Şimdi Ara

doping hafıza ile hazırlananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doping hafıza ile hazırlanan var mı ? gerçekten çok etkili mi ? edebiyat özellikle. ama diğer dersleri hakkındaki yorumarınızı bekliyorum..

• UP
  • Boş ve para tuzağıdır. Sakın paranı kaptırma benim bunlarla çok anım var. Git Limit el kitabından paşa paşa çalış on kat daha çok verim alırsın.
  • hukukcu78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Güvender ve limit var sence hangisinden çalışayım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    teşşekkür ederim hocam...internetteki yorumlar öyle anlatılıyor ki mübarek BR sanki.

En iyisi mi kendim çalışacam...veya adalet okuyup +++ dgs ile hukuk daha mı kolay ne..
  • gezginherif G kullanıcısına yanıt
    Kardeş reklamın iyisi kötüsü olmaz unutma, paintten 2-3 resim bulup kafasını değiştiriyorlar yok al sana görsel yoldan edebiyat vs vs diyorlar. Adamların gözünü öyle bir para bürümüş ki inanamazsınız. Gidip 400 TL adam akıllı kaynak alırsın gün gün çalış "ama zevk alarak" +50 bile yaparsın LYS ygs gibi değildir. Her zaman karşılığını alırsın.

DGS'e gelirsek hiç ama hiç kolay değildir kardeşim uzaktan davulun sesi hoş gelir. Kontejanlar vs yok denecek kadar azaldı 60 Türkçe 60 matematik sorularının neredeyse fire vermeden yapman gerekiyor. En iyisi adam akılı YGS-LYS kasmak. Tabii güzel ünilerde okumak avantaj ama önemli olan kendini senin ne kadar geliştirmen Erzurum Hukuk gelirse bile git bence hayallerini yarım bırakma.

Not: İst Hukuk kazandım bu sene

• Eğer adam gibi sindire sindire sıkılmadan çalışırım diyorsan Güvender 700 sayfaydı galiba tam hatırlamıyorum. Çok detay var ben limit el kitabı ile çalıştım "ama zevk alarak yaptım bunu" örnek sanatçıları ezberlerdim çok meraklı birisiyimdir. Google da falan araştırırdım baya kitaplarına yapılan yorumlara bile bakardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doping hafıza gerekli mi ?
    2 yıl önce açıldı
    KPSS YE HAZIRLANAN VAR MI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben gittim hocam dopinge 53 3 yaptım, kullanmayı verim almayı bilirsen çok faydalı bir program oluyor
    Özelden yazdım hocam
  • Ya bence fake hesaplardan usenmeden yazmislar tonguc akademininde var edebiyat lys tum konular lys mat turev integral limit konulari bide edebiyat yazar eser posteri gonderiyolar toplamda 50 lira bence bu yorumlari usenmeden tek tek kendileri yazmis bu kadar memnun olunmasi imkansiz

• bırının aklında kalmadıysa hemen kotumu oldu ben memnun kaldım gecen sene o kadar örnek videoları var. İzle aklında kalıyorsa al bu arada her dersin anlatımı farklı o yüzden her dersinkine tek tek bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.