Şimdi Ara

Dövme , luna goldina , çoşkun şakre ( Tattoos )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
4.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Dövme  , luna goldina , çoşkun şakre ( Tattoos )

şu şekilde bir dövmem var , yalnız zamanla çok soldu , zaman da zaman olsa 1 yıl bile olmadı , şimdi resmini çeksem koysam bu ilk çekildiği haliyle alakası yok . Ve zaten yaptırmadan önce ben çok başka bir fikirle gitmiştim ama dövmeci sağolsun ne yaptı etti kandırdı beni aklıma girdi bunu yaptı :) yok renkli olmaz , yok öyle olmaz , yok bunu yapalım daha iyi , yok öyle böyle derken girdi aklıma lanet :) hayatımda yaptığım en büyük hatalardan , dövme yaptıracaklara da tavsiye vereyim buradan , 1-2-3 kez değil en az 50 sefer araştırmadan dövme yaptırmayın sakın :)

Şimdi ben bu dövmeye cover up yaptırmak istiyorum , günlerce aylarca araştırmam sonucunda bu iki ismi netleştirdim kafamda , bu kişilere dövme yaptıran var mı ?

Ve yine omuzdan dirseğe kadar baya baya ince işçilikli dövmesi olan var mı şu an bu yazıyı okuyanlar arasında :) fiyat konusunda da ufakta olsa bir bilgim olsun istiyorum randevu almadan önce.

Örneğin bu boyutlarda ve bunun tarzı bir ince işçilik ,

Dövme  , luna goldina , çoşkun şakre ( Tattoos )

Lütfen rica ediyorum , yok o dövmeci iyi , yok o kötü , yok benim tanıdğım birisi var ona sorayım , yok dövme yaptırmak gühantır , yok su almaz , cenabet gezersin , yok orası güzel olmaz , yakışmıyo , dövme yaptırmayı niye istiyosun vs, yani sorduğum konu dışı şeyler yazıcak olan veya düşüncesi olan cvp yazmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretntnc -- 27 Mart 2015; 1:54:06 >

• Eger coskundan bahsediyorsan turkiyenin en iyi dovmecilerinden biridir.
    Ama coskun sakre gibi bi secenegin varsa maddi olarak git daha once onun musterisi olup pisman olan adam veya kadin tanimadim.
    Ayrica yapilicak cover-up dovmende pek hic acici degil 2sene sonra ondada pisman olma onun geri donusute yok lazer disinda.

Edit luba en ufak dovmesine 10bin lira fiyat cekiyor haberin olsun gitmisligim yok kadini bilmiyorum calismalarini internetten gordum sadece.

Soyle soyliyim fiyat konusunda gosterdiginiz dovmeden yola cikiyorum.
    Coskun sakre 2.5-5bin arasinda bir fiyat ister.
    Luba gercekten fiyatlarini bilmiyorum sadece duydugum kadari ile soyluyorum 10bin ustu bir rakam ister.
    Ve cover-up calis ma yapmiyordu galiba.

2sininde dovmeleri ortada gercekten cok iyi isleri var kesinlikle inkar edilemez.
    Tabi 2sininde iyi oldugu tarzlar var cok param var derseniz yabanci kadini tabiki oneririm ama coskun sakreden turkiyenin yetistirdigi en iyi ilk 3dedir.

Izmir dovme bakimindan adam gibi pek mekana sahip degil bu 2si zaten yetiyor gerisi undergruond sacma sapan isler yapan mekanlar istanbul kadikoye gidin ucuzdur ve inanilmaz calismalar vardir istanbulda dovmeci cok oldugundan fiyat olarak rekabet icindeler ve kadikoydeki hic bir studyoyada amator dovmeciler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 25 Mart 2015; 2:50:14 >

• wooow luna ve 10 bin mi , sanırım şu LA , Miami ink stüdyolarında yaptırsam daha uyguna gelir :) şu discovery'de eskiden izlediklerimde :)

Bu arada araştırmalarım sonucu , luna'nın ist.da dövme yaptığını öğrendim ,eskiden İzmir de yapıyordu sanırım , İstanbul dragon tattoo ya transfer olmuş kendileri sanırım :)

Bütçe olarak o büyüklükteki bir dövmeye mantıken benimde düşündüğüm fiyat 2500 civarı birşey..Ve zaten yüklediğim resim sadece boyut ve işçilik açısından , birdaha aynı hataya asla düşmek gibi bir niyetim yok..

