Şimdi Ara

dopa > faker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet solo q da yine dopa kazanıyor maçı
    https://www.youtube.com/watch?v=x-Baa1OFFtM

• Bırakın bu tartışmaları ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunların gözleri çekik diye koridorun yanlarını daha rahat görüyor ve daha iyi oynuyorlar bu yüzden.
  • Bence dopa main şampiyonlarında fakerdan daha iyi ama fakerın aşırı büyük bir şampiyon havuzu var.Bu da onu toplamda daha iyi oyuncu yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EverChanging

Bence dopa main şampiyonlarında fakerdan daha iyi ama fakerın aşırı büyük bir şampiyon havuzu var.Bu da onu toplamda daha iyi oyuncu yapıyor.

Dopa da herşeyi oynuyor şampiyon havuzu onunda çok geniş

Tf fizz zed orianna cassiopeia veigar kassadin corki jayce lulu bunlar aklıma gelenler dopa > faker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerrohero -- 24 Mart 2017; 14:28:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dopa imza şampiyonlarında Faker'ı ezer geçer. Faker'ın şampiyon havuzu baya geniş. İkisi de zirve oyuncular bence ikisinin de birbirine göre üstün yönleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dopa'yı Faker ile kıyaslamak gittiği her halı saha maçında 10 gol atıp maçı kazanan bir oyuncu veya en iyi futbol topu cambazlarından birisiyle Messi'yi kıyaslamak gibi bir şey. Kimse kusura bakmasın. Dopa profesyonel arenaya adım atana kadar da bu durum böyle. Ayrıca Dopa'nın cezası olsun ya da olmasın profesyonel arenada mevcut havası söneceğinden dolayı asla bir takımla anlaşma yapmaz. Şu an ki durum onun işine geliyor. He bir şey oldu Dopa bir takımla anlaştı. Bu sefer de mevcut form durumları kıyaslanır. Çünkü başarı olarak Dopa'nın Faker'ı yakalaması için en iyi ihtimalle bir takımla 10. sezona kadar Worlds'ü kazanması lazım. Ancak o zaman Dopa>Faker denilebilir.

Kimse kendisini kandırmasın. LoL bir gün tamamen bitse bile Faker internet ortamında ismi anılacak bir oyuncu. Dopa'yı ise sadece belirli bir kesim bilecek. Ayrıca Pawn, Dade veya Crown ya da xxx hiç biri farketmez her biri Faker çok uzun süredir üst seviyede olduğu ve en iyi olduğu için onunla kıyaslanan daha doğrusu rekabet varmış gibi gözüksün diye kıyaslama zorunluluğu hissedilen oyuncular-dı. Hiç biri Faker kadar geniş şampiyon havuzuna sahip değil. İyi ve çok üst düzey oyuncular olsalar bile hiç biri Faker kadar iyi değil.

Takım taşıyor bla bla diyecekler olduğunu bildiğim için de şunu söyleyeyim: Faker olmasaydı SKT, SKT olmasaydı da Faker olmazdı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Liss Nerfüne Ağlayanlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faker bi mid oynuyor bi jung oynuyor. Ama dopa her rolde, her şampiyonu challenger düzeyinde oynuyor. Böyle bir olay yok. Ayrıca Team Dark'ı lige çıkana kadar tek başına taşımıştı

ama bana fark etmez ikisi ws gelsin rünsüz kabiliyetsiz teq atarım
  • Faker cılar kızmış ne zaman faker %90 win rate ile oynadı şu oyunu. Sezon 4 den beri soloq maçlarının hepsinde dopa kazandi daha neyi zorluyorsunuz ki

Neyse zaten dopa da diyor oyun tarzımız farkli ama faker çok yetenekli bir oyuncu diye

Adam oynadığı her serverda 1. Oluyor 2-3 haftada 150 oyun atmadan

Dopa>faker

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Ops

Faker bi mid oynuyor bi jung oynuyor. Ama dopa her rolde, her şampiyonu challenger düzeyinde oynuyor. Böyle bir olay yok. Ayrıca Team Dark'ı lige çıkana kadar tek başına taşımıştı

ama bana fark etmez ikisi ws gelsin rünsüz kabiliyetsiz teq atarım

Bende sana tek atarim gel vs?

