Şimdi Ara

Dostoyevski kitaplari hangi yayınevinden alınmal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadas dostoyevski nin kitaplarini alacagim sizce hangi yayinevinden alinmali ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş bankasi

• iş bankası hasan ali yücel klasikleri dizisi
  • Dostoyevski ya da genel olarak Rus Edebiyatı'nı Türkiye'de en iyi çeviren Nihal Yalaza Taluy'dur. İş Bankası, Varlık ve Can'da çevirileri var kendisinin.

Mesela İnsancıklar ile başlayacaksanız okumaya, Varlık Yayınları'ndan çıkmış bir çevirisi var Taluy'un:http://www.idefix.com/kitap/insanciklar-fyodor-mihailovic-dostoyevski/tanim.asp?sid=SCIBHRHYUN0A5TQ9SSUW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 23 Mart 2015; 20:28:38 >
  • İstediğinden al iş bankası diye adı çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogo.

İstediğinden al iş bankası diye adı çıkmış

İlk defa sana katılıyorum qnq

• Rus kalsiklerinde Is Bankasindan şaşmadim şaşmayi da dusunmuyorum ve sanada oneririm. Bunun disinda eger her kitabi varsa Iletisim Yayinlari da iyidir. Elbet kitabina gore diger kaliteli yayinevlerinin de iyi cevirileri vardir ama ozellikle bu iki yayinevi Rus cevirileri konusunda cok iyi isimlerle calisiyor. O yuzden bu kadar oneriliyor.

Yukaridaki arkadaslari dinleme, adi cikmissa vardir bir numarasi. Rusca ingilizceye benzemez, oyle her yayinevinden okunacak eserler degil bunlar. Ornegin Mazlum Beyhan Rus cevirilerinde cok iyidir, Suc ve Ceza'da onun cevirisini tercih ettim(Is Bankasi) ve hayatimda okudugum en kusursuz ceviri diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 24 Mart 2015; 4:10:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş Bankası yayınları gerçekten güzel laf edemeyeceğim ama ben rus yazarlarda genelde iletişim yayınlarını tercih ediyorum . Gerçekten güzel çeviriyorlar kapakları falan da hoşuma gidiyor

• ersan145 kullanıcısına yanıt
    Oda Yayinlari hakkinda bi bilgim yok, Bordo Siyah Yayinlari iyidir. Ama ozel olarak rus cevirilerinde cok iyilermidir bilmiyorum, Is Bankasi ve Iletisim varken ogrenemeyecem de

• Dosto'dan Kumarbaz var bende. Oda yayınları. Canıma okudu yeminlen. Hayata küstürür adamı. paran varsa daha iyi bir yayınevine yönel. Bordo Siyah'ta aynı kafaymış (arkadaşımın yorumu). hiç bulaşma.

Hasan Ali Yücel klasikleri iyi
  • Klasiklerde İletişim'den başkasını tercih etme, gerek kapakları gerek çeviri kalitesi vs. İş Bankası ve Can 2. tercih olabilir. İmkanın varsa Cağaloğlu'ndaki merkezinden uygun fiyata alabilirsin İletişim'in kitaplarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.