yanar güneş yanığı gibi bişey zaten ha ama yaparken acıyomu acıyo benım 10 parmağımdada dövme var en cok acıyan yer parmaktır tartışmasız 5 tane dövmem var toplamda parmak dışında hiçbirinde mola istemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 16-Tumblr boy-Kadıkoy-Septum piercing-Bomonti-Metallica-Rammstein-Bob Marley -
Dövme olayını sevmem ama yapan birine bu kadar nefretli davranmak saçma değil mi yanlış anlama amacım tartışmak değil ama sigara içen biri sana dumanını savururken eminimki konuşmuşsundur yanından geçmişsindir adamın kendi cildine yaptığı bir işlem neden bukadar nefret uyandırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 1 Haziran 2017; 17:30:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sosisli Süt
Guzel olmus. Sneijderin kolu gibi olursa ilerde baya guzel olur
bu dövmenin tam arkasında bir tane dhaa var sağına soluna bilek kısmına el üstüne daha dolacak hocam teşekkurler.
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan1x
Dövme olayını sevmem ama yapan birine bu kadar nefretli davranmak saçma değil mi yanlış anlama amacım tartışmak değil ama sigara içen biri sana dumanını savururken eminimki konuşmuşsundur yanından geçmişsindir adamın kendi cildine yaptığı bir işlem neden bukadar nefret uyandırsın
Bilmiyorum migdemi bulandiriyor benim cogu da benim karakterimle ortusmeyen insanlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ❤Mustafa Kemal Atatürk❤ -
Yanlış anlama ama dövmenin işçiliği hiç hoşuma gitmedi, gölgeleri çok fazla atmış ve kontur çok kalın olmuş sanki _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Beklenen Adam
Yanlış anlama ama dövmenin işçiliği hiç hoşuma gitmedi, gölgeleri çok fazla atmış ve kontur çok kalın olmuş sanki
dövme yeni oldugu icin tam oturmadı kabarık duruyo göz o yüzden olabilir fotoğraftakinden cok cok daha güzel gerçekre onu söyliyim kendim yaptırdım diye demiyorum normalde dövmeden nefret eden annem babam bile sevdi. kontor kalın demişsiniz sanırım anlıyosunuz dövme işinden bilirsiniz oldschool dövmeler yapısı gereği kalın olur zaten. realistik bir dövme değil bu eğer realistik olsaydı dediğiniz
gibi böyle kalın olmazdı kalınlığı gayet normal yani.
edit: beğenmediğim tek şey gözünün altına gölge attı o planda yoktu keşke atmasaydı ama böylede güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çıkalımmı -- 1 Haziran 2017; 17:45:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulmuşlar 16 yaşındaki çocuğu söğüşlemişler
çok kötü olmuş. kolun için fazla büyük. _____________________________ -
bende aynı boyda akrep yaptırmak istiyorum ne kadar yaptırdınız bunu? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurney5
çok kötü olmuş. kolun için fazla büyük.
kolun orasına yapılacak bi dövme atsana bana ? oraya yapılabılecek en güzel boyutta dövme şuan. gidip kelebek mi yaptırıcaktım 3 cm
quote:
Orijinalden alıntı: xtonymadx
bende aynı boyda akrep yaptırmak istiyorum ne kadar yaptırdınız bunu?
troll mü ciddimi akrep ?
quote:
Orijinalden alıntı: çıkalımmı
quote:
kolun orasına yapılacak bi dövme atsana bana ? oraya yapılabılecek en güzel boyutta dövme şuan. gidip kelebek mi yaptırıcaktım 3 cm
çok kötü olmuş._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: çıkalımmı
quote:
çok kötü olmuş.
tmm
bende ufak bişey yazdırıcam kaça patlar acaba _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kalasso
bende ufak bişey yazdırıcam kaça patlar acaba
kaliteli bir yer ufak bir yazıyı 100-150 arasına yapar tahminimce fontuna kalınlığınada bağlı. kaliteli bir yer diyorım bak dikkat et :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 16-Tumblr boy-Kadıkoy-Septum piercing-Bomonti-Metallica-Rammstein-Bob Marley
Benzer içerikler
- nasıl kusarım
- dükkanım var ne iş yapabilirim
- zımba teli tetanoz yapar mı
- tapu olmadığına dair belge nasıl alınır
- 35 derecede yanan kombi ne kadar fatura gelir 2025
- para sayma makinesi bim
- p**** video
- guinness rekorlar kitabı oku
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt