< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DOOM: The Dark Ages | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (12. sayfa)

-
-
Oyun kutulu hala gelmedi neden olduğunu bilen var mı?
-
O oyunun fiziksel sürümü içerisinde 85 MB veri bulunuyor her halukar da Digital olarak indireceksin, gelse de 3K altı da olmaz, yani değmez o paraları vermeye. Ayrıca Türkiye de yaşıyorsanız, resmi olarak kutulu oyun gelmiyor ülkeye artık. Spotçuların insiyatifine kalıyor, bu oyunda gelmez zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 20 Mayıs 2025; 19:0:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
DOOM: The Dark Ages 3 milyon oyuncuya ulaştı!
-
-
tüm yükseltmeleri aynı bölüm içinde yapmak lazımdı yoksa açılmıyor o kupa, ileride güncelleme ile düzelir sanırım
Oyuncaklari topladim onu da vermedi Allah belasini versin bu oyunun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Xbox keşke şu başarım sisteminin görünümünü değiştirse. PS'de göze çok daha hoş geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ney gibi dostum, achivement daha guzel geliyor bana da ach resimleri cok daha buyuk, 700-800G de acsan yetiyor 1000G gibi zorunluluk hissetmiyorsun, psde ise platini acmazsan geri kalan her sey cop geliyor bana bir de achivement acilma animasyonu cok guzel.
Kisaca platin > 1000G
Ach > trophy derim her iki platformda da cok kupa kasmis biri olarak.
PS tarafının kupa sistemi görsel olarak bence göze daha bi hitap ediyor. Xbox tarafı gördüğüm kadarıyla bu anlamda biraz sıradan hissettiriyor.
Platin oldugu icin evet, 1000G yerine platin, rozet benzeri bir sey gelmeli.
DOOM: The Dark Ages'in 1 Milyondan Az Kopya Sattığı Bildirildi!
Alinea Analytics'e göre , oyuncu kilometre taşı duyurusu yapıldığında The Dark Ages aslında bir milyondan az kopya satmıştı - tam olarak 800.000
Kaynak :
80.lv
DOOM: The Dark Ages Has Reportedly Sold Less Than 1 Million Copieshttps://80.lv/articles/doom-the-dark-ages-has-reportedly-sold-less-than-1-million-copies
-
Satış miktarı yerine oyuncu sayısı paylaşımlarından belliydi
Sanırım bu da yeni pazarlama hilesi gibi duruyor. :) Oyuncular Firmalardan daha net olmasını istiyorlar aslında.
-
Abonelik servisinin bir kurbanı daha, beğenerek oynasak da puanlar ve satışlar çok altta kaldı...
-
Kutulu gelmedi mi piyasaya hala
Gelmeyecek gelse de içinde veri yok, yine indireceksin internet üzerinden. Avrupa da bile yok kutulu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X