Şimdi Ara

Dört tane sorudan birini bile bilen çok zeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Zürafayı buzdolabına nasıl koyarsınız
    2.Fili buzdolabına nasıl koyarsınız
    3.Aslan kral ormanda toplantı yapmış..bütün hayvanlar katılmış. hangi hayvan katılmamış?
    4.Bi göl var tabelada dikkat timsah var yazıyo nasıl geçersiniz?

1-kapağını aç zürafayı içine sok kapağı kapa.../(Bu soru senin basit olayları hiç gerek yokken zorlaştırıp zorlaştırmadığını sınamaktadır.)

2-zürafayı çıkar fili sok kapağı kapa... (Bu soru senin yaptığın eylemlerin getireceği sonuçları düşünüp düşünmediğini ortaya koyuyor.)

3-fil katılmamış..çünkü hala buzdolabında...(Bu soru senin hafızanı sınamaktadır.)

4-rahat rahat geçeriz...çünkü timsahlar da toplantıda... (Bu soru yaptığınız hatalardan ders alıp almadığınızı denemektedir.)

Anderson Consulting e göre bu sınava tabi tutulan experlerin %90 ı yanlış cevaplamışlar. Ancak pek çok okul öncesi çocuklar sorulardan bazıları doğru cevaplayabilmişler. Anderson Consilting bu bulgu ile experlerin büyük çoğunluğunun 4 yaşındaki bir çocuk beynine sahip olduğu teorisini teyit edilmiş görmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 4 Kasım 2010; 17:57:02 >

• yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

yaş kaç

Bikere ben bulmadım bu soruları ünlü bi kişisel gelişim uzmanı bulmuş bende paylaştım. Hemen yaş kaç gibi saçmalamayın benim damarıma basmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

yaş kaç

1,25 felan
  • bize bunlar lazım

cıvıtmadan devamını bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

bize bunlar lazım

Aslında o kadar kaliteliki sorular anlayana tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

bize bunlar lazım

Aslında o kadar kaliteliki sorular anlayana tabi

cevaplar tamamen fizik kurallarına aykırı,bunu bulan kişisel gelişim uzmanı ise öncelikle onun doktora gitmesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen şeyi biliyormusun 4 fil bir arabaya nasıl biner
  • 10 yıl öncesinin dandik geyik soruları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

10 yıl öncesinin dandik geyik soruları

adam 10 yaşında tamam işte cevabı buldun bütün iş bağlantıdaymış
  • Anladık zekice ama....Zurafayı ve fili buzdolabına koyabiliyorsan buna verilecek cevapların hepsi doğru derim ben..SAÇMALIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL ÇÜNKÜ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenkPC

Anladık zekice ama....Zurafayı ve fili buzdolabına koyabiliyorsan buna verilecek cevapların hepsi doğru derim ben..SAÇMALIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL ÇÜNKÜ...

olaya felsefik yönden bakınca, buzdolabının boyutlarının bi standardı yok zürafa yada fil'in girebileceği bir buzdolabı boyutundan da söz ediliyor olabilir, işin saçmalığını yalnızca zürafa ve filin buzdolabına giremeyecek ölçüde olduğu düşüncesinde arama.
  • anaokul terk
  • 4/4
  • 1.keseriz.
    2.keseriz.
    3.koala.
    4.üstüne basa basa
    doğru cevaplar bunlardır sonr soru hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 4 Kasım 2010; 10:33:10 >
  • Zürafa boyunda yada bir filin sığabileceği genişlikte bir buzdolabı yapılsın ondan sonra sor bu soruları.Aslında gelecekte sorulması gereken sorular bunlar.
  • yaş kaçmış arkadaşın? bu soruyu ilk okul öğretmenimi srodu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

yaş kaçmış arkadaşın? bu soruyu ilk okul öğretmenimi srodu?

Takma kafana büyüğüm senden
  • Neden zürafa deyince aklınıza hemen büyük zürafa geliyor.. Bebek bir zürafa gayette sığabilir.
  • Yaş kaç diyenler heralde hiç birini bilemedi trip yapıyolar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.