Şimdi Ara

Oyunlarda kapanma/donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Öncelikle bilgisayarımın özelliklerini yazayım:

-Intel Quad Core Q9400 2.6 ghz
    -Asus P5QL-SE anakart
    -Sparkle Nvidia 9600 gt 1 gb 256 bit ekran kartı
    -4 gb 1033 mhz ddr2 ram

Şimdi arkadaşlar sorunuma gelecek olursak, belirli bir süre oyun oynadıktan sonra birden bire sesler takılıyor, ekran kapanıyor ve ekran kartının fanı son hız dönmeye başlıyor.Bende mecburen kapatma düğmesine basıp bilgisayarı tamamen kapatıp yeniden açıyorum çünkü başka bir işlem yapılmıyor.Ayrıca bu olay daha çok yaz aylarında oluyor. Buda benim aklıma ısınma sorununu getiriyor.Ancak oyun oynarken değerlere baktığımda ekran kartının maksimum 68 dereceye ulaştığını işlemcinin ise 60 dereceyi geçmediğini görüyorum. Çeşitli yerlerde format attırdım xp de windows 8 de de denedim bu sorun var.Yani bu da yazılımsal bir sorunu kısmen elemiş oluyor.Çözüm önerileriniz nelerdir?Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dusaro -- 2 Temmuz 2013; 21:58:48 >

• merhaba
    oncelıkle buyuk ıhtımalle oyun bozuk tur ıkıncı ıhtımal ıse işlemcının sogutucu fanı tam oturmamıs olabılır kontrol et yada pıslıkler kanalları kapamıs tır temızle
    Laptop donma problemi ...
    13 yıl önce açıldı
    Donma Ve Mozaiklenme Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.