Şimdi Ara

Dota 2 Abaddon Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de carry tarzında oynarım çoğu zaman ama tam carry oynayabildiğimi söyleyemem. Takımın supporta ihtiyacı olduğu zamanlar supportlukta yaptım ama en çok eğlenerek oynadığım rol carrydi açıkçası. Hele ki early game de o kalkanın damage'i yok mu Phase boot, vlad, basher falan kasıyordum genellikle. Daha önce denemedim hiç armlet ve skadi kasmayı ama en kısa zamanda deneyeceğim onları da Aphotic shield'in bilmediğim yönleri varmış aslında. Oyuna her ne kadar yeni başlamamış olsam da bu kadar efektif olduğunu bilmiyordum açıkçası. Mesela shadow shamanın shackle'ındaki takım arkadaşını kurtarma olayını yeni duydum. Böyle püf noktaları bilmek güzel oluyor teşekkürler rehber için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 27 Ocak 2014; 17:11:10 >

• hocam bu cinsi cins yorum yazanlara bakma.bi oyunun vardı maç id vermiştin.hardlanede tiny+wispe karşı oynadıgın oyun kaybetmiştiniz.onu izleyince ben abaddonla oynayamadığımı anlamıştım o zamandan beri agresif ve carry tarzına daha yakın oynuyorum ve aynı lanede oldugum rakipler söve söve bi hal oluyor basein oraya kadar kovalıyorum çünkü o zamandan beri abaddonla oyun kaybetmedim daha 5-6 oyun oldu sanırım.win rate kasmak isteyen abad ile oynasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğe saygı.güzel olmuş.zaten bakanlar olayı çözdükten sonra kendi buildlerine geçecektir.bu tarz rehberlerin olması sadece oynayanların aklında bir fikir oluşması için iyi oluyor.konuya gelip gerip garip yorum yapmak yerine kendi buildlerini yapıp neden carry olarak oynanmıyacağını açıklarlarsa daha yararlı olacaktır.böylelikle daha bilgilendirici oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 27 Ocak 2014; 21:12:27 >
  • Hocam açıkçası yüksek atağı olmayan herolara ilk item vlad gitmeyi çok şaçma buluyorum, lifesteal veriyor, armor veriyor iyi güzel hoş ama heroda atack olmadığı için damage vuramıyor, böyle oluncada pek etkili olmuyor.armletin avantajı kapalı iken hp regen ile lanede durmayı sağlarken, açtığın zaman hero 3-4 lvl daha yüksekmiş gibi bir stat artışı ve güç veriyor, açıkçası oyun kötü gidiyorsa başta ezilmiş isem neredeyse her carry heroya armlet gidiyorum. verdiği bonuslar fiyatına göre inanilmaz derecede iyi.Shackle olayını şanşa denk geldim açıkçası, shaman arkadaşı yakaladığında öldürmesinler diye kalkan attım, baktım adam kurtuldu, lan shaman'a bak korkup bıraktı dedik, bir sonraki sefer gene kalkan attım gene kurtuldu, o gün anladık shackle da siliyormuş :D Skadi'de bireyselden ziyada takıma destek olmak ve karşı takımın carrysini oyundan düşürmek için çok iyi bir item. verdiği atack ve move speed slowları ile rakip carry hayattan soğuyor. oyunun en hızlı herolarından kotl'a sadece 1 defa vurunca 147 movespeed'i kalıyor, gerisini hesap et :D

@Kemal*

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faydalı olduysam ne mutlu bana...Karşınıza sağlam 2 hero gelmez ise abaddon ile offlane gidince genelde o videoya benzer bir olay oluyor, özellikle lvl farkı açtığında kalkanın damage yükselmesi ve düşen cooldown ile gözünü kapatıp saldırmak zevkli oluyor. iki kişi gidildiği zamanda önce kendine kalkan atıp cooldown dolduğunda yanındaki arkadaşına attıktan sonra saldırırsan direkt olarak 300 damage yiyorlar. Lanede support varsa 300 damage genelde yarı can demek olduğu için sadece 2 kalkanla bile lane'i ezmenizi sağlıyor.

