Şimdi Ara

Dosyalara dokunmadan Windows 10'dan Windows 7'ye dönmek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl win 7 den win 10 a dosyalara dokunmadan indirip geçtiysem şimdi de win 10 dan win 7 ye dosya ve veri kayıpsız dönmek istiyorum yani format atmadan çünkü cd falan yok şu an hiç.:( Mümkün mü ?

• NeHayatAma kullanıcısına yanıt
    Ben de bi ara 7den 10a geçtim. Beğenmedim ve tekrar dönmek istedim. Aynı soruyu microsoft Türkiye yi arayıp sordum. Temiz kurulum yapmadan dönmek mümkün değil dediler. Eğer sen de dönmek istiyorsan oyun save dosyalarını yedekle ve format at. Bildiğim başka bir yol yok maalesef..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Ben de bi ara 7den 10a geçtim. Beğenmedim ve tekrar dönmek istedim. Aynı soruyu microsoft Türkiye yi arayıp sordum. Temiz kurulum yapmadan dönmek mümkün değil dediler. Eğer sen de dönmek istiyorsan oyun save dosyalarını yedekle ve format at. Bildiğim başka bir yol yok maalesef..

Önemli Olan verilerimi D'Ye attım hepsini Cde idi zaten işletim sistemi win 7 indirdim ultimate flasha bootladım formatladım sadece cyi dosya kaybım yok denebilir. Ve Mis gibi win 7 ultiamte var . Teşekkür ederim :)
  • Windows 7'den Windows 10'a geçtikten sonra 30'gün geçmediyse ve Windows.old klasörünü silmediyseniz;

"Başlat/Ayarlar/Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma" bölümünden Windows 7'ye tekrar geri dönebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 2 Ocak 2016; 16:37:51 >

• NeHayatAma kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeğen
    E güle güle kullan ne diyek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows 7'den Windows 10'a geçtikten sonra 30'gün geçmediyse ve Windows.old klasörünü silmediyseniz;

"Başlat/Ayarlar/Güncelleştirme ve Güvenlik/Kurtarma" bölümünden Windows 7'ye tekrar geri dönebilirsiniz.

Eylül ayında kurmuştum 2015 yılının yani o şansım yoktu. Hallettim. Çok teşekkür ederim. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.