Şimdi Ara

Doom Günüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de dedim bir doom günü konusu açayım. Bugün tam da doğum günüm. Yine yalnız kutlayacağım. Beraber olduğumu hissettiğim kimse yok. Ne aile ne de arkadaş... Aslında geriye bile gittiğimi düşünebilirdim (ki akademik ve sosyal olarak öyle) fakat,

• bu bir yıl içerisinde 60-70'den fazla kitap okudum. bu benim için başarıdır. hayatımda ilk defa bunu başardım. okumayı asla ama asla bırakmamayı gerçekleştiriyorum.
    • düşünsel hayatım oldukça gelişti. daha fazla şeyi kavrar oldum. bu yıl içerisinde beyinsel aydınlanmalar yaşadım.
    • yalnızlığa büyük ölçüde alıştım. sosyal olmaya çalışmaktan, kendimi inkar etmekten yorulmuştum açıkçası. ben insanları sevmiyorum arkadaş. artık yanımda kimse olsun istemiyorum ve birileri olsa bile bir yanlışları olduğunda yol verme niyetindeyim. kendimle çok eğleniyorum. kendim olmasaydım napardım bilemiyorum gerçekten.
    • epey fazla sıkıntıya göğüs gerdiğimi düşünüyorum. antidepresan alıyordum onu da bıraktım. ve işin iyisi artık eksikliğini hissetmiyorum bile.
    • kendimi daha güçlü hissediyorum. kaslarım! canım kaslarım sağ olsun...
    • veee en iyisi de İNTİHAR sevgimi azalttım. kıvranarak da olsa yaşamaya çalışmak bende bir savaşma psikolojisi oluşturdu ve bunu yapmayı düşünmüyorum bile. yani... en azından daha az düşünüyorum. yıllardır sürünerek yaşıyordum ve hiçbir şey yapmadan hayatıma devam ediyordum. artık silkinip yeni deneyimler edinmenin ve büyük gelişimler göstermenin vakti geldiğine karar verdim. bu psikolojiden silkinince kendinize neden bunu yaptığınızı da daha saydam bir şekilde görmeye başlıyorsunuz neyse ki.

ööle.

• kimse de mutlu yıllar dilememiş lan! hay sizin iyi niyetinize ben...

• Hayırlı güzel yıllar doğum günün kutlu olsun

Başarılarınızın devamını dilerim birşeyler başradıkça insan teşvik oluyor sonra devamı geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mutlu yıllar kaçına girdin

• Mutlu yıllar, kaç yaşına girdiniz acaba hocam?  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ @FeaRLe$$ teşekkürler baylar/bayanlar... 22 olduk. 22 yaşındakileri eskiden çok büyük zannederdim. değilmiş. b*kum gibi yaş çok afedersiniz. neyse.

• Papaz Yahnisi P kullanıcısına yanıt
    Bende bir kaç gün sonra 22 olucam vay be nasıl zaman geçmiş diyorum ve bende öyle düşünüyordum da hala 17 gibiyim ama insan farkediyor hatalarını düşünme şekli değişiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gbness G kullanıcısına yanıt

ee hocam öyle. aynı b*ktan hataları yine yine tekrar edince beyin mecbur yönünü değiştirmek zorunda kalıyor.

kimseniz yoksa kutlayalım beraber hocam boş bi gününüzde. garip kalmayın.

• Mutlu yıllar hocam. Sene sonunda doğum günlerinde geriye dönüp bu sene ne yaptım diye düşünmek fikri gerçekten mantıklıymış bu fikir
    için teşekkür ederim.

Bencede yön değiştirmek baya yararlı

Çok teşekkür ederim
    Her yıl ailem'le kutluyorum hiç arkadaşlarım la beraber doğum günümü kutlamadim arkadaşlarım gittikçe azalıyor şuan büyük çoğunluğu sanaldan birde corona var evden de çıkamıyorum

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam, çok tatlısınız. Ve evet, ayrıca bana kalırsa yalnızca bu işe yarıyorlar.

(evinde gizlice seks partisi yapabilmen için bahane olmadıkları sürece. öhöm.. ıslak rüyalar işte)

aa ne güzel sevindim. şimdiden mutlu yıllar. sevgiler.

Teşekkürler,isterseniz sohbet edebiliriz arada yanlızlık kötü

sağ olun var olun hocam. ben de beklerim. bize de gelin.

ah şu corona olmasa birde çok büyük ihtimalle uzağızdır

• doğum günün kutlu olsun dostum nice mutlu senelere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

dm de olur hocam sıkıntı etmeyin :) her zaman

• dr.13 kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim hocam. bahtiyar oldum. sizin de nice mutlu seneleriniz olsun.

Olur hocam sorun yok zaten sanal arkdaşlık olayına çok alıştım şuan olmasa da bir ara sohbet edelim

• Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.