Oyun akıcı ve koşturmaca ile geçiyor.Lakin belki benim tv 75inch olduğu için benim dikkatimi oyundaki görsel kalite yetersizliği gözümden kaçmıyor. 27inch bir monitör ile durum belki farklı olabilir. |
DOOM: The Dark Ages | PS5/PS5 PRO ENHANCED | Türkçe | ANA KONU (11. sayfa)

-
-
Ben 55 inç TV de oynuyorum, Kötü asla değil ama öyle aman aman bir görsellik/grafik bence de yok.
-
Bende daha önceki DOOM Eternal yüklü her iki oyun arasında görsel kalite bâbında DOOM eternnal Doom dark agestan daha iyi bir görsel kaliteye sahip olması aslında durumun vahametini göstermesi açısından önemlidir diye düşünüyorum.
Eski oyun yeni oyundan görsel kalite olarak çok daha iyi duruyor.
Bethesta afedersiniz oyunun içine etmiş görsel kalite banında tabi oyundaki seslerde bundan nasibini almış.
-
6. bölüme geldim düzelene kadar yarıda bırakıcam, ilk başta sorun etmemiştim fakat pro etiketi alacak hiçbirşey yapılmamış. Genel olarak konsollarda görsel anlamda uğraşılmamış duruyor bu kadar bulanık olmamalı. Ara sahneler çok iyi gözükürken oyuna gelince 900p oynuyormuş hissi veriyor. Grafikler dışında bir sıkıntı yok en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 20 Mayıs 2025; 6:38:24 > -
Doom Eternali de indirelim bakalım bundan sonra da onu biraz oynarım bunun kadar beğenirsem. 👌
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18e geldim geze geze oynuyorum %100 yapmaya calisiyorum ama kacirdiklarim oldu yine de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı bölümler %99'da kaldı benim. Bakıyorum her şeyi almışım, altın da dahil. Niye böyle oldu, anlamadım.
Bakalım bir güncelleme ile içene ettikleri oyunu toparlaya bileceklermi benim pek umudum yok.İnşallah düzeltirler yoksa bu hali ile bu oyunu oynamam.
-
Ben oyun çıkmadan önce grafikler Eternale göre downgrade yemiş oynanış olarak da bir çok şeyi kaldırmışlar bu oyun alınmaz dediğimde bir çok kişi tepki göstermişti Şimdi bakıyorum da herkes dediğime gelmiş
Gerçekleri görmeniz güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 20 Mayıs 2025; 6:57:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esasen Sony kendi oyunları harici ön sipariş ile oyun almam.Bu oyun Türkçe çıktığı için ön sipariş ile almıştım.
Aldığımada pişman oldum.İşin enteresan tarafı oyun inceleyen not veren yerli yabancı siteleri oyunun görsellerini çok beğendiklerini değerlendirmelerinde dile getiriyorlar.
Ya bunlar oyundan anlamıyorlar yada Microsoft ile aralarında bir çıkar çıkar ilişkileri var.
Bence bu oyunun görselleri peş para etmezler.
-
Rt teknolojisinin pazarlanması sebebi ile olabilir. En nihayetinde, ben ilk defa kapatamadığımızı görüyorum. Insanlar fps tercih edip gayet de makul grafiklerle oynuyorlardı bu şekilde. Bu da "olmasa da olur." mesabesine düşüruyor Rt'yi.
%99sa mutlaka 1 tane kacirdigin vardir, benim de var %99 birtane soru isareti kacmis.
Bu oyunun neresinde RT kullandılar merak ettim doğrusu.
-
Bu aralar ihtiyacım olan oyun buymuş. Hiç üstüne düşünmeden, müzik ve temposuyla terapi gibi geldi haftasonu. Yavaş yavaş bitireceğim.
-
Oyun kendini fena oynattırıyor, hızlı full aksiyon müzikler şahane, tam kafa dağıtmalık bam güm dalacağın oyun işte mis gibi
-
Dün oyuna başladım 2 chapter oynadım çok beğendim.Akıp gidiyor resmen.
-
Grafikleri dışında oyun çok iyi yanlış yönlendirilmesin. 65 inc oled de oynuyorum göze batıyor doğal olarak bulanıklık maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok işte, ben geri dönüp bölüm oynadım %100 olmadı diye, bunda bakıyorum, hepsi tamam. Şuan düşünüyorum, acaba arada öldürmediğim yaratığa falan mı yüzde verdi.
Valla rt yüzünden zaten fps düsük çıkıyor. Başka bu durumun grafik bazında izahı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 20 Mayıs 2025; 11:33:53 >
Görseller iyi değil bunu bir tarafa not ettim.Yahu oyundaki çevresel seslerde bir önceki oyuna göre geriye gidiş var.
Güya bu oyun Atmos destekli yahu çevresel ses neden zayıf tam Atmos etkisi yapamıyor.
-
%99 da kalanlar soru işaretleri değil her görevde 3 tane verilen challange görevleri. Onlardan birini yapmamışsındır tekrar bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X