Şimdi Ara

Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum normalde bişey yok ama internetten en ufak bir oyun oynasam (mesala angry birds) bilgisayar donuyor.Fare öle olduğu yerde duruyo bilgisayar çalışıyo.Ama işlem yok yardımcı olursanız sevinirim Şimdiden saolun.

• anlaşılan flash içeren uygulamalar kasıyor pc yi ve işlemcinde pek hızlı değilse bu gayet normal.
    tarayıcı geçmişini ve pc deki diğer kalıntıları ccleaner ile temizle sonuç alamazsan başka bir tarayıcıda bu flash uygulamaları dene(firefox, chroma göre daha stabil bu konuda)
  • chrome uygulamasını yükle mini ayrıca java flash uygulamaları güncellemelerini öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerinizi yaptım ccleaner la tarattırdım mozilladan denedim ama hala donuyo birde yeni farkettim pc içindeki oyunlar da da aynı şeyi yapıyo.Sistem özelliklerim:
    intel core i3 2,27ghz
    4gb ram
    windows 7 64bit
    ekran kartı da intel hd graphics.
  • öyleyse advanced system care TARA seçeneği ile komple sisteme bir bakım yap derim. ardından yine iobit firmasının ücretsiz smart defrag programı ile diskini birleştir. gözle görülen bir hızlanma mutlaka olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcCiyiz

Söylediklerinizi yaptım ccleaner la tarattırdım mozilladan denedim ama hala donuyo birde yeni farkettim pc içindeki oyunlar da da aynı şeyi yapıyo.Sistem özelliklerim:
    intel core i3 2,27ghz
    4gb ram
    windows 7 64bit
    ekran kartı da intel hd graphics.

sistem ısıların ne durumda ?
  • Daha 2 gün öncesine kadar hiç bir problem yoktu sonra birden bu soruni ne diye durup dururken sorun çıkar ki dediğiniz programları denedim ama yine de olmadı delircem. sistem ısım aynı o fazla zorlanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.