Cevap ve bilgilendirme için tşk ederim , daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa da , luna ve çoşkun hakkında lütfen bilgilendirin bizi :)

• emretntnc kullanıcısına yanıt
    araştırma derken dövmecı hakkındamı araştırma yapalım ? ne kadara yaptırmıstın dövmeyi
    Tam olarak anlayamadım ne demek istediğinizi , fakat anladığım gibiyse tabiki öyle birşey demedim , işi olmayan neden gitsin ben foruma konu açtım diye dövmeciyi araştırsın :) orda dediğim ; ben luna ve çoşkunu araştırdım yani netten ordan burdan vs,

Yaklaşık 1 yıl önce , hatta 1 yıl bile olmadı , geçen yazın başları 500 e yaptırmıştım ama 3 kişi birden yaptırdık , çoğu yere fiyat sormuştum , fiyatlar uçuktu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemGozluSevket -- 25 Mart 2015; 4:45:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KemGozluSevket

Hocam kasli insanlarda bile dovme goruntuyu engellerken senin gibi zayif insanlar niye kolunu kaplatmak ister ki

Lütfen konunun ilk mesajındaki son paragrafı okur musunuz ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

quote:

Hocam kasli insanlarda bile dovme goruntuyu engellerken senin gibi zayif insanlar niye kolunu kaplatmak ister ki

Okudum canim kardesim mesaj yazmadan once bilincindeydim bunun Benin Sana dedigimle senin oraya yazdigin farkli seyler Ben seni vazgecirmeye calismiyorm fikrimi soyledim

quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

quote:

Okudum canim kardesim mesaj yazmadan once bilincindeydim bunun Benin Sana dedigimle senin oraya yazdigin farkli seyler Ben seni vazgecirmeye calismiyorm fikrimi soyledim

Pardon benim hatam , eksik bilgilendirme yazmışım hemen düzeltiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Coskun sakrede bende düşünüyorum ama coskun sakre studyosunda coskun haric herkes var , coskuna dovme yaptirmamiz icin acilis fiyatı 1000 den baymak gerek herhalde?

Ordaki kisilerin hepsi farkli konulara bakiyor. Bende ilk dovmemi yaptiricam onumuzdeki hafta ici ama yazi yazdiracagim icin coskun yapmiyor.

Coskun cok aliyor. Arkadasim kolunda yazan bir kelimeye golgelendirme ekletmek icin 1000 tl almisti yazi buyuktu ama zaten acilis fiyati o civar aliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs10mert -- 27 Mart 2015; 0:35:58 >

Orijinalden alıntı: gs10mert

quote:

Coskun sakrede bende düşünüyorum ama coskun sakre studyosunda coskun haric herkes var , coskuna dovme yaptirmamiz icin acilis fiyatı 1000 den baymak gerek herhalde?

Ordaki kisilerin hepsi farkli konulara bakiyor. Bende ilk dovmemi yaptiricam onumuzdeki hafta ici ama yazi yazdiracagim icin coskun yapmiyor.

Coskun cok aliyor. Arkadasim kolunda yazan bir kelimeye golgelendirme ekletmek icin 1000 tl almisti yazi buyuktu ama zaten acilis fiyati o civar aliyor

nerde yaptiracaksin , bende ilk dovmemi yaptiracam yaza dogru.
  • Yazı yazdıracaksanız çoşkun'a gitmeye falan hiç gerek yok , o kadar paraya yazık , yazıda pek bi işçilik farkediceğini düşünmüyorum , sadece boya kalitesi , makinanın teniniz de ne kadar derine girdiği vs , ancak bunlar farkedebilir , hata yapma şansı yok gibi birey çünkü yazıda , çıktıyı al , kağıda üstünden geç , vücuda yapıştır aynısı çıksın , sonra tekrar üstğnden geç , ortalama bi dövmeci çok çok rahat yapıyor ..bnm durum çok daha farklı olduğundan en iyilere yöneldim direk ama , oralarıda benim maddi durum kaldırmıyo bilmiyorum napacam

quote:

Orijinalden alıntı: gs10mert

quote:

nerde yaptiracaksin , bende ilk dovmemi yaptiracam yaza dogru.

Sakre studios hocam Izmir de

Edit : baskasina guven olmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs10mert -- 28 Mart 2015; 12:03:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.