Şimdi Ara

Dönerciler içeri buyrun evde piliç döner! SS'li (F5) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: 43_ali

quote:

Çok lezzetli, hazırlaması çok kolay yeni keşfettiğim bir ürün. Tadı dışarıda yediğimiz tavuk dönerlere 10 basar. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Zora düştüğünde hep yanımda sadece mikrodalgada 1 dakika ısıt ve ye muhteşem tad. Deneyenlerin yorumlarını alırsak seviniriz. İşte SS'ler..

http://img821.imageshack.us/img821/4991/dsc0019mt.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/127/dsc0018ysx.jpg

Ben sos olarak ketçap kullanıyorum ama marul, biber, soğan da çok iyi gidiyor.

konu favorılere eklendı bu arada tesekkur ederım denerım ben bunu hergece yumurta olmuyordugercekten sağol dostum

1 senedir sürekli yiyorum inan bıkmadım hele gece yiyecek bir şeyler aradığımda ilk aklıma bu geliyor artık.

CP Piliç soslu doner desem verırler mı bana ondan evdede yetecekk kadar tavugu tabak ıcınde mıkrodalgaya atacagım sonra ekmek ıcıne dogrumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Marketlerde et reyonlarında Keskinoğlu ve CP Piliç markaları satılıyor. Kutusu hepsinin değişik oluyor aynı markanın bile değişik olduğu olabiliyor. İki tane ürünü var biri sossuz normal piliç döner kahverenginde ve tatsız birşey benim bu aldığım soslu piliç döner resmi de şöyle birşey ama paketi aynı değil. 4-6 tl arasında gidiyor fiyatları.

Dönerciler içeri buyrun evde piliç döner! SS'li (F5)

Bende de var, arada yapıyorum. Ben ketçap değil de soğan katıyorum, arada domates de katıyorum

• 10 yıldır lokanta işletiyorum.

Fast food ve hazır yemek kültürünü bırakın.Ve muhteşem Türk dönerinin lezzetini tadın.

İyi geceler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok lezzetli, hazırlaması çok kolay yeni keşfettiğim bir ürün. Tadı dışarıda yediğimiz tavuk dönerlere 10 basar. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Zora düştüğünde hep yanımda sadece mikrodalgada 1 dakika ısıt ve ye muhteşem tad. Deneyenlerin yorumlarını alırsak seviniriz. İşte SS'ler..

konu favorılere eklendı bu arada tesekkur ederım denerım ben bunu hergece yumurta olmuyordugercekten sağol dostum

1 senedir sürekli yiyorum inan bıkmadım hele gece yiyecek bir şeyler aradığımda ilk aklıma bu geliyor artık.

CP Piliç soslu doner desem verırler mı bana ondan evdede yetecekk kadar tavugu tabak ıcınde mıkrodalgaya atacagım sonra ekmek ıcıne dogrumu

Evet piliç döner dersen gösterirler genelde süt ürünlerinin yanında oluyor. Açık dolaplı reyonlarda..

quote:

Orijinalden alıntı: 'ressam

10 yıldır lokanta işletiyorum.

Fast food ve hazır yemek kültürünü bırakın.Ve muhteşem Türk dönerinin lezzetini tadın.

İyi geceler.

Yav dönere bir şey dediğimiz yok ki döneri hep tadıyoruz zaten. Bunu evde yapmalık bir aparatif olarak düşünün..

İyi geceler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 14 Şubat 2012; 23:09:15 >

• Mikrodalga ne alaka?Tavada yapacaksın bunu biz öyle yapardık.Bimdeki döner iyidir.
  • Bu ilk hali degilmi... Burdan anlatmaya başlayabilirsin
  • Döner dediğin lavaş ile olur , pide ile olur..
    Somun ekmek arası döneri hiç sevemedim..
  • Nereden buluruz bu markayı? Her markaya güvenemiyorum , derisini vs. koyuyorlar.
  • nerden alabiliriz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet piliç döner dersen gösterirler genelde süt ürünlerinin yanında oluyor. Açık dolaplı reyonlarda..

quote:

İyi geceler.

Yav dönere bir şey dediğimiz yok ki döneri hep tadıyoruz zaten. Bunu evde yapmalık bir aparatif olarak düşünün..

