|
-
Resimlere baktıkça sadece sakalının uzadığını anlıyoruz. Nofap yapman yada yapmaman gelişimin için hiç bir etki etmiyor. Onun yerine nofap bırak spora başla, sigarayı bırak daha iyi. Spor demişkende Fitness gibi basit şeylere değil, boks kickboks gibi tam temaslı dövüş sporuna başla.
_____________________________ -
sen nofapi anlayamamışsın. faydası çok fazla. bu daha başlangıç 10 günde ne bekliyorsun. en basitinden irademi güçlendirip enerjimi arttırması bana yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ya hocam kendini kandırıyorsun. Sen bunu daha önce bilmem kaç gün burdan ilan ede ede yaptın gözle görülür ne elde ettin ? İrade ni güçlendirip verdiği enerji ile Dh konu dışında takılıyorsun, bunu nofap yapmadanda yapabilirsin. Bunun yerine daha faydalı bir işle uğraşsan daha iyi kendini geliştirirsin. Dövüş sporu önerimi düşün gerçekten. Her gün şu kadar oldu bu kadar oldu diye ilan ede ede bir yere varamazsın benden sana söylemesi. Testesteron artış işine gelirsen nofap la artacak bir şey değil. Sağlıklı beslen iyi uyu ve yağ oranını düşür zaten artar testo seviyen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 2 Ocak 2024; 13:48:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam bu adamların olayı nofap yapmaları değil. Gece gündüz çok çalışmaları. Tesla ve diğer bilim adamları zaten hayatları boyunca belki cinselliği düşünecek kadar vakit bulamadılar bile.
Ama sen her gün nofap diye diye kendi kafanda en büyük yere cinselliği koyuyorsun. Dışardan kendine bak hak vereceksin.
Sana arkadaş tavsiyesi Öncelikle sigarayı bırak asıl irade o. Sigarayı bırakırsan en büyük iradeli kişi sensin benim gözümde.
İyi irade. Çekmemek güzel sakinleşiyor insan bakışı değişiyor ama belli bir süre sonra çekmemek de sakinliği bozuyor gibi arada böyle hissediyorum. Elimden gelen tek şey 31o da yarım yamalalk yapıyorum işte
daha önce 3 sene ve ayrı olarak geçenlerde 3 ay içmedim. yine deniyorum bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 2 Ocak 2024; 13:54:13 >
cinsellik zaten tum canlilarin en buyuk onceligidir. sen gidip kiyafetlere para harcarken diger kadinlar tarafindan begenilmek icin yapiyorsun. cok calisiyorsan, zengin olup daha guzel kadinlari elde etmek icin yapiyorsun. unlu olmak istiyorsan milyonalrca guzel kadin sana hayran olsun diye istiyorsun. ne kadar reddetsen de farkinda da olmasan malesef ki gercek bu
Çekmemek boş iş senin genetiğin iyiyse iyidir zaten. Her erkek seks yapamıyorsa düzenli 31 çekmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt