Şimdi Ara

dosya kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bugun grid oynariken herşey normal iken pc çöküverdi..güvenli modda bile açamadım mecburen format attım..o kadar cok sey wardıki 35 gb lık download dewam edıodu en cok ona yanarım...bu hdd den formatla giden dosyaları geri getirmenin bi yolu vardı die duymuşdum yanlışmı duydum beni bi aydınlatın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Easy Recovery Professional. Bu programı tavsiye ediyorlar ama ben 1 kb lık bir belgeyi geri getiremedim
  • Yanlış hareketinizden dolayı bütün dosyalarınızı kaybetmişsiniz. Format atmak akıl kârımı?
    Windows bozukken diğer diske D ye windows kurup C deki dosyalarınızı kurtarabilirdiniz.. Veya hdd başka bir bilgisayara takıp verilerinizi kurtarabilirdiniz... Çok acele etmişsiniz.
    Şimdi geri getrime programları işe yaramayacaktır. Evet dosyalar geri geliyor ama %79 bozuk olarak... Yine de deneyin. Easy Recovery Pro işinizi görür..
    Geçmiş olsun.
  • diğer disk derken tek parçaydı hdd
  • Yardım isteme şekline...
  • quote:

Orjinalden alıntı: faust13

diğer disk derken tek parçaydı hdd

O zaman başka bir bilgisayara bağlar harici hesabı bütün verilerinizi alırdınız. Neyse olan olmuş. Easy Recovery Pro ile Recovery - Format Recovery seçin ve bekleyin. Umarım dosyalarınız kurtarırısnız..
  • bende öle düşündüm ilk başda ama elim ayağım birbirine dolaştı ..dediin gibi olan oldu saol yardımın için üstad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    8 ay önce açıldı
    Veri Kurtarma Yazılımları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım isteyiş tarzınızı değiştirseniz belki HDD ile çok ilgili olan arkadaşlar bu başlığa daha çok bakacaktı..
    "Lütfen yardım edin" gibi başlıklar sizin zararınızadır.
    Birdahaki sefere daha dikkatli olunuz ki doğru ve size yardımcı olan cevaplar alınız..Sizin yararınıza..
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 3 Ağustos 2008; 18:04:59 >
  • ben r-studio 3.5 i öneriyorum.netten crackladıgın zaman serial ws senin i.in uygun sitedir...programı kur ve silinen hddyi tarat sonra tam sürüm halde recover yap.uzun sürecek ama pişman olmayacaksın.
  • yaw kardeş hdd ini başka pc ye bağlıyacaktın önemli dosyaları alacaktın o pc ye sonra hdd ini bölüp "d" nin içerisine atıcaktın..

Biraz aceleci davranmışsın
  • çok aceleci oldu farkındayım zaten ..olanla ölene çare yok ama tavsiyelerinizi deniyeceim teker teker..ama benm dert ettiim zaten dewam eden download du..eskiden yine böle olmusdu gıvenlı moddan almısdım dosyaları ama download 150 bolumluk bi diziydi yani onu kurtaramazdım demi her türlü..
  • dedigim gbi sen r-studio 3.5 i indir ve crackla.tam sürüm oldugundan emin ol ve silinen hddyi tarat uzun sürecek ama geri getirecektir dosyaları.ondan sonra buldugu dosyaları recover yapcan..ben daha 2 gun önce yaptım.20 gblik werimi geri getirdim ama 6 saati buldu ona göre.sonucta werilerim yanımda:D
  • hocam pm den bi msn leşelim tam sürüm dediin nedir..free download lar war ..onlar tam sürüm deil heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.