İyi geceler..

en yakın zamanda alıcam cp alıyım dımı sen onun resmını koymussun

• Mikrodalga yok bende onun dışında birşeyle olmuyor mu usta
  • hangi marketlerde bulabiliriz bu döneri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

hangi marketlerde bulabiliriz bu döneri?

Büyük marketlerin hepsinde var. Migros, Çağdaş, Meşhur Peynirci vs..

quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Mikrodalga yok bende onun dışında birşeyle olmuyor mu usta

Tavada ve fırında da oluyor. Ben daha hızlı olduğu için mikrodalga dedim.

quote:

en yakın zamanda alıcam cp alıyım dımı sen onun resmını koymussun

CP de olur Keskinoğlu da olur. İkisi de güzel hangisini istersen..

quote:

Orijinalden alıntı: büyüksezar160

nerden alabiliriz?

Büyük marketlerin hepsinde var. Migros, Çağdaş, Meşhur Peynirci vs..

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Nereden buluruz bu markayı? Her markaya güvenemiyorum , derisini vs. koyuyorlar.

Keskinoğlu ve CP Piliç olarak bu iki markanın var. Büyük marketlerin hepsinde var. Migros, Çağdaş, Meşhur Peynirci vs.. Genelde süt reyonunun yanında oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: CaPAxA

Döner dediğin lavaş ile olur , pide ile olur..
    Somun ekmek arası döneri hiç sevemedim..

Lavaşta da yapılabilir ama ben hazır lavaşları hiç sevmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: bestercan

Bu ilk hali degilmi... Burdan anlatmaya başlayabilirsin

Daha öncesine hiç girmeyelim o zaman. Malum tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan..

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Mikrodalga ne alaka?Tavada yapacaksın bunu biz öyle yapardık.Bimdeki döner iyidir.

Dondurulmuş ürünler genelde mikrodalga ile kullanılır ve daha hızlı pişer. Tavada ya da fırında da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 14 Şubat 2012; 23:26:58 >

•  Dönerciler içeri buyrun evde piliç döner! SS'li (F5)

Tavuk diye hormon yiyoruz
  • adam toptan halletmıs sağol dostum ılk yaptıgımda konu acacagım ızlenımlerımı yazacagım davetlımsın
  • beyaz eti hiç sevmem bide kocaman taze olmayan somun ekmeğinin içine koymuş üstünede ketçap sıkmışın. para versen yemem
  • Cp nin soslusunu öneririm tadida cok iyi ,ayrıca cp de çalışan bir tanıdığım var diğer ürünleri önermiyor ama soslu tavukta sadece yoğurt ve salça varmış onu onaylıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

Tavuk diye hormon yiyoruz

Bu CP piliç zamanında fabrikasını halka açmıştı. Organik yem ve helal kesim yapıyorlar sanırım. Yani bu çok duyulmuş tavuk firmaları hijyenik ve sağlıklı gıdalar sunuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Skywalke®

beyaz eti hiç sevmem bide kocaman taze olmayan somun ekmeğinin içine koymuş üstünede ketçap sıkmışın. para versen yemem

Tavuk etini hiç sevmem ama inan bu soslu piliç döner diğer tavuk etlerine benzemiyor tadı ketçapla çok güzel oluyor ekmek de normal ekmek ve yumuşak yani fotoğrafta garip gözükmüş. Yoksa somun ekmeğini ben de hiç sevmem. Genelde tost ekmeğiyle yapıyorum ama 5-6 tane yapıyorum yine yetmiyor.

quote:

adam toptan halletmıs sağol dostum ılk yaptıgımda konu acacagım ızlenımlerımı yazacagım davetlımsın

Herkese cevap vereyim dedim. Sağ olasın yakın olsam inan bir piliç dönerini yerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 14 Şubat 2012; 23:33:40 >

• quote:

İyi geceler.

quote:

İyi geceler.

Hacım ekmek arası dönerin de fastfood kültüründen ne farkı var ?
  • Hepsi nerdeyse Katkılı oıluyor zaten bunların ama en sağlıklı yöntemi Bereket dönerdir çnükü hatta videolarını orada izleyebilirsiniz gösteriyor nerede işletilioyr nerede yapılıyor..

Fiyatı hemen hemen bunlarla aynı.. Kiloyla satımı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.