Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
60.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.5.2015)
Giriş
  • O valve çalışanının pause neydi öyle resmen alliance ı kurtarıyım dedi . Ben alliance ı tutuyorum ama yaptığı çok yanlıştı orda çinliler rest çekse yeriydi. Düpedüz tactical pause attı adam gerçi admiral 3 kere aynı şekilde gank yedikten sonra akıllandı bait oldu bu sefer ama o pause çok kötü oldu iG için.

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • Bilerek yapıldığını düşünmüyorum ama kötü oldu tabi
    Cpu: AMD Ryzen 7 1700 | Motherboard: Asus Rog Crosshair Vi Hero | Gpu: MSI RTX2080 GAMING X TRIO | Os: Windows 10 Professional | Ram: Corsair Vengeance LPX 16Gb 3200Mhz Ddr4 | Monitor: Viewsonic xg2703-gs 165Hz
    Case: Thermaltake Spedo Advance Package Full Tower | Hdd:Samsung 250gb Evo Ssd | Keyboard: Logitech G105 Gaming | Mouse: Steelseries Sensei Raw Frost Blue | Headset: Steelseries siberia v2
    Steam ID : Circ / Battlenet : Circ
  • 2. maçı hakeden ig di yazık oldu
  • Arkadaşlar compendiumda tahminlerde "Largest match end gold difference in a single game" de 30k ve üzerine seçtiyseniz 1 puan garanti. Daha deminki navi - zenith maçında na vi nin 31k gold farkı vardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 4 Ağustos 2013; 5:09:38 >

I feel my heart leaking
  • Ben ig alıcak diye çıktım navi maçına geçtim alliance yenmiş youtube'a yüklenince bakıcam nolmuş merak ediyorum. bu arada dendi naptı öyle ya adam resmen international'de pub oynuyor
  • Alliance kimle yapacak şimdi ona göre yatacağım

Orijinalden alıntı: Blaze`

Arkadaşlar compendiumda tahminlerde "Largest match end gold difference in a single game" de 30k ve üzerine seçtiyseniz 1 puan garanti. Daha deminki navi - zenith maçında na vi nin 31k gold farkı vardı .

o değil de türkiye kanalında gördüm seni alliance öper diye pis küfretmiştin

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

Arkadaşlar compendiumda tahminlerde "Largest match end gold difference in a single game" de 30k ve üzerine seçtiyseniz 1 puan garanti. Daha deminki navi - zenith maçında na vi nin 31k gold farkı vardı .

kanaldaki blaze ben değilim hocam

I feel my heart leaking

• A grubu 2'li maçlar sonucu;

Zenith 0-2 Na'Vi

Mouz 0-2 Fnatic

Dignitas 2-0 LGD.cn

DK 2-0 MUFC

B grubu maçları canlı;

LGD.int vs iG
    http://www.twitch.tv/beyondthesummit

Rattlesnake vs Alliance
    http://www.twitch.tv/joindotared

TongFu 0-1 Team Liquid
    http://www.twitch.tv/d2l

Orange vs VP
    http://www.twitch.tv/sheevergaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 4 Ağustos 2013; 6:35:35 >

• Geçen seneye göre çok daha çekişmeli bir international olacak gibi görünüyor

TongFu 0-2 Team Liquid

Orange 2-0 VP

Rattlesnake 0-2 Alliance

LGD.int 1-1 iG

Gün sonunda gruplar;

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

A grubunda; LGD yarınki maçlarda diğer takımları zorlayarak winner bracket'a girmeye çalışacaklar.
    Fnatic ve DK grubun iyi takım oyunu çıkaranlar oldu.
    Navi ilk 2 maçını kaybetsede diğerlerinde kazandı.
    MUFC günün kaybedeni oldu.

B grubunda; Alliance formundan hiç birşey kaybetmeden ilerliyor, turnuvadaki en iyi takım oyunu çıkartıyorlar.
    iG'de turnuvanın ilerleyen bölümünde pek ayakta durabilicek gibi gözükmüyor.
    Liquid son oyunlarında güzel takım oyunu çıkardı. Diğer maçlardada bu şekilde gidicekler diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazard -- 4 Ağustos 2013; 8:12:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZéRo

Geçen seneye göre çok daha çekişmeli bir international olacak gibi görünüyor

büyük ödül çok çekiştiriyor kolay değil . her takım kazanmak ister.

• Na'vi böyle kombolar yapmaya devam ederse kaybettiği maçları affettirir bence hayranlarına . Çok güzel bir komboydu şuana kadarki en iyi hareket.

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

kanaldaki blaze ben değilim hocam

avatarına kadar aynıydı hocam kim kimin fake i acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

Zenith sağolsun gg vermeyerek bir tahminimi çöpe attı. Sanırım onlar 30k more oynamışlar

322 :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam rica etsem turnuvanın formatı açıklayabilir misin? Şehir dışında olduğum için turnuvadan yeni haberim oldu. İzlemek için geç kalmış sayılmam neyse ki. 8 er takımdan oluşan 2 grup var. Grupdan ilk kaç elemelere katılacak? 2 takım arasında kazananı belirlemek için ne aralıklarla kaç maç yapılıyor?

@Shazard
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.