@ZacDoUrden

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doom'un ultisi shielde herhangi bir etki etmiyor, atıldığı zaman silence veriyor, normal silence olsa ulti heronun üstündeki efektleri kaldırdığı için silence'i da kaldırıp ultiyi otomatik olarak çalıştırıyor, fakat doom oyunun en kuvvetli, en insanlık dışı skilli olduğu için kalıcı olarak silence veriyor, ve süresi geçene kadar otomatik olarak çalışmıyor.

@ThiefInShadows

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackVnM -- 27 Ocak 2014; 22:01:15 >

• Ben shielda etki ediyor diye hatırlıyorum :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dota 2 Abaddon Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 29 Ocak 2014; 23:18:52 >
    ayrıca bu heronun pasifi cidden diğer herolara göre üst seviyede yav
    armlettan sonra skadi gitmişşin galiba, karşıdakiler büyü tabanlı yüksek hasar vurdukları tanklaman için basherdan daha çok işine yaramıştır, right click denilen düz atack carrylerine karşı armlettan sonra erken bir basher cidden çok işe yarıyor...

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

carry abaddon rehberi bu
    carry kasan olursa beleş 250 gold demektir
    abaddon mirana gibi; late gidilen oyunlarda gg olur

aynen bi susturmaya gg olan şampiyondan carry mi olur
    Fukkireta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

en güçlü şampiyon hangisi bu oyunda? daha fazla bilmiyorum da lolde techies vardı bonbalıyodu burada onun gibi bir şey var mı??

ben de yeniyim de bi tane şampiyon var tüfekli falan onla oynuyom ben çok iyi,hele yanımda ashe gibi olan şampiyondan varsa çok iyi oluyo ikimiz kombo vombo yapıyoz
  • fikrine katılmıyorum, söylediğin support abaddon için geçerli gibi geliyor, diğer supportlar gibi disable skilli bulunmadığı için late de vereceği 250 hp veya 200 kalkan hiçbir işe yaramaz, tamamen çöp duruma gelir...
    carry abaddon ile earlyde üstün oynamanın verdiği avantaj ile genel bir item üstünlüğü bulunuyor, karşı takıma göre doğru build gidildiğii taktirde abaddon'un latede etkili oluyor. Ayrıca hard carry yerine semi carry rolünde oynadığı için abaddon yerine disable skilline sahip bir support ile late gamede etkili olup, genel manada dayanıklılıkları az olan carrylere oranla skilleri tanklaması ve düzgün buildle sağlam damage vermesi bakımından carry abaddon kesinlikle late oyunlarda etkisiz olmuyor... en basitinden çıkılacak skadi + basher + blade mail şeklinde bir build ile bile iş yapılabilir..

Orijinalden alıntı: BlackVnM

fikrine katılmıyorum, söylediğin support abaddon için geçerli gibi geliyor, diğer supportlar gibi disable skilli bulunmadığı için late de vereceği 250 hp veya 200 kalkan hiçbir işe yaramaz, tamamen çöp duruma gelir...
    carry abaddon ile earlyde üstün oynamanın verdiği avantaj ile genel bir item üstünlüğü bulunuyor, karşı takıma göre doğru build gidildiğii taktirde abaddon'un latede etkili oluyor. Ayrıca hard carry yerine semi carry rolünde oynadığı için abaddon yerine disable skilline sahip bir support ile late gamede etkili olup, genel manada dayanıklılıkları az olan carrylere oranla skilleri tanklaması ve düzgün buildle sağlam damage vermesi bakımından carry abaddon kesinlikle late oyunlarda etkisiz olmuyor... en basitinden çıkılacak skadi + basher + blade mail şeklinde bir build ile bile iş yapılabilir..

semi carry abadın metada yeri yok anca pub alırsın böyle ama rehber iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 1 Şubat 2014; 0:15:02 >

• BlackVnM kullanıcısına yanıt
    rod of atos ve eul yapıyorlar genelde support gidenler,ben o şekilde de efektif buluyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.