Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: # Ace #

Böyle bir nedenden atması garip kaçar ama dikkate alacağım söylediğini.
    Oyun genel olarak güzel. 7-8 veririm 10 üzerinden.

Multi bana sanki çabuk bayacak ama ileride her zaman dönülebilecek gibi geliyor.

Sonuçta güzel oyuın fakat Steam orijinal fiyatından değilde cdkey.com dan 105TL ye almak mutlu etti beni. Açıkçası 200TLyi hakeden bir oyun değil "bana göre"

Multi oynamak isteyen 30 yaş üstü arkadaşlar beni ekleyebilirler.
  • quote:

Oyunun yarısına geldim ve ne yazık ki random masaüstüne atıyor ve ne zaman olacağını bilmediğimden oyun zevkimin içine etti.

Genel bir sorun gibi hem steam hemde resmi forumlarda baya şikayet eden bulunmakta düzeltilinceye kadar ara vereceğim oyuna çünkü tam kendimi boss kapışmasına kaptırmış iken az önce başıma tekrar geldi delirdim.

Hata vs. denmez çünkü hata kodu vs. yok oyun kapanıp masaüstüne dönüyorum. Nerede bir sorun var anlamadım bakalım bir düzelme olmaz ise belki ekran kartı oc hassasiyeti fazladır diye stock hız ile devam ederim.

Bu yasadiginiz sorun her oyuncunun belasi.bircok oyunda vardir.Sebepleri yazilimsal cakisma isinma oc den kaynaklidir.tavsiyem oncelikle cpu gpu serin tut ve defulta al bu sekilde dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

quote:

Oyunun yarısına geldim ve ne yazık ki random masaüstüne atıyor ve ne zaman olacağını bilmediğimden oyun zevkimin içine etti.

Genel bir sorun gibi hem steam hemde resmi forumlarda baya şikayet eden bulunmakta düzeltilinceye kadar ara vereceğim oyuna çünkü tam kendimi boss kapışmasına kaptırmış iken az önce başıma tekrar geldi delirdim.

Hata vs. denmez çünkü hata kodu vs. yok oyun kapanıp masaüstüne dönüyorum. Nerede bir sorun var anlamadım bakalım bir düzelme olmaz ise belki ekran kartı oc hassasiyeti fazladır diye stock hız ile devam ederim.

Bu yasadiginiz sorun her oyuncunun belasi.bircok oyunda vardir.Sebepleri yazilimsal cakisma isinma oc den kaynaklidir.tavsiyem oncelikle cpu gpu serin tut ve defulta al bu sekilde dene.

Alıntıları Göster
    Snapmap kısmına bakayım dedim şu an çoğunlukla ekibin kendi yaptığı snapmapler olsa da çoğu çok başarılı. Snapmap sayesinde başka oyun modları bile geliştirmişler eğer oyuncularda destek verirse oyunun ömrünü baya bir süre uzatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

quote:

Alıntıları Göster
    Oyun beklediğimden iyi çıktı, gerçi beklentim baya düşüktü ondan büyük olasılıkla
    Hızlı ve eğlenceli olmuş tek kişilik kısmı, gizli mekanlar ve toplanacak şeyler gayet güzel sayıda ve saçma yerlerde değil. Araştıranı ödüllendiriyor oyun. Silahların çift özellikli olması, testerenin jackpot gibi mermi yağdırması gayet hoş olmuş.
    Haritalar genel olarak detaylı ve çok çizgisel değil. Painkiller tarzı belli bölgelerde akın akın düşman saldırması da iyi gitmiş.
    Düşmanlar zorluyor (nightmare de başladığım için olabilir direkt :D)
    Zırh, silah ve rün gelişimleri de ayrı bir hava katmış.

Müzikler için eh işte diyebilirim. Metal yapacağız diye zorlamışlar, eski parçaları günümüze düzgünce uyarlasalar güzel bir nüans olurdu.
    Yaratık, silah dizaynı ve oyun içi renkler sınıfta kalıyor. Şeytanlar birbirine benzerken, silahlar dizaynları da pek bir zorlama olmuş. Çoğunlukla kırmızı, kahverengi ve gri görmek de bayıyor bir süre sonra.
    Multiplayer ise sonrada düşünülmüş gibi, başka firmanın yaptığı belli oluyor zaten. Şu oyuna weapon loadout koyanların başına benim kadar daş düşsün.
    Snapmap iyi, güzel hoş ama 6 dan fazla canavar spawn olmuyor...

