|
Sahibinden com da bir lastik gördüm. 86. hafta yazıyor. Bu 86 rakamı hafta değil mi ben mi yanlış biliyorum ![]() |
|

|
Sahibinden com da bir lastik gördüm. 86. hafta yazıyor. Bu 86 rakamı hafta değil mi ben mi yanlış biliyorum ![]() |
|
Dediğiniz doğru,bunda bir yanlışlık var.Yalnız DOT belirteci de yok,başka bir şeyi ifade ediyor da olabilir.DOT 8623 olsa kesin hatalı denilebilirdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 25 Ağustos 2025; 18:44:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bazı insanlar söyleyeceği çok şey varken susar. Çünkü anlayanı yoktur. Bilir. Kötülük yaptın mı kork , çünkü o bir tohumdur , ALLAH yeşertir karşına çıkartır.. Varlığı birşey kazandırmayan insanın yokluğu bir şey kaybettirmez... |
|
O bölüm DOT tarihi değilmiş. bridstone turanza larda dot tarihi şurada yazıyor. Ama fabrika neden böyle kafa karştırıcı bir iş yapmış anlamadım. ![]() Başka bir bridstone turanza buldum burada da 86 yazısı var. Fabrikanın üretim sayısı olabilir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jiggly Puff -- 26 Ağustos 2025; 10:35:42 > |
|