Şimdi Ara

Doom 3 BFG Edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-Doom 3'ün daha uzun ve elden geçirilmiş bir versiyonu.

-Doom ve Doom 2 içinde.

-Yenilenmiş grafikler , efektler.

-3D, 5.1 surround ses.

-Achievement sistemi.

-Çıktığı zaman çok tartışılan fener bu sefer zırhımızın içinde olacak.

-Checkpoint Save sistemi.

-The Lost Mission isimli 7 yepyeni bölüm.

-Sonbaharda çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 14 Ekim 2012; 8:38:29 >

• Nasıl ya bu yeni mi? Doom ve Doom 2 içinde derken Doom 3 motoruyla yapılmış hali mi?Eğer öyleyse 1 ve 2'yi baştan bitirmek farz olur
  • big fucking gun edition

eski doom'ları oynayanlar ne demek istediğimi bilir..
  • Tamam iyi güzel çok sevdiğimiz bi seri tekrar da indirip oynarız ama 9 sene sonra da aynı şey piyasaya sürülmez ki
    Hadi bi kaç yeni bölüm ekle ama olmadı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Nasıl ya bu yeni mi? Doom ve Doom 2 içinde derken Doom 3 motoruyla yapılmış hali mi?Eğer öyleyse 1 ve 2'yi baştan bitirmek farz olur

1 ve 2 eski haliyle yer alıyordu galiba. Öyle hatırlıyorum.
  • 1 ve 2.oyun normal ilk yayınlandığı gibi üzerinde oynanmadı doom 3 ise yukarıda zaten arkadaş yazmış özellikleri.
    Bence oyun doom 4 öncesi bir atıştırmalık,daha önce oynamamış olanlar,veya yeniden oynamak isteyenlere özel bir paket haline getirilip sunulmuş.Bence Hoş olmuş yani.
  • oyun süper olmuş 3D 5.1 ses acayip gitmiş adamlar ugraşmış multiside şeker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

big fucking gun edition

Bullshit Forever Gun bir kerem o :)
  • w7 de oynayamamıştım doom 3 ü,bu güzel oldu işte,1 ve 2 de cabası
  • ıste bu..efsane geldı cılalanmıs sekılde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

w7 de oynayamamıştım doom 3 ü,bu güzel oldu işte,1 ve 2 de cabası

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

big fucking gun edition

Bullshit Forever Gun bir kerem o :)

yok hacı abi yıllarca yanlış mı belledik

http://en.wikipedia.org/wiki/BFG_(weapon)

• Yeniden oynanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonbaharda çıkıcak diyorsun mamundaya düşmüş
  • ilerisinde aynı korku temalarıyla baya bayıyordu bari oynanışta bir takım değişiklikler yapsalardı.
  • bu oyunu tek basima oynamaya dotum yemiyor, coop var mi bunda beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

ilerisinde aynı korku temalarıyla baya bayıyordu bari oynanışta bir takım değişiklikler yapsalardı.

aynen, çok güzel oyundu baya zevk verdi bana çokda korkuttu beni zamanında, fakat belli bi süre sora hala karanlık hala karanlık çok pis baygınlık geliyodu. ama olsun iyi oldu ya, şimdi yüksek grafiklerde oynarım, zamanında düşük grafiklerde oynamıştım hep aklımın bi köşesindeydi son yıllarda yüklesem tekrar oynasam diye, bu iyi oldu
  • Oyunu dün yükledim ben de. Bu bir paket ve pakette şunlar mevcut:

• Ultimate Doom (Bildiğimiz Doom 1 + "They Flesh Consumed" adlı bir 4. Episode)
  • Doom II (Orijinalindeki "Hell On Earth" adlı Episode'un üstüne, adını unuttuğum ikinci bir Episode daha eklemişler.)
  • Doom 3
  • Doom 3 Resurrection Of Evil
  • Doom 3 Lost Mission (Bu da yeni.)

RAGE, TES V Skyrim, Dishonored, Fallout gibi oyunlara imza atan Bethesda'ya olan saygımı arttırmıştır. MS-DOS oyunu moyunu demeden Doom II için yeni bir Episode hazırlamışlar. Doom ve Doom II'nin menüleri biraz değişmiş, Gamepad ayarları eklenmiş. Doom 3'te karakterlerle konuşma özelliği eklenmiş (Gerçi RPG oyunlarındaki gibi bir şey de beklemeyin.), grafiklerde bazı iyileştirme var. Ayrıca, oyun boyunca kullandığımız PDA'in arayüzü değiştirilmiş.

Sunulan şey önceden olandan farklıdır, değildir, ayrı mesele. Benim gibi DooM hayranı FPS severlere önerebileceğim bir paket. Bugün üşenmeyip Doom II'ye eklenen o yeni Episode'u bitireceğim.

• Türkiye'ye ne zaman gelecek bu? Gerçi gelse de yeni oyun fiyatından satarlar. Olmadı Shopto dan alırım.
  • texture kalitesini keske daha fazla artirsalardi.zamaninda sistemin ikindigi oyunu simdi tek kartim kuvvetin yarisini harcayarak 120 fps vermesi yuzumde tebessum olusturdu.simdi carmack dusunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.