Bildirim
Dövme yaptıracağım/ ilk dovme yaptirildi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Dövme yaptıracağım/ ilk dovme yaptirildi
(En Son Oy Tarihi: 17.12.2016)
Giriş
-
tam resmi görmeden yorum yapamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekledim hocam -
Sol omuzdan göğsüne doğru yaptır bence. Survivor Nihat'ın ki gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yazı ne anlama geliyor ? -
I am who I am, Ben buyum, olduğum gibiyim olarak çevirebiliriz türkçesini
Nerden çıktı bunu yaptırmak, hiç beğenmedim de :D
quote:
Orijinalden alıntı: BuyingLife
I am who I am, Ben buyum, olduğum gibiyim olarak çevirebiliriz türkçesini
teşekkürler. -
Uzun süredir istediğim bir seydi vücudu iyice şekle sokmayı bekliyordum zamanı geldi bakalım yaptırinca nasıl duracak, ss eklerim mutlaka
quote:
Uzun süredir istediğim bir seydi vücudu iyice şekle sokmayı bekliyordum zamanı geldi bakalım yaptırinca nasıl duracak, ss eklerim mutlaka
Latince(sanırım) şeyi beğendim de o kuşla birlikte olmasının bir sebebi var mı?
sonra büyüyünce sildirmeye çalısıyosun boşver hacım ne gerek var vücuda bu acıyı cektirmeye -
Kuş iyi değil bence ama yazı hoş.Sol yan daha iyi olur bence
5 yıla yakın bir süredir kendi içime kapanmış aşırı asosyal durumdaydim 1 senedir çok degistim bambaşka biri oldum çıktım hocam öyle diyeyim, hayatımda çoğu zaman da en berbat durumlardan yine kendi cabamla çıkıyorum. Anka kuşu da kendi kullerinden doğduğuna inanılan bir kuş, neden olarak bunu gösterebilirim
quote:
5 yıla yakın bir süredir kendi içime kapanmış aşırı asosyal durumdaydim 1 senedir çok degistim bambaşka biri oldum çıktım hocam öyle diyeyim, hayatımda çoğu zaman da en berbat durumlardan yine kendi cabamla çıkıyorum. Anka kuşu da kendi kullerinden doğduğuna inanılan bir kuş, neden olarak bunu gösterebilirim
Anka kuşu yanarak öldüğünde cehennemi tadar, tekrar doğması cehennemden arınisini simgeler diye biliyorum. Senden beklediğim hikaye başkaydı, tutturamamisim :D
yaptırma, sağlık sağlık sağlık... Birde yaşlandığında ne yapacaksın? -
İlk dovmeyi anket sonucunda olduğu gibi sol omzuma yaptırdım detaylar ilk mesajda :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X