En büyük ve beni en rahatsız eden eksi tarafı "glory kill"ler üzerine gereksiz düşülmesi oldu. Brutal Doom'a benzeteceğiz diye iyice suyunu çıkarmışlar ama zorunlu resmen. Oyun inatla GK ya yönlendiriyor, rünlerin bile büyük kısmı GK üzerine bir de challengelerde bunlardan isteyince iyice sinirim bozuldu. Berserk rünleri almıyorum artık... Dişçi miyiz asker mi belli değil...
    2. büyük eksi ise Türkiye fiyatı. Almayın aldırmayın Türkiye den bu fiyata. Ben G2A nın paypal fırsatı sayesinde 80 e aldım ama resmen gezegenlerin tek sıraya gelmesi gibi bir şanstı. 180-220 lira iyice moda oldu ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 16 Mayıs 2016; 14:32:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Oyun beklediğimden iyi çıktı, gerçi beklentim baya düşüktü ondan büyük olasılıkla
    Hızlı ve eğlenceli olmuş tek kişilik kısmı, gizli mekanlar ve toplanacak şeyler gayet güzel sayıda ve saçma yerlerde değil. Araştıranı ödüllendiriyor oyun. Silahların çift özellikli olması, testerenin jackpot gibi mermi yağdırması gayet hoş olmuş.
    Haritalar genel olarak detaylı ve çok çizgisel değil. Painkiller tarzı belli bölgelerde akın akın düşman saldırması da iyi gitmiş.
    Düşmanlar zorluyor (nightmare de başladığım için olabilir direkt :D)
    Zırh, silah ve rün gelişimleri de ayrı bir hava katmış.

Müzikler için eh işte diyebilirim. Metal yapacağız diye zorlamışlar, eski parçaları günümüze düzgünce uyarlasalar güzel bir nüans olurdu.
    Yaratık, silah dizaynı ve oyun içi renkler sınıfta kalıyor. Şeytanlar birbirine benzerken, silahlar dizaynları da pek bir zorlama olmuş. Çoğunlukla kırmızı, kahverengi ve gri görmek de bayıyor bir süre sonra.
    Multiplayer ise sonrada düşünülmüş gibi, başka firmanın yaptığı belli oluyor zaten. Şu oyuna weapon loadout koyanların başına benim kadar daş düşsün.
    Snapmap iyi, güzel hoş ama 6 dan fazla canavar spawn olmuyor...

En büyük ve beni en rahatsız eden eksi tarafı "glory kill"ler üzerine gereksiz düşülmesi oldu. Brutal Doom'a benzeteceğiz diye iyice suyunu çıkarmışlar ama zorunlu resmen. Oyun inatla GK ya yönlendiriyor, rünlerin bile büyük kısmı GK üzerine bir de challengelerde bunlardan isteyince iyice sinirim bozuldu. Berserk rünleri almıyorum artık... Dişçi miyiz asker mi belli değil...
    2. büyük eksi ise Türkiye fiyatı. Almayın aldırmayın Türkiye den bu fiyata. Ben G2A nın paypal fırsatı sayesinde 80 e aldım ama resmen gezegenlerin tek sıraya gelmesi gibi bir şanstı. 180-220 lira iyice moda oldu ne yazık ki...

İlk 2 oyundaki gibi arka planda müzikler olsa efsane olurmuş. Yeni nesil aksiyon oyunlarında en fazla belli şartlarda arka planda biraz Metal müzik vb. kasıyorlar.

GK'ye zaman zaman zorlasa da bunu her istediğimizde hemen gerçekleştiremiyoruz zaten. Düşmanın gücü yüksek ve sağlık durumu iyiyse GK yerine en fazla Melee yapıyor.

• iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    40 dolar olmuş hocam. :)
    Siteden kredi kartıyla alım yapabiliyormuyuz? Yoksa paypal gerekli mi?
    Aldığımız key mail adresinemi gönderiliyor?
    Son sorum da; Aldığımız key i steam üzerinden mi yoksa başka bir platformdan mı yüklüyoruz?
    Teşekkürler:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem_For_a Dream

40 dolar olmuş hocam. :)
    Siteden kredi kartıyla alım yapabiliyormuyuz? Yoksa paypal gerekli mi?
    Aldığımız key mail adresinemi gönderiliyor?
    Son sorum da; Aldığımız key i steam üzerinden mi yoksa başka bir platformdan mı yüklüyoruz?
    Teşekkürler:)

Valla ben kredi kartı ile ödedim diye hatırlıyorum oyunu. Direkt Garanti 3D secure bile çıktı. 40 dolar yine iyidir ama. Steamde şu an 200 TL mi ne oyun

Bu arada Steam Key gönderiyolar direk.
    Hocam bu arada imzada ki sistemle 1080p 60fps medium-high oyantma ihtimali varmıdır. Oyunu oynadığınız için soruyorum. Ps4 ve xbox1 de takıla takıla pc de körelmişim:)
    Konsolda fps oyunu oyayamadığım için pc ye alacam. İyi fiyat.. Özellikle online için almayı düşünüyorum..
  • quote:

Hocam bu arada imzada ki sistemle 1080p 60fps medium-high oyantma ihtimali varmıdır. Oyunu oynadığınız için soruyorum. Ps4 ve xbox1 de takıla takıla pc de körelmişim:)
    Konsolda fps oyunu oyayamadığım için pc ye alacam. İyi fiyat.. Özellikle online için almayı düşünüyorum..