• Vollk açtığın başlık başlı başına taraflı zaten kabul etmeyeceksiniz o zaman başlığı ne diye açtın

Turnuva ile soloq yu bir tuttuğunuzu bilmiyordum üzüldüm,yukarda arkadaşın attığı turnuva maçını kaç kişi hatırlıyor acaba şehir efsanesi gibi,siz kendinizi avuturken o adam halen dünyanın en iyi oyuncusu,benim Faker'i övmem bana birşey kazandırmıyor yada sizin Dopa'yı övmeniz

Gerçekten tartışmak isterim ama Dopa daha turnuvaya katılamayan bi oyuncu Faker'dan daha iyi diyebilmeniz için rekorunu egale etmesi lazım

Sen koskoca turnuva maçlarını bi kenara atıp Dopa Dopa diye her yerde yazarsan elbet ki karşı görüş belirtenler olucak haklı olarak

Ben buraya ilk geldiğimde Dopa'nın lafını yazdığımda bana laf atan bi arkadaş vardı çok bilmiş onuda halen unutmadım,forum ortamında ne desek yanlış olucak dediğim gibi bununda bize bi getirisi yok hangisi daha çok zevk veriyorsa ondan devam edin

Ama böylesine dar görüşlü olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 24 Mart 2017; 15:54:18 >

• faker kesinlikle kendini ispatlamış bir oyuncu. bilmem kac kere şampiyon olmuş yetmezmi ? o dediğiniz adam ne zaman kendisini prof arenada gösterir ve takımı ile bir yerlere gelir ondan sonra konusmak lazım bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Vollk açtığın başlık başlı başına taraflı zaten kabul etmeyeceksiniz o zaman başlığı ne diye açtın

Turnuva ile soloq yu bir tuttuğunuzu bilmiyordum üzüldüm,yukarda arkadaşın attığı turnuva maçını kaç kişi hatırlıyor acaba şehir efsanesi gibi,siz kendinizi avuturken o adam halen dünyanın en iyi oyuncusu,benim Faker'i övmem bana birşey kazandırmıyor yada sizin Dopa'yı övmeniz

Gerçekten tartışmak isterim ama Dopa daha turnuvaya katılamayan bi oyuncu Faker'dan daha iyi diyebilmeniz için rekorunu egale etmesi lazım

Sen koskoca turnuva maçlarını bi kenara atıp Dopa Dopa diye her yerde yazarsan elbet ki karşı görüş belirtenler olucak haklı olarak

Ben buraya ilk geldiğimde Dopa'nın lafını yazdığımda bana laf atan bi arkadaş vardı çok bilmiş onuda halen unutmadım,forum ortamında ne desek yanlış olucak dediğim gibi bununda bize bi getirisi yok hangisi daha çok zevk veriyorsa ondan devam edin

Ama böylesine dar görüşlü olmayın

Neden kızdın ki

Faker izlemeye devam hocam

• Solo Q Dopa > Solo Q Faker

5 kişilik Takım Faker > 5 kişilik Takım Dopa
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Solo Q Dopa > Solo Q Faker

5 kişilik Takım Faker > 5 kişilik Takım Dopa

Dopa > 5 kişilik faker

• twisted fate olan bir koridorda nasıl bu yargıya varıyorsunuz anlamıyorum. dopanın yaptıgı şey booster olmak. adamın işi bu. takımı çok kolay taşıyacak herolar oynayıp %100 win rate yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkrc

twisted fate olan bir koridorda nasıl bu yargıya varıyorsunuz anlamıyorum. dopanın yaptıgı şey booster olmak. adamın işi bu. takımı çok kolay taşıyacak herolar oynayıp %100 win rate yapıyor.

Tf ile bana bitane %95 win rate i olan baska birisini göster

Ayrica tf oyunun en zor şampiyonu diyebilirim

Bukadar net Dopa>faker

• soloq vs competitive. buyursun girsin bi takıma world şampiyonu olsun msi falan kazansın o zaman karşılaştırılır. soloqda 1500 defa da fakerı kessen boş. en iyi soloq oyuncusu olursun en fazla. kimse seni efsane diye anmaz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

quote:

Orijinalden alıntı: mrkrc

twisted fate olan bir koridorda nasıl bu yargıya varıyorsunuz anlamıyorum. dopanın yaptıgı şey booster olmak. adamın işi bu. takımı çok kolay taşıyacak herolar oynayıp %100 win rate yapıyor.

Tf ile bana bitane %95 win rate i olan baska birisini göster

Ayrica tf oyunun en zor şampiyonu diyebilirim

Bukadar net Dopa>faker

hocam prof bir oyuncu çok rahat win rate kasabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.