Şimdi Ara

Dövme fikri --- YAPTIRDIM NASIL OLMUŞ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jimmy Vulmer

Güzel olmuş hocam en azindan hevesin gecmistir ilerde demezsin keske yaptırsaydim diye

Aynen kardeşim dediğin gibi, kafana eseni yap gitsin

@ Nuvo

O çizginin anlamını ben de bilmiyorum, napıyon demeye kalmadan hatun çekti bir çizgi üstüne
  • Seksi bir keko dövmesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Seksi bir keko dövmesi

Teveccühün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Piccadilly Circus

alak abeeyy on numara olmuş yalnız şunu söyliyim devamı gelcek , neotraditional tarzı yaptırmışsın baya iyi gökçe mi yaptı tam sevdiğim stil dövme dediğin anlamlı değil anlık makara olucak :)) (bi denk gelemedik )

Aynen kardeşim Gökçe yaptı, onun tarzı o neotraditional zaten, çok da güzel çalışıyo. Sen de benim gibi düşünüyosun kardeşim, kafama esti yaptırdım işte sıkılırsam falan filan zart zurt Devamı illaki gelicek

Ekleme: Kim olduğunu şimdi ayıktım tabi doğru anladıysam, denk gelemedik kardeşim gönüller bir olsun :) Zaten eskisi gibi de takılamıyorum kardeşim, tehlikeli sularda yüzdük ceza falan filan olayları var

aynen abi doğru ayıktın emre ben , boşver canın sağolsun ya en iyisi az olsun öz olsun bende okul yüzünden azalttım baya :) aman ceza ya dikkat yasalasr değişiyo sürekli sağlama al abi kendini , saygılar :))

• Güzel olmuş hocam hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dövmeyi yapan fena yapmamış ama hani bakınca ulan keşke bende de böyle bir şey olsun hissi yaratmadı daha göze güzel gelen bir şey yapabilirdin. dövmeyi katalogdan falan mı seçtin internetten mi buldun
  • dövmeyi falan geçtim de konu sahibi çok samimi geldi bana bir çok mesajda tahrik edici şeyler gördüm adam sevgiyle karşıladı helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke kırmızı yerine canlı yeşil rengini kullansaydın hocam.
    Ve o thug life yazısını kazıtın çöpe atın

• sakızdan mı çıktı
  • Bugazbiharika kullanıcısına yanıt
    -iş adamının zaten dövmeyle işi olmaz.

Bu arkadasi alin burdan

Dovme goruntu olarak iyi hocam yeri yanlis guzel durmaz orda tek bir dovme.Thuglife yazisi malasef guzel durmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi söny -- 22 Nisan 2015; 0:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

dövmeyi yapan fena yapmamış ama hani bakınca ulan keşke bende de böyle bir şey olsun hissi yaratmadı daha göze güzel gelen bir şey yapabilirdin. dövmeyi katalogdan falan mı seçtin internetten mi buldun

Ben breaking bad dedim sadece, o da bunu çizdi. Önce internetten bir araştırma yaptı sonra gördüğü resimleri mixledi. Örneğin bir deney tüpü bir de karavan olarak ayrı iki dövmeyi tek birisinde birleştirdi. Doğaçlama yani

@ andrewgoudelock

Teşekkürler kardeşim o senin güzel bakışın. Ben internette kavgaya karşıyım çünkü o kavga bitmez. Aylar yıllar geçer yine bitmez, o yüzden ben yenilgiye razıyım en baştan

@ 01.23

Kardeşim özellikle bu renkleri seçtik. Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama hardcore esmerim yani saydığın renkler bende sönük kalabilir. Taglayfı kazıyıp çöpe atmaya gerek yok, daha yer var kolda

• Hocam dövme çok hoşuma gitti benim, orjinal olmuş yapan kişinin de eline sağlık. Thug life'ın üstündeki çizgiye anlam veremedim ama sırıtmamış

Maliyeti ne kadar acaba?

• ben bir yıldır ne zaman yaptırsam diye düşünüyorum aklımda model olmasına rağmen adam 2 haftada yapıp geçmiş yav.

yazıyı ben de beğenmedim de kafana taktığını düşünmüyorum
  • Uçan Hipopotam kullanıcısına yanıt
    soru işreti 15-20 kişide vardır demişsin ayıp ya
  • çok kötü olmuş 11/9

• Umarım ilerleyen yaşlarında pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.