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU]

780 gayet başarılı 1080pde. Ultra High çok rahat oynanır oyun

Eyw çok teşekkür ettim.. Mouse+klavye akarr online..:)
  • quote:

Eyvallah hocam. Steam den ekle beni istersen.

iARDAs veya arda371.. Hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Eyvallah hocam. Steam den ekle beni istersen.

iARDAs veya arda371.. Hatırlayamadım

Alıntıları Göster
    Oyunun Snapmap bölümü de güzel olmuş.

İlk Doom'un E1M2 bölümüne benzetilen bir Map vardı.

Hafıza testi olan bir Map var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Oyunun Snapmap bölümü de güzel olmuş.

İlk Doom'un E1M2 bölümüne benzetilen bir Map vardı.

Hafıza testi olan bir Map var.

Alıntıları Göster
     DOOM (Çıktı!) [ANA KONU]

Ooooohhh 4 yıldızlı GSli karakterimi de yaptımmm. Gelsin düşmanlar

Çok güzel olmuş.
    ooo süper olmuş.. Buna benzer bi renk bende yapayım.. İki Gs li Aslanın gücünü gösterelim hocam
    Dün cdkey sitesinden doom u satın aldım sanmıştım ki season pass ı satın almışım Şimdide oyunun kendisini aldım aynı siteden.. Maliyet 220 yi buldu
    Doom serisiyle 93 senesinde disketle tanışığım için Benim gözümde özel bi yeri var.. Bu oyuna feda olsun 200lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiem_For_a Dream -- 18 Mayıs 2016; 9:54:32 >

• quote:

ooo süper olmuş.. Buna benzer bi renk bende yapayım.. İki Gs li Aslanın gücünü gösterelim hocam
    Dün cdkey sitesinden doom u satın aldım sanmıştım ki season pass ı satın almışım Şimdide oyunun kendisini aldım aynı siteden.. Maliyet 220 yi buldu
    Doom serisiyle 93 senesinde disketle tanışığım için Benim gözümde özel bi yeri var.. Bu oyuna feda olsun 200lira
    Bu oyun korumalı değilmiydi? malum yerlere düşmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Bu oyun korumalı değilmiydi? malum yerlere düşmüş.

Alıntıları Göster
    Oyunu bir buçuk saat kadar oynayabildim grafik ayarlarına bayıldım heleki sharpen ayarı 0.0 alınca benim için harika oldu keskinliği bir türlü sevemedim. Kardeşimle ortaklaşa alınca oyunu 60 liraya geldi, bana kalırsa kesinlikle 180 liralık oyun değil ama 100 lira verilir mi bilemem. 3 zorluk seviyesinde oynuyorum ne diyim çok güzel olmuş hızlılık çatışma on numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wight Lord

Oyunu bir buçuk saat kadar oynayabildim grafik ayarlarına bayıldım heleki sharpen ayarı 0.0 alınca benim için harika oldu keskinliği bir türlü sevemedim. Kardeşimle ortaklaşa alınca oyunu 60 liraya geldi, bana kalırsa kesinlikle 180 liralık oyun değil ama 100 lira verilir mi bilemem. 3 zorluk seviyesinde oynuyorum ne diyim çok güzel olmuş hızlılık çatışma on numara.

Alıntıları Göster
    malum sitelerden indiren varmı ? sağlammıdır beyler

• Oyun Denuvo korulamalı olduğu için korsan oynanmamakta. Hatta artık AAA kalitesindeki oyunların kırılması zor. Homefront Revelation çöpünde bile Denuvo var. Firmalar bu DRm korumasını her oyuna getiriyor. Düşünün Denuvo'yi sevmeyen Bethesda bile bu korumayı getiriyorsa sıkıntı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Oyun Denuvo korulamalı olduğu için korsan oynanmamakta. Hatta artık AAA kalitesindeki oyunların kırılması zor. Homefront Revelation çöpünde bile Denuvo var. Firmalar bu DRm korumasını her oyuna getiriyor. Düşünün Denuvo'yi sevmeyen Bethesda bile bu korumayı getiriyorsa sıkıntı...
    43 gbı zor bela steamden indirdim şuan oyunu acmıyor.2 kere dosya dogrulama yaptım oyunun şimgesine tıklıyorum tepki yok. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.