Şimdi Ara

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.696
Cevap
6
Favori
60.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy

DOTA2 - The International 2014 [ANAKONU] Katılımcı Takımlar Belli Oldu

(En Son Oy Tarihi: 24.05.2015)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • Alliance döktürdü yine :)
  • Tongfu-Alliance maçı 78dk sürdü.Baştan sona izledim.Tongfu bütün maçı önde götürmesine rağmen yenileceğinden adım gibi emindim.Bu kadar korkak oynanmaz kardeşim bu ne yaa.Adamlar baseden çıkmadı maç boyu.Çok uzattılar ve Alliance 7/0 yaptı

Orijinalden alıntı: blackh4wk

Final Alliance - Navi.

Gönlümdeki final

edit:Win/lose tablosuna nerden bakıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue meth -- 4 Ağustos 2013; 23:03:21 >

Orijinalden alıntı: Avrim

Konuyla biraz alakasız ama bu maç içinde kenarda düştüğü gözüken eşyalar pennantı olanlara mı geliyor sadece?

Hayır herkese düşebiliyor. Pennantlar sadece izlediğin oyunları sayıyor başka bir işe yaramıyor.

Bu arada 2. oyunda bulldoga ld verdiler geçmiş olsun tongfu ya

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • TongFu agresif başladı yine heyecanlı olur inş.

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

Birazdan DK-Na'Vi maçı var

edit:Win/lose tablosuna nerden bakıyoruz?

http://www.joindota.com/en/news/11275-ti3-groupstage-day-2-schedule

Burdan bakabilirsin win/lose tablosuna sürekli güncelleniyor.

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

Tongfu-Alliance maçı 78dk sürdü.Baştan sona izledim.Tongfu bütün maçı önde götürmesine rağmen yenileceğinden adım gibi emindim.Bu kadar korkak oynanmaz kardeşim bu ne yaa.Adamlar baseden çıkmadı maç boyu.Çok uzattılar ve Alliance 7/0 yaptı

Aynen açıkçası Alliance'ın kazanmasına sevindim...Çinliler'in oyun tarzını hiç sevmiyorum 1 saat ormanadan çıkmıyorlar...

benim de gönlümdeki final Na'vi vs Alliance..

edt : Teh yine Razor alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modena07 -- 4 Ağustos 2013; 23:31:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: MSI H97 PC Mate İşlemci: Intel i5 4460 3.2GHz Ekran Kartı: EVGA GTX1060 6GB GDDR5 192Bit SuperClocked ACX 2.0 Ram: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata PSU: Thermaltake Smart SP-530P 530W 80 Monitör: Philips 247E LHA Kasa: Zalman Z3 Plus Klavye: Logitech G710 Blue Mechanical Gaming Keyboard with Cherry MX Blue Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury
    IPhone 5s Space Grey
  • Hemen her maç weaver görmekten sıkılmaya başladım.Anlamadığım bir şey var, neden weaver ın karşısına silencer ya da doom almıyorlar?Oyun başı weaver ın karşısına gelen bi silencer resmen işkence çektirir.Hero picklemelerinide geçtim bence weaver a karşı en etkili item orchid ve onuda kasan bir alliance gördüm.

Orijinalden alıntı: Phantom7

Hemen her maç weaver görmekten sıkılmaya başladım.Anlamadığım bir şey var, neden weaver ın karşısına silencer ya da doom almıyorlar?Oyun başı weaver ın karşısına gelen bi silencer resmen işkence çektirir.Hero picklemelerinide geçtim bence weaver a karşı en etkili item orchid ve onuda kasan bir alliance gördüm.

Bence sırf weaver için counter-pick yapılmasına gerek yok. Weaverı counterlicak bir sürü item var zaten carrye bash kasmak mid/initiatorların hex/orchid kasması yeterli. Ve herhangi bi stun da yeter. Weaver quantic - rattlesnake maçındaki gibi 0 stunlı bi takıma karşı oynarsa zaten ggwp.

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • A grubunda ilk biten maç;
    Fnatic 2-0 MUFC

B grubundan canlı;
    Rattlesnake vs VP
    http://www.twitch.tv/sheevergaming

http://www.twitch.tv/joindotared
    Breaking Bad - Oz - Dexter - Lost - Chuck - Supernatural - Behzat Ç. Ank. P. - Doctor Who - South Park - Prison Break - The Walking Dead - Vikings - Game of Thrones
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.