Şimdi Ara

Dövme fikri --- YAPTIRDIM NASIL OLMUŞ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun on numara olmuş. Böyle bir dövme nin fiyati ne???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açıkçası çok değil 5 yıl sonra o dövmeye bakınca hiçbi şey ifade etmeyecek muhtemelen Breaking Bad gibi bir ton dizi çıkmış olur ve Thug Life modası geçer gider. Ama sen beğendiysen sıkıntı yok.
  • yakından bakıp incelerken iyi durmuyor ama uzaktan veya orta mesafeden güzel durdugunu düşünüyorum
    edit: bide thug life ın üzerinde çizgi olmasaymış veya siyah olsaymış daha iyi dururmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Piriz -- 21 Nisan 2015; 21:37:40 >
  • Hocam pmden veya buradan gittiğiniz yerdeki dövme fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Bende İzmirdeyim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

Hocam pmden veya buradan gittiğiniz yerdeki dövme fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Bende İzmirdeyim de.

Kardeşim ikinci kordonda Gökçe diye bir kız var, stüdyonun adı Dirty Five. Faceden aratabilirsin Gökçe korkmaz diye, İzmirin en iyi dövmecisi diyebilirim, araştır istersen. Cebine 500-600 lira at güzel bir şey yaptırırsın

@ Gym Rat

Kareşim Güzel görüşün için teşekkürler. Alına bakarsan şuan için bile bana bir şey ifade etmiyor. Breaking Bad sevdiğim onlarca diziden birisiydi, Yani bunun yerine Game of Thrones taki ejderhalardan birisini de yaptırabilirdim, göze hitap etsin yeter diye düşünüyorum. Ki etmese de çok önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

Hocam pmden veya buradan gittiğiniz yerdeki dövme fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Bende İzmirdeyim de.

Kardeşim ikinci kordonda Gökçe diye bir kız var, stüdyonun adı Dirty Five. Faceden aratabilirsin Gökçe korkmaz diye, İzmirin en iyi dövmecisi diyebilirim, araştır istersen. Cebine 500-600 lira at güzel bir şey yaptırırsın

@ Gym Rat

Kareşim Güzel görüşün için teşekkürler. Alına bakarsan şuan için bile bana bir şey ifade etmiyor. Breaking Bad sevdiğim onlarca diziden birisiydi, Yani bunun yerine Game of Thrones taki ejderhalardan birisini de yaptırabilirdim, göze hitap etsin yeter diye düşünüyorum. Ki etmese de çok önemli değil

Teşekkür ederim bakacağım, ben renksiz kol kaplatmak istiyorum epey bi pahalı sanırım o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• olm farkınız olsun lan milletten yaptırma.
  • Tigana gibi ağızda kürdan keko musun birader

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Tigana gibi ağızda kürdan keko musun birader

Kekoyum kardeş
  • Dövme paris poz van

• fiyat yine uygun geldi bana,ateş tor 900tl fiyat bicti bana asagi yukari ayni ebatta ki dovme icin.

büdüt:hayirli olsun kardeş,işid life.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Efendisi -- 21 Nisan 2015; 22:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Tigana gibi ağızda kürdan keko musun birader

Her ağzında kürdan tutan keko mu oluyor hayırdır?

Thug life yazısı dışında fena değil.
  • alak abeeyy on numara olmuş yalnız şunu söyliyim devamı gelcek , neotraditional tarzı yaptırmışsın baya iyi gökçe mi yaptı tam sevdiğim stil dövme dediğin anlamlı değil anlık makara olucak :)) (bi denk gelemedik )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

alak abeeyy on numara olmuş yalnız şunu söyliyim devamı gelcek , neotraditional tarzı yaptırmışsın baya iyi gökçe mi yaptı tam sevdiğim stil dövme dediğin anlamlı değil anlık makara olucak :)) (bi denk gelemedik )

Aynen kardeşim Gökçe yaptı, onun tarzı o neotraditional zaten, çok da güzel çalışıyo. Sen de benim gibi düşünüyosun kardeşim, kafama esti yaptırdım işte sıkılırsam falan filan zart zurt Devamı illaki gelicek

Ekleme: Kim olduğunu şimdi ayıktım tabi doğru anladıysam, denk gelemedik kardeşim gönüller bir olsun :) Zaten eskisi gibi de takılamıyorum kardeşim, tehlikeli sularda yüzdük ceza falan filan olayları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALAK_ -- 21 Nisan 2015; 23:50:49 >

• Leş+çöp+ ığğyyk+bLoCk

• Thug life ile uzerindeki cizim arasinda bir bag kuramadim bir turlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Thug life ile uzerindeki cizim arasinda bir bag kuramadim bir turlu.

Zaten hiç bir bağ yok
  • Bu hafta 2.dövmemi yaptırıcam sol kol dirseğin hemn üstü pazu arkasına karar verdim yaptıracağım şey bu sizce nasıl ?

Dövme fikri --- YAPTIRDIM NASIL OLMUŞ?

• Güzel olmuş hocam en azindan hevesin gecmistir ilerde demezsin keske yaptırsaydim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

Thug life ile uzerindeki cizim arasinda bir bag kuramadim bir turlu.

Zaten hiç bir bağ yok

Thug life in uzerindeki cizginin anlami bu ozaman : )

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.