Şimdi Ara

Dövme yaptırayım mı yaptırmayayım mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben dövme yaptırmak istiyorum şu an 17 yaşındayım 18 yaşına girmeme de pek bir şey kalmadı.Ailem bu konuda beni serbest bırakıyor abartmamak kaydıyla ama arkadaşlarım ve büyüklerim tarafından korkutuldum diyebiliriz.Dedikleri şu anki düşüncelerinle 12 yaşındakiler bir mi büyüdüğünde de dövmeyi değiştirmen mümkün olmayacak,sıkılacaksın,o zaman ne yapacaksın?Ben de katılmıyor değilim korktuğum için de tam karar veremedim ve bu arada asla sevgilimin ismi vs. gibi şeyler yazdırmayacağım ilerisi için saçma olur çünkü.Sizin de bu konudaki görüşlerinizi almak istedim cevaplar ve yorumlar için şimdiden teşekkürler

• Yaptırma derim..
    Eğitim bölümünde birisi polis olmak istiyordu ama dövmesi vardı yaptırdığına pişman olmuştu sen de bu tarz durumlarla karşılaşabilirsin
  • yaptırma üstad askerlikde pek iyi gözle bakmazlar sana. sildirmeside masraflı acılı vs. yapacaksan hint kınasıyla dövme yapıyorlar nekadar süre kalıyor bilmiyorum fakat 2-3 haftmaı öle bişey sanırım yanlış olmasın ama.öle bişey yap hevesin geçmesi için
  • Hiç dövmem yok yaptırmayıda düşünmüyorum ama başkasının üzerinde görmek hoşuma gidiyor ama her dövme değil.
    Misal aşağıdaki gibi temalı dövme hatunlarda güzel duruyor, erkeklerdede sağ veya sol omuzda tribal dövmeler.
    (Spartacus'deki Teokalismiydi şu sarı amcamız onun omzundaki tribal misal)
    Her ten renginede gitmiyor dikkat ettim kimde hoşuma giden dövme varsa beyaz tenli ^^

Eğer beyaz tenliysen, vücudunda fena yapılı değilse hint kınasıyla tribal yapabiliyorlarsa denemeye değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 4 Ağustos 2010; 9:08:54 >

• Yanıtlar için çok teşekkürler.Polislik subaylık gibi meslekler düşünmüyorum zaten.Ayrıca evet askerlikte sorun olabilir ama belli yerlerde ve de benim için pek sorun olmaz.Ama sıkılabilirim ve söktürülmesi zor diye duydum.Ve de hint kınası olayını denedim 3 gün dayanmadı silindi
  • Fikir kafanda tamamen oturduysa karar sadece senindir.

Benden gelebilcek tek öneri 2-3 yıl daha beklemen yönünde olacaktır; fikirlerin, hayatın tam oturduğu zaman kararın da daha oturaklı olacaktır diye düşünüyorum.
  • Bence yaptır fakat biraz bekle derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • basitce yapma demek çözüm değil ?

Örneğin şu şekilde düşün,

bundan 20 sene önce insanların saç modelleri kıyafetleri bize çok itici gelebilir aynı şekilde bugün kimileri tarafından çok popüler olan dövme belki beş sene sonra iğrenilen ve basit insanların üzerinde kalan bir simge olabilir.

Amerikada bu konuda negatif ayrımcılık yapıldığını gördüm aynı şekilde çalıştığım kurumda satın alma bölümüne alınan bir elemanın kolunda dövme gördüm ve ben dahil bir çok arkadaşın bazı fikirleri değişti.

Dövme bir giysi gibi çıkart değiştir bir ürün değidir. Kalıcı şekilde ömrünün sonuna kadar seni takip edecektir.

Yaptırmamak senin için daha hayılı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.