Şimdi Ara

DOOM 3 Son Bölüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben doom3 de son bölümdeyim canavarla karşılaşıyorum ama ölmüyor yani şifre yazdım ölümsüzlü gene olmadı nasıl yapacaz püf noktası ne son bölümün doom3 de tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum bu akşam bitirmem lazım oyunu.

Saygılar...

• büyük yaratığa saldırmıcan. o ortadaki delikten çıkan yaratıkları öldür hep öldüre öldüre enerjin dolacak bi eline aldıın bi parça var unuttum nası bişeydi böyle top gibi bişey enerji dolunca onu al onla yaratığa ateş et 3-4 kere sonra ölür

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • SOUL CUBE DİYE Bİ SİLAH VAR ONU CANACARA 4-5 KEZ ATINCA ÖLÜR AMA BİKERE ATINCA TEKRAR SOUL SİLAHININ GELMESİ İÇİN ETRAFTAKİ YARATIKLARI VURMAN GEREKİR

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

SOUL CUBE DİYE Bİ SİLAH VAR ONU CANACARA 4-5 KEZ ATINCA ÖLÜR AMA BİKERE ATINCA TEKRAR SOUL SİLAHININ GELMESİ İÇİN ETRAFTAKİ YARATIKLARI VURMAN GEREKİR

Anladım o elde duran silha Q ya basınca gelen çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun sizden yaw.
    Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OYUNU ALMAK BİR TÜRLÜ NASİP OLMADI BİZE
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Bu doom3 ün sonunda çalan ve girişinde çalan müziğin adı ne bilen var mı arkadaşlar süper bişe yaw.

Orjinalden alıntı: ali_

ben gecen yaz oynarken sandalyeden düşmüştüm korkudan bi dahada oynamadım

Ben bunda pek korkmadım açıkcaso herhalde bu tür korku oyunlarına merakımdan oalcak FEAR ın çok daha korkutucu olduğunu duydum fakat DVD im olmadığı için bir türlü oyanyamadım bu aralar DVD-RW alma imkanım olursa FEAR ıda bitirdiğim oyunlar listesine atacağım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.