Şimdi Ara

Dosya uzantısı nasıl bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir dosya indirdim emuladan fakat dosyayı program tanımıyor. Bu dosyanın uzantısının gerçekte ne oldığunu nasıl bulabilirim? Bunun için hex editörle dosyanın içini tarasam bir yaraı olabilirmi? yada ne yapmam gerekir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Dosyada çok uzun bir dosya silip yeniden indirmek istemiyorum.
    Yada bu dosyanın içinde neler var nereden görebilirim bunun için bir program varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbe -- 3 Eylül 2005, 15:41:45 >

• winrarla rar la sonra rarın içinde uzantısı görünecektir...en basiti birden bu geldi aklıma:::)
  • Denetim masası-klasör seçenekleri-görünüm sekmesi-bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldır. Eğer bu dosya windows tarafından korunan bir dosya ise korunan işletim sistemi dosyalarını gizle seçeneğini seçmelisin yalnız dikkat et bu riskli bir işlemdir, windows'un sistem dosyalarını bozabilirsin! Hangi dosyanın hangi program ile çalıştığını bilmek istiyorsan filext.com'dan bulabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.