Bildirim
dosyaları d ye atmak yedeklemekmidir

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cevap verenn yokmu ya arkadaşlar bugün format atıcam bi akrabanın bilgisayarı yedekleme nasıl olur yardım edin -
Dosyaları D'ye atarsan, formatı sadece C'ye atıp, D'dekileri kurtarmış olursun. -
quote:
Orjinalden alıntı: G.Eroğlu
Dosyaları D'ye atarsan, formatı sadece C'ye atıp, D'dekileri kurtarmış olursun.
-
Selam
Windows C:'ye kuruluysa Sen C'ye format atacağından , D:ye atarsan dosyalar silinmez
Yalnız Bazı oyunlar Çalışmaz oyunları atsan bile , Program ayarları Belgeler vb. Masaüstündeki Öğreler vb çalışır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 14 Nisan 2009; 16:46:08 > -
aynende driver olatını anlayamadım?? -
Driverları yedekleyemezsin aynılarını internetten bulup indirmen gerek. -
kardeş bu driver olayını anlamadım zaten kurulum cd de bulunan seyler değilmi internete ne gerek var.. -
kullandığın marka bir bilgisayar ise yanında verilen lisanslı windows içine orijinal driver larını kuruyorlar. fakat yine de bilgisayarındaki donanımlar için daha sonradan çıkan güncel driver lardan daha eski sürümleri bulunuyor cd de. normal bir windows ise yine windowsun var sayılan sürücüleri ile bilgisayarı kullanabilirsin. ama orijinal ve güncel sürücüler her zaman en iyisidir.
en temizi windowsu kurmadan önce internetten son sürücüleri indirip d'ye atman. sonra da windowsu kurduktan sonra bu sürücüleri kurman. -
drıverları yeedekleyebılırsın WinDriver Ghost Enterprise kullan -
egerki bir dahaki sefere driverleri ilede ugrasmak istemiyorsan simdi formatını atıp programlarını kurup arkadasından da driverlerini tanıttıktan sonra acronis ile image alıp bir daha systeme bişe oldugunda image dosyasından geri alıp drivber muhabbetinden de kurtulabilrsin onun dısında elinde cd yoksa internetten indirmek zorundasın kolay gelsin... -
ARKADAŞLAR HEPİNİZ SAOLUN ZATEN BEN OYUN YEDEKLEMİYECEKTİM RESİMLER MÜZİKLER FALAN YEDEKLENECEK AMA DRİVERLARI YEDEKLESEMDE İYİ OLACAKTI YA BU KONUDA BİRAZ DAHA GENİŞ AÇIKLAMA YAPARMISINIZ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X