Yazdırabileceğin en güzel söz bu.Ama aynısı Kıvanç Tatlıtuğ'da varxD
bu sözü biliyorum da tümerde de var istemiyorum bunu yazdırmak :) sağol yine de..
quote:
Orijinalden alıntı: ßurak34tr
26 senin?
25..
quote:
Orijinalden alıntı: efege Only Allah Can Judge Me.
Yazdırabileceğin en güzel söz bu.Ama aynısı Kıvanç Tatlıtuğ'da varxD
Yanlışın var. Kıvanç Tatlıtuğ'daki "only beşir can judge me".
İmza.
Yaptırmış olmak için yaptıracaksan, hiç yaptırma kardeşim. Sağ ve sol kolumda omuz hizasından dirseğime kadar iki adet bulunmakta. İkisininde benim için anlamı var, pişmanmıyım? Asla. Ve dahada yaptırmayı düşünüyorum.
Ataturkun imzasini yaptir
Eğer başka bi dövmen yoksa,sadece koluna bi söz yazdırırsan ilerde çok sıkılırsın,çünkü çok boş durduğunu düşünmeye başlayıp yanına başka şeyler eklemek isticeksin eminim .. dövme yaptırırken çok ama çok iyi düşün gerçekten sonra pişman olabiliyorsun ..
cok acıyo bı kere yanı hıc yaptırdın mı bılmıorum ama muthıs agrısı var..arkadas yaptırdı ondan bılıorumm
bıde sözler gecıcı oluo arkadasımm..bı süre sonra sıkılırsınn..sıldırmek ıstersın o da ayrı bı dert...solemıs olayımm pısman olma sonra ıı düsün
Acısını çok aşırı bi acı değil .. tabiki vücüdünda yaptırcağın yere göre değişiyor en çok acıyan yer mesela kolların iç kısmı(pazı yeri),kasıkların olduğu yer ve belinin yanlarıdır.. Ama dediğim gibi yaptırcağın şeyi çok çok iyi seçmelisin ilerde çok pişman olabiliyorsun ..
ben camaro , charger faln tarzı bi american yaptırmayı düşünyyrm 3-4 sene sonra faln nasıl seçim
Vücudunda nerene yaptırcağına bağlı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme