Şimdi Ara

Dövme yaptıracağım/ ilk dovme yaptirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Dövme yaptıracağım/ ilk dovme yaptirildi

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2016)
Giriş
  • beyler & bayanlar dövme yaptıracağım ancak 2 yer arasında kararsız kaldım bu yüzden sizlerin de fikrini almak istiyorum
    yaklaşık bir el büyüklüğünde bir simurg(zümrüdü anka) olacak ve altına ya da üstüne 4 kelimelik bir yazı yazdıracağım her kelime 3 harf o da simurgun çeyreği büyüklüğünde olacak

edit: ss ekledim yazı aynı tarz olacak ancak simurg değişebilir
     Dövme yaptıracağım/ ilk dovme yaptirildi Dövme yaptıracağım/ ilk dovme yaptirildi

Edit2: ilk dovmeyi yaptırdım yazı olanı, 150 diye konuşmuştuk 100 aldı sağolsun. Yarın SS gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Hipopotam -- 23 Nisan 2014; 22:20:35 >

• tam resmi görmeden yorum yapamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reney kullanıcısına yanıt
    ekledim hocam
  • Sol omuzdan göğsüne doğru yaptır bence. Survivor Nihat'ın ki gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazı ne anlama geliyor ?
  • __JokeR__ kullanıcısına yanıt
    I am who I am, Ben buyum, olduğum gibiyim olarak çevirebiliriz türkçesini

• Nerden çıktı bunu yaptırmak, hiç beğenmedim de :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuyingLife

I am who I am, Ben buyum, olduğum gibiyim olarak çevirebiliriz türkçesini

teşekkürler.
  • Uzun süredir istediğim bir seydi vücudu iyice şekle sokmayı bekliyordum zamanı geldi bakalım yaptırinca nasıl duracak, ss eklerim mutlaka

• quote:

Uzun süredir istediğim bir seydi vücudu iyice şekle sokmayı bekliyordum zamanı geldi bakalım yaptırinca nasıl duracak, ss eklerim mutlaka

Latince(sanırım) şeyi beğendim de o kuşla birlikte olmasının bir sebebi var mı?

• sonra büyüyünce sildirmeye çalısıyosun boşver hacım ne gerek var vücuda bu acıyı cektirmeye
  • Kuş iyi değil bence ama yazı hoş.Sol yan daha iyi olur bence

• 5 yıla yakın bir süredir kendi içime kapanmış aşırı asosyal durumdaydim 1 senedir çok degistim bambaşka biri oldum çıktım hocam öyle diyeyim, hayatımda çoğu zaman da en berbat durumlardan yine kendi cabamla çıkıyorum. Anka kuşu da kendi kullerinden doğduğuna inanılan bir kuş, neden olarak bunu gösterebilirim

• quote:

5 yıla yakın bir süredir kendi içime kapanmış aşırı asosyal durumdaydim 1 senedir çok degistim bambaşka biri oldum çıktım hocam öyle diyeyim, hayatımda çoğu zaman da en berbat durumlardan yine kendi cabamla çıkıyorum. Anka kuşu da kendi kullerinden doğduğuna inanılan bir kuş, neden olarak bunu gösterebilirim

Anka kuşu yanarak öldüğünde cehennemi tadar, tekrar doğması cehennemden arınisini simgeler diye biliyorum. Senden beklediğim hikaye başkaydı, tutturamamisim :D

• yaptırma, sağlık sağlık sağlık... Birde yaşlandığında ne yapacaksın?
  • İlk dovmeyi anket sonucunda olduğu gibi sol omzuma yaptırdım detaylar ilk mesajda :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.