Şimdi Ara

Dövizli askerlikte fazla ödenen 4000 Euroyu geri alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere dövizli askerlik için zamanında 10.000 Euro ödenmişti. Daha sonra dövizli askerlik 6.000 Euro ya düştü ve insanlar 4000 Euro fazladan vermiş oldu. Acaba 4000 Euroyu geri alabilen var mıdır? Ben bu hususta dava açmayı düşünüyorum. Öğleden sonra avukatla görüşeceğim. Görüşmeden sizlere bir sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patricfneey -- 4 Haziran 2014; 9:48:20 >

• Bir arkadaşımda 10.000 euro vermişti 1,5 sene önce şimdi soğuk su içiyor üstünedavadan bir sonuç çıkmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patricfneey

Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere dövizli askerlik için zamanında 10.000 Euro ödenmişti. Daha sonra dövizli askerlik 6.000 Euro ya düştü ve insanlar 4000 Euro fazladan vermiş oldu. Acaba 4000 Euroyu geri alabilen var mıdır? Ben bu hususta dava açmayı düşünüyorum. Öğleden sonra avukatla görüşeceğim. Görüşmeden sizlere bir sorayım dedim.

grup kurduk dava açıcaz bence sende katıl...

https://www.facebook.com/groups/562226483895691/

• Avukatımla görüştüm. Dava açılabiliyor ve kesinlikle geri alınabilirmiş. İşlemlere başlayacağız. Yardımcı olacaksa avukatımın iletişim bilgilerini öm den atabilirim.
  • detaylı bilgileri pmden geçerseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.