Bildirim
Dosyalara dokunmadan Windows 10'dan Windows 7'ye dönmek istiyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ben de bi ara 7den 10a geçtim. Beğenmedim ve tekrar dönmek istedim. Aynı soruyu microsoft Türkiye yi arayıp sordum. Temiz kurulum yapmadan dönmek mümkün değil dediler. Eğer sen de dönmek istiyorsan oyun save dosyalarını yedekle ve format at. Bildiğim başka bir yol yok maalesef..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı
Ben de bi ara 7den 10a geçtim. Beğenmedim ve tekrar dönmek istedim. Aynı soruyu microsoft Türkiye yi arayıp sordum. Temiz kurulum yapmadan dönmek mümkün değil dediler. Eğer sen de dönmek istiyorsan oyun save dosyalarını yedekle ve format at. Bildiğim başka bir yol yok maalesef..
Önemli Olan verilerimi D'Ye attım hepsini Cde idi zaten işletim sistemi win 7 indirdim ultimate flasha bootladım formatladım sadece cyi dosya kaybım yok denebilir. Ve Mis gibi win 7 ultiamte var . Teşekkür ederim :) -
-
Hayırlı olsun yeğen
E güle güle kullan ne